Realist nu e in nici un caz. Poate frustrat. Ia furat cineva jucaria si se razbuna aici. Nu poti sa susti asemenea discutii intr-un forum nici macar cu argumente. Asta in cazul in care sti ce-i ala forum. Temele sunt irelevante.vali stratonov scrie:EU cred ca mai degraba Shoco e realist .....ignoranti sunt destui de pe aici si nici macar nu-si dau seamamiyagi scrie:Shoco esti un ignorant.
Sarcasm - "The ability to insult idiots without them realizing it"![]()
![]()
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
-
- veteran
miyagi scrie:Realist nu e in nici un caz. Poate frustrat. Ia furat cineva jucaria si se razbuna aici. Nu poti sa susti asemenea discutii intr-un forum nici macar cu argumente. Asta in cazul in care sti ce-i ala forum. Temele sunt irelevante.vali stratonov scrie:EU cred ca mai degraba Shoco e realist .....ignoranti sunt destui de pe aici si nici macar nu-si dau seamamiyagi scrie:Shoco esti un ignorant.
Sarcasm - "The ability to insult idiots without them realizing it"![]()
![]()
Nu te mai strofoca miyagi

In cazul unora teribilismul e de vina Tica. In cazul altora doar vinul. E de sezon.
p.s. ma intreb daca Shoco are bunici sau parinti pensionari si cine le plateste pensia sau sistenta medicala?!!!!!!
p.s. ma intreb daca Shoco are bunici sau parinti pensionari si cine le plateste pensia sau sistenta medicala?!!!!!!
- semlecangheorghe
- veteran
La asta trebuie sa contribuie toti – legiuitor , industrie , media ……
si din pacate e legat si de nivelul de educatie si de nivelul de foame
Primii si singurii care au facut pasi inainte sunt pescarii de competitive si media …..EI DIN PASIUNE SI PE BANII LOR s-au miscat inaintea conditiei pescuitului de sacosari
Trebuie urmati de legiuitori si de cei care vand scule …..astia au ramas in urma , tare in urma
Legiuitorul il doare la flashenta
Induistria si impotrtatorii ar vrea sa vanda scule dar apele n-au pesti , volumele le scad si in compensatie ei aplica adaosuri si mai mari ca sa supravietuiasca
S.F.-ule aici Sorin a exprimat perfect realitatea de la noi.Daca exista pescuit de competitie,atunci macar sacosarii aia au macar un orizont spre care sa priveasca.Fie si doar pentru aspectul asta,merita consideratie.
Ca putem gasi chichitze intre similitudinile dintre footbal si pescuit ,e adevarat,dar nu cred ca asta este esenta..Oricum atitudinea ta cinico-pesimista..pe mine ma intristeaza.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Tu nici macar taran nu te poti numi ....daramite intelecual cu ifoseNu te mai strofoca miyagi...niste tarani cu ifose de intelectuali

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Eh hai! nu jignirile ne conduc la consens.vali stratonov scrie:Tu nici macar taran nu te poti numi ....daramite intelecual cu ifoseNu te mai strofoca miyagi...niste tarani cu ifose de intelectuali
![]()
![]()
-
- veteran
Asa este...este un "lux" pe care nu mi-l pot permitevali stratonov scrie:Tu nici macar taran nu te poti numi ....daramite intelecual cu ifoseNu te mai strofoca miyagi...niste tarani cu ifose de intelectuali
![]()
![]()

-
- veteran
Auzi deontologul de pe unde esti de loc ....ca am uitat...Asa este...este un "lux" pe care nu mi-l pot permite...insa nu acelasi lucru pot spune despre tine

-
- veteran
Am intrat "calare" in Alba-Iulia....nu-ti aduci aminte!!!!!

-
- veteran
Esti deja un caz patologic ..... chiar sa te crezi Mihai Viteazu...ticairlandezu scrie:Am intrat "calare" in Alba-Iulia....nu-ti aduci aminte!!!!!![]()
![]()
![]()

Medicamenteeeeeeeeee, alo Spitalu 9 ...