anem scrie:
Nici eu nu sunt de acord sa platesc nici un fel de taxe pentru absolut nimic care nu ma implica in mod direct ... doar ca una este sa discutam despre strazi, scoli, profesori sau pompieri si alta e sa discutam despre un hobby (sau „sport” cum le place unora sa il numeasca) adica pescuitul.
Nu conteaza despre ce categorie discutam, principiul e la fel.Bugetele alea trebuie stranse de undeva, direct sau indirect.Vezi raspunsul lui Sorin mai devreme.
anem scrie:
ps: banuiesc ca pe langa pescuit si servici poate mai dai cu piciorul si intr-o minge, sau poate arunci o bila intr-un cos, sau poate dai cu un bat in alte bile etc ... iti cere vreo federatie bani pentru a sustine ceva campionate, indiferent ca vorbim de fotbal, baschet, biliard sau sah ... acum sper ca ai inteles.
Nu imi cere direct nici o Federatie nimic, decat sa pun botul la sportul lor.Asta inseamna sa devin microbist,sa cumpar tricouri,sa ma duc la meciuri,sa platesc abonament TV sa ma uit la meciuri,sa pun pariuri,sa cumpar CanCan-ul sa citesc pe unde se imbata fotbalistii, sa le explic copiilor de ce Tamas,Mutu&Co nu sunt exemple in viata.
Inevitabil asta inseamna cheltuieli din partea mea in directia sportului respectiv cheltuieli care indirect se vor regasi in salariul lui Piturca ca si selectioner , salariile jucatorilor din echipa nationala, bani la buget pentru stadioane, piata pentru companiile din domeniu ca sa isi vanda produsele ,etc.
Banii se invart.Daca sunt destui care sa puna botul la sportul X atunci se vor gasi si surse de venit.Cine e interesat sa plateasca sute de milioane drepturi de televiziune daca nu ar fi destui care sa caute marfa?!Cine le vinde drepturile ?! Federatia... deci uite de unde sunt bani...
Te rog inca odata citeste raspunsul lui Sorin si prefa-te ca intelegi ceva din el...