CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shoco
utilizator constant
utilizator constant

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de shoco » 09 Dec 2013, 16:37

Nu-ti place cum functioneaza democratia ? Te simti nedreptatit ?
Ti-ai dorit-o?Ai votat-o?Acum suge-o !

Singurul lucru notabil care l-am citit e
razvan m. scrie:Adevarul gol-golut asta e.
Daca il intrebi pe unul de la rapitori cine a iesit campion national la crap, la stationar, la musca ori la feeder, fac pariu ca nu are habar. Valabil si reciproca... Ca sa nu mai vorbim daca ai intreba un pescar recreativ...
Si atunci ce cauta toti in aceeasi oala ?!
Realitatea este asta : http://www.flyforum.ro/post9166.html#p9166 si asta http://www.pvtv.ro/pescuit/undita_si_re ... aurul.html

De povestitori e plina lumea...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Dec 2013, 17:06

Nu sunt dispus sa mai platesc nici un cent statului Roman, AGVPS-ului sau oricarei alte institutii care nu se ocupa de binele meu.
Daca ar fi sa judecam dupa persoana nu as fi dispus sa platesc nici un cent in directia calitatii vietii unora.
As prefera oricand un sistem bazat pe meritocratie.
Nici EU .....dar din pacate nu se prea poate. :wallbash: :wallbash: :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 09 Dec 2013, 17:10

Mai shoco … tu chiar te crezi destept baiete si traiesti cu senzatia ca este drept si normal ca un X sau Y care arunca o rama in apa o data sau de doua ori pe luna sa iti plateasca tie cantonamente, antrenamente, scule si mai stiu eu ce rahaturi care exista in mintea lui popescu si a acolitilor sai.

Fac parte din categoria care nu da doi banuti pe concursurile de pescuit. Din punctul meu de vedere pescuitul nu este o competitie dar respect dorinta unora (nu o si inteleg) de a se intrece intre ei pentru a vedea care e mai bun pescar. Doar pentru ca respect dorinta unora pentru competitie insa nu inseamna ca trebuie sa platesc pentru a le-o mentine. Vor competitie, foarte bine … sa scota bani din buzunar, sa caute sponsori si sa isi bata capul cum fac sa o scoata la capat … dar sa nu aibe pretentia ca toti platitorii de permis de pescuit sa le dea bani gratis.

Nu am avut curiozitatea sa caut, dar sincer ma indoiesc ca exista vreo competitie unde sportivii sa ia cu japca bani de la alti practicanti. Ar fi culmea ca Ion, Ghita si Vasile de pe maidan sa plateasca ghetele sau tricoul lui X de la Steaua doar pentru ca dau cu piciorul intr-o minge.

Ridicolul are limite … dar nu si pentru tine sau popescu.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Dec 2013, 17:26

shoco scrie: In ciuda acestui fapt am dubii serioase ca ma voi intalni vreodata cu vreunul dintre dumneavoastra stimati intelectuali la aceeasi masa.

Sarcasm - "The ability to insult idiots without them realizing it"
Asa shoco, le-ai zis-o, mama lor de...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 09 Dec 2013, 17:28

@anem > nu m-ai inteles.
Ca sa nu repet ce s-a scris si sa iti faci o idee la ce ma refer citeste te rog raspunsul lui Sorin mai devreme.

Nu am pus nicaieri problema luatului cu japca din banii pescarilor.Am pus problema unui sistem care nu functioneaza.
Bani luati cu japca in toata regula = AGVPS si ANPA
Nu vad nicaieri sa ii injurati pe ei.
Sa inteleg ca intr-o tara normala strazile,spitalele,scolile,profesorii,pompierii si tot aparatul statului este platit din... ceruri.

Ah, ok, acum am inteles. :wallbash:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 09 Dec 2013, 17:38

Shoco esti un ignorant.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 09 Dec 2013, 17:45

Shoco ... ca avem un sistem de rahat care s-a dovedit de atatea ori complet ne-functional sunt intru-totul de acord. La fel cum „il injur” (aici ar trebui sa imi dai un citat pentru ca te asigur ca n-am facut-o inca) pe popescu cu ideile lui ii injur si pe cei de la AGVPS sau ANPA care isi freaca fundurile iritate de scaunele din birouri pe banii nostri fara a face absolut nimic pentru pescarii platitori de taxe. La fel cum il consier pe fane un impostor il consider si pe bentu&co tot niste impostori.

Deci, ca am lamurit ca nu sunt fan nici stanga nici dreapta, as zice sa revenim la intrebarea pusa deja de cateva ori de mai multi utilizatori.

E normal ca pescarii (recreativii care isi cultiva un hobby) platitori de taxe sa plateasca in mod direct toate cele necesare unor pescari de competitie?

Iti spun eu. Nu, nu e normala treaba asta ... normal ar fi ca banii aia sa fie directionati catre apele pe care pescuiesc platitorii de taxe, adica in populari, cat mai multe controale pe ape pentru a se asigura ca legile sunt respectate (care apropo, ar aduce niste venituri in plus datorita amenzilor pe care le-ar da) si alte activitati care au legatura directa cu ei, nu cu pescarii de competitie.

Daca cineva vrea sa participe la concursuri atunci sa o faca pe banii obtinuti din alte surse. Au fost spuse deja suficiente atat in topicul asta cat prin multe altele.

Nici eu nu sunt de acord sa platesc nici un fel de taxe pentru absolut nimic care nu ma implica in mod direct ... doar ca una este sa discutam despre strazi, scoli, profesori sau pompieri si alta e sa discutam despre un hobby (sau „sport” cum le place unora sa il numeasca) adica pescuitul.

ps: banuiesc ca pe langa pescuit si servici poate mai dai cu piciorul si intr-o minge, sau poate arunci o bila intr-un cos, sau poate dai cu un bat in alte bile etc ... iti cere vreo federatie bani pentru a sustine ceva campionate, indiferent ca vorbim de fotbal, baschet, biliard sau sah ... acum sper ca ai inteles.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Dec 2013, 17:49

miyagi scrie:Shoco esti un ignorant.

EU cred ca mai degraba Shoco e realist .....ignoranti sunt destui de pe aici si nici macar nu-si dau seama :wallbash: :wallbash: :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 09 Dec 2013, 17:53

anem scrie: Nici eu nu sunt de acord sa platesc nici un fel de taxe pentru absolut nimic care nu ma implica in mod direct ... doar ca una este sa discutam despre strazi, scoli, profesori sau pompieri si alta e sa discutam despre un hobby (sau „sport” cum le place unora sa il numeasca) adica pescuitul.
Nu conteaza despre ce categorie discutam, principiul e la fel.Bugetele alea trebuie stranse de undeva, direct sau indirect.Vezi raspunsul lui Sorin mai devreme.
anem scrie: ps: banuiesc ca pe langa pescuit si servici poate mai dai cu piciorul si intr-o minge, sau poate arunci o bila intr-un cos, sau poate dai cu un bat in alte bile etc ... iti cere vreo federatie bani pentru a sustine ceva campionate, indiferent ca vorbim de fotbal, baschet, biliard sau sah ... acum sper ca ai inteles.
Nu imi cere direct nici o Federatie nimic, decat sa pun botul la sportul lor.Asta inseamna sa devin microbist,sa cumpar tricouri,sa ma duc la meciuri,sa platesc abonament TV sa ma uit la meciuri,sa pun pariuri,sa cumpar CanCan-ul sa citesc pe unde se imbata fotbalistii, sa le explic copiilor de ce Tamas,Mutu&Co nu sunt exemple in viata.

Inevitabil asta inseamna cheltuieli din partea mea in directia sportului respectiv cheltuieli care indirect se vor regasi in salariul lui Piturca ca si selectioner , salariile jucatorilor din echipa nationala, bani la buget pentru stadioane, piata pentru companiile din domeniu ca sa isi vanda produsele ,etc.

Banii se invart.Daca sunt destui care sa puna botul la sportul X atunci se vor gasi si surse de venit.Cine e interesat sa plateasca sute de milioane drepturi de televiziune daca nu ar fi destui care sa caute marfa?!Cine le vinde drepturile ?! Federatia... deci uite de unde sunt bani...

Te rog inca odata citeste raspunsul lui Sorin si prefa-te ca intelegi ceva din el... :respekt:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 09 Dec 2013, 18:37

Shoco, nu stiu ce sa zic … doar faci pe prostul sau nu … de eviti raspunsul la intrebarea pusa.

Intrebarea: Ti se pare normal ca banii pe care un pescar ii plateste pentru permisul de pescuit sa fie folositi pentru concursurile de pescuit?

… nu are nimic de-a face face cu ceea ce a scris Sorin. Daca citesti inca o data mesajul (chiar ti-o recomand si macar prefate-te ca intelegi :D ) vei vedea ca sistemul de care vorbeste Sorin (si care ca este aplicat prin USA din cate zice el) nu aminteste catusi de putin de bani platiti pentru permisele de pescuit. in schimb atat tu cat si popescu&co sperati sa puneti mana tocmai pe banii astia pentru a va face campionatele “frumoase”. Deci te rog, raspunde la intrebarea pusa.
shoco scrie:
anem scrie: Nici eu nu sunt de acord sa platesc nici un fel de taxe pentru absolut nimic care nu ma implica in mod direct ... doar ca una este sa discutam despre strazi, scoli, profesori sau pompieri si alta e sa discutam despre un hobby (sau „sport” cum le place unora sa il numeasca) adica pescuitul.
Nu conteaza despre ce categorie discutam, principiul e la fel.Bugetele alea trebuie stranse de undeva, direct sau indirect.Vezi raspunsul lui Sorin mai devreme.
Din afirmatia facuta mai sus cred ca m-am lamurit cu ceea ce nu imi era clar in primul rand al acestui mesaj.

ps: principiul si scopul sa stii ca nu inseamna acelasi lucru :wink:

Scrie răspuns