Xenofobie/ Antisemitism/ Intoleranta/ Rasism

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Noi 2010, 15:03

nu pot sa zic ca urasc pe cineva, da cel putin pe asta io l-as bate numa-n cap! :twisted: :twisted: :twisted:

Imagine

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 13 Noi 2010, 15:13

georgica scrie:nu pot sa zic ca urasc pe cineva, da cel putin pe asta io l-as bate numa-n cap! :twisted: :twisted: :twisted:
... asta , mai bine batut pe...portofel :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 13 Noi 2010, 15:21

Imagine
Imagine

......

Imagine

Imagine

Bine ma, uite ca se poate si altfel.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Noi 2010, 15:48

burtea scrie:......

Bine ma, uite ca se poate si altfel.

Cu astfel de exemple nu o sa schimbi niciodata mentalitatea multor oameni , in special straini . Nu cocalarul ala a papat lebede si nu celalalt cocalar are corturi in marile metropole . Asta de pe urma are propiile afaceri , chiar foarte legale. :wink: Asta nu inseamna ca-l sufar sau il simpatizez , dar nu trebuie dat exemplu .

Pentru cateva specimene de tigani , nu trebuie considerati toti valori , sau oameni . Tiganii sunt tigani , punct .

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 13 Noi 2010, 15:59

larry....tu crezi ca prin anii 90` ,la nemti, tiganii furau salamul din hipermarket si il manca pe loc ca era rupt de foame(ca ii era greu sa caute un loc de munca si isi gasea scuza ca e imigrant ilegal si de asta nu il angajeaza nimeni) sau ca dadeau cu "bucata" sa ii fure neamtului portofelul pentru 5 marci si restu plastice(carduri)....si apoi cu ce strangeau din furat sa vina in tara si sa arunce cu bani in curve si manelisti?!...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Noi 2010, 16:04

dark , nu stiu exact ce faceau ei in '90 prin jermanica , dar stiu cand au invadat tara cu masini ciordite , marfa furata , aur , etc . Aia pagubiti ziceau ca sunt terorizati de romani , nu de tigani , ca nu fac nici acum diferenta intre unul si altul . Pe atunci , romanul inca mai manca margarina pe paine . Ce a urmat....vezi in zilele noastre .

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Noi 2010, 16:10

Si ca tot a venit vorba , sa-mi spune-ti si mie cati tigani muncesc cinstit din 100% si pe urma cati romani . Si nu mai dati exemple pe cate un cocalar care pretinde a fi vedeta , haideti sa vorbim de oamenii obisnuiti .

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Noi 2010, 17:27

Neagu Djuvara scrie: De ce au inceput romanii sa-i atace pe daci? Trebuie spus de la inceput ca dacii erau agresivi. Vazand bogatiile imparatiei romane, faceau mereu incursiuni pustiitoare peste Dunare, in regiuni stapanite acum de romani, si care de veacuri se aflau sub influenta civilizatoeare a Greciei.
:wink:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Noi 2010, 19:09

melculbeat scrie:@luci_t
bravo tie ca ai sansa sa traiesti intr-un mediu "civilizat". ce pretentii ai de la romani, cind milenii am fost facuti posta de "puternicii" continentului? ne-am adaptat si acum ne luam cum putem ce putem. in rest ai perfecta dreptate...e trist ca ne dam la gioale unii altora si ne devoram ca ulii. dar universul le va regla pe toate.
Din cauza crizei am ajuns sa traiesc printre straini (italia) :x Dar asta nu conteaza in discutia de aici. Inainte de a munci in strainatate am privit mai radical lucrurile legate de problemele minoritatilor. Dar ajungand sa simt ce inseamna a fi strain privesc altfel lucrurile (nu inseamna ca am si dreptate)
Majoritatea romanilor pe care i-am intalnit pe aici traiesc dupa principiul "capul plecat sabia nu-l taie" nu numai la locul de munca ci si in rest.
@ adiwolf mailu meu este: luci_tzica@yahoo.com

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 13 Noi 2010, 19:16

Indian Larry scrie:Si ca tot a venit vorba , sa-mi spune-ti si mie cati tigani muncesc cinstit din 100% si pe urma cati romani . Si nu mai dati exemple pe cate un cocalar care pretinde a fi vedeta , haideti sa vorbim de oamenii obisnuiti .
Degeaba iti zic ca cunosc eu cativa ca n-are importanta. In majoritate tiganii sunt saraci. Inertia (in)culturii lor rudimentare ii tine in saracie. Saracia duce la infractionalitate. Omul nu e infractor pentru ca e tigan, e infractor pentru ca e sarac. Nu sarac ca bugetarii, sarac ca boschetarii. Sunt si romani saraci, nu zic, dar procentul este mai mic. In plus romanii sunt incurajati sa se educe. Tiganii mai putin. Si de catre stat si de catre neamurile lor. Educatia aduce civilizatia - adica munca organizata pe bani putini impozitata cu nesimtire de stat... stai ca ajung deja off topic. Mai scurt, problema nu e de "rasa", daca presupunem ca o familie educata ar adopta un copil de orice etnie si l-ar educa, sunt slabe sanse ca el sa devina infractor. Aici vroiam sa ajung.

Scrie răspuns