Xenofobie/ Antisemitism/ Intoleranta/ Rasism

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Xenofobie/ Antisemitism/ Intoleranta/ Rasism

Mesaj de geppetto » 12 Noi 2010, 11:30

Un trailer la un viitor documentar:

http://www.vimeo.com/13905062

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Noi 2010, 16:16

"...avem datoria , sa vorbim, sa nu ascundem nimic si sa spunem adevarul...daca noi nu o vom face acum cand trebuie..in curand va incepe sa vorbeasca istoria..."
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 12 Noi 2010, 23:04

din pacate unii dintre noi inca ne uitam urat la evrei, unguri, etc in loc sa analizam persoana care ne este in fata ca om...

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Noi 2010, 23:20

luci_t scrie:din pacate unii dintre noi inca ne uitam urat la evrei, unguri, etc in loc sa analizam persoana care ne este in fata ca om...
de ce din pacate? din pacate, pot spune cu toata responsabilitatea, de la traci incoace noi nu am cotropit pe nimeni, dar multi ne-au incalecat si ne-au golit de resurse, ba mai mult ne-au folosit pe post de carne de tun pt a-si apara interesele meschine. si acum au tupeul sa se creada natii superioare noua. prin prisma celor intimplate de doua mii si ceva de ani incoace...imi permit sa fiu rasist, xenofob, sovin etc.
si ca sa ne pastram la subiect...evreii au fost indoctrinati cu ajutorul vechiului testament ca sint rasa superioara, erau frecvent indemnati sa mearga si sa nimiceasca pe toti cei care nu sint de un neam cu ei sau sa mearga sa stapineasca "paminturile"...atunci, cu ce e gresita aversiunea fata de ei?
tot la subiect...discutind cu mai multi nemtii, toti se deziceau de dementul austriac care a fost hitler, dar tuturor le-ar fi convenit sa cistige razboiul...atunci, cu ce e gresita aversiunea fata de ei?
inca la subiect...de unguri nu zic nimic, ca ar trebui sa cunoastem toti ce e de stiut...atunci, cu ce e gresita aversiunea fata de ai?
tot la subiect...putem continua si cu rusii:D

bineinteles asta nu ma impiedica sa stau la o vorba sau la o bere cu oricare om indiferent de natie, dar nici nu ma impiedica sa am o anumita atitudine fata de alte popoare;) singurii pe care ii simpatizez, in afara de romani, sint sirbii...am eu asa, o slabiciune :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 12 Noi 2010, 23:47

Codobelcul asta nu-i chiar atat de beat ! :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Noi 2010, 23:52

melcule,

postarea ta imi provoaca un val de simpatie pt tine.
nu sunt xenofob, nici sovin, insa nici atat de tolerant pe cat ar vrea "unii"
din pacate sunt prea multi care habar nu au de ceea ce vorbesc in domeniul asta.
daca ma intrebati pe mine, eu nici cu UE nu sunt de acord (bine, sunt de acord cu aceasta libertate de miscare si inca 2-3 elemente, dar atat)
nu stiu daca sau cati dintre voi au citi un interviu al lui Neagu Djuvara.
imi permit sa reproduc doar o fraza:
"Din păcate, Europa de mâine va aparține arabilor și țiganilor. De aceea consideram ca cea mai gravă crimă făcută împotriva europenilor de baștină și a culturii europene este deschiderea largă a porților Europei hoardelor barbare și hămesite de foame din Asia și Africa, hoarde care vor transforma Europa creștină, civilizată și prosperă de astăzi în Euro-Indo-Arabia de mâine, în care urmașii noștri vor putea, probabil, supravietui pentru câteva generații în "rezervații"...  Iar noi, europenii de rând, stăm cu brațele încrucișate și ne văicărim de toate ticăloșiile care se petrec sub soare fără a întreprinde nimic. Așa încât ne merităm soarta, spre rușinea noastră, a tuturor !"
interviul este mult mai amplu si pt cine este interesat il pot pune pe email.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 12 Noi 2010, 23:55

Nea Neagu stie despre ce vorbeste...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Noi 2010, 00:02

tudor scrie:Nea Neagu stie despre ce vorbeste...
nu zic ca nu stie ce vorbeste, dar personal privesc altfel lucrurile de cand traiesc in afara romaniei. Nu sunt de acord cu multe lucruri pe care le fac unii straini, dar acum am prieteni polonezi, sarbi, chiar si un senegalez. Si sincer as prefera sa am de-a face cu strainii nu cu romanii la locul de munca. Noi romanii suntem singurii care ne rupem intre noi. Ca na sa moara capra vecinului.
@ adiwolf te rog da-mi interviu pe mail

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Noi 2010, 00:08

care email?? :D
si vezi ca amesteci putin (mai mult) lucrurile, nu discutam de prietenii legate cu X sau Y

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 13 Noi 2010, 00:09

@adilup
atunci, te intreb...de ce puterile europene, in plenitudinea meschinatatii lor, au conspirat la executarea singurului maresal veritabil pe care l-am avut? si acum prapaditul ala de rege, sinje albastru de jermania, vine si ridica cu pretentii la retrocedari. din punctul meu de vedere, poa' sa renunte tot neamu' lui la toate averile...ca tot nu spala semnatura pusa pe respectivul act. antonescu stia ce are de facut;)
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns