Veliere

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 16 Sep 2008, 16:37

Hehehe, musiu, ai zis aici: "cine mai vrea veliere si Porta bote aduse din State ?

Cred ca moare subiectul asta si va re-invia in doi ani cand Gerula va fi iar membru al forumului.
Si iar va vrea sa le aduca de acolo. "

Te-am invitat sa pui si niste bani in spatele afirmatiei, dar vad ca deocamdata, vorba americanului, we hear some chickening :lol:
Cu lacrimi Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Sep 2008, 16:52

Gerulachio , numa francezu asta , amicu meu , cind i-am zis cum vine cazu ( barca de 12-14 m , vele , 1980 si , la pretu ala de care vorbeai ca dai pe barca , adus din stat , zic miscat incoace , adica pina in Europa , Romania , cu tot ce insemna asta , si ti-am zis cam ce ) , deci numa el ar pune 5000 , cu 5000 ale mele ar fi 10 000 , de euro evident . Ridem amindoi copios pe seama a aia 500 de dolari , da de aia ne esti tu drag :lol: :lol: :lol:

Daca vrei sa mergi mai sus , francezu , si poate chiar eu am putea fi pe barca , stai linistit , nu o sa fim acolo ca sa-ti taiem catargu :lol: :lol:

Ti-am zis ca o sa te contactez , insa tre sa cumperi barca aia si sa ne areti o serie de acte , legale evident , asigurarile , bla-bla :lol: :lol: , nu cred ca-ti trece prin capsor sa fentezi sistemu , si fi atent ca barca tre sa ajunga in tara , Mediterrana ii micuta , Doamne fereste sa nu intre careva in tine :lol: :lol:

Fir Intins!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 16 Sep 2008, 16:54

Pai exact ce-am spus s-a si intamplat. In afara faptului ca nu am asteptat doi ani pana te-ai intors. Dar ai reinviat subiectul. Si acum iar incepi sa bati apa-n puia cu Porta Bote. Treaba e ca eu cand am vrut Porta Bote au trebuit numai trei zile intre momentul in care am luat decizia si momentul in care eram cu ea pe apa fara sa fac zeci de pagini de gargara. :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 16 Sep 2008, 17:09

tudor scrie:Treaba e ca eu cand am vrut Porta Bote au trebuit numai trei zile intre momentul in care am luat decizia si momentul in care eram cu ea pe apa fara sa fac zeci de pagini de gargara. :D
Treaba e ca tu ai un dealer respectabil in tara aia, te poti duce sa-ti sui fundul in barca si sa vezi daca poti da in picioare din ea etc. Aici e oleaca mai complicat.

Faptul ca dai inapoi de la un mic pariu dupa ce ai facut gargara ca o sa discut in van despre adus porta-bote si peste 2 ani e cu atat mai penibil :lol:.

SF, stai sa ne lamurim daca musiu tudor se risca sa parieze 500$ si pe urma discutam :lol:. Recunosc ca nu m-ar deranja sa scriu pe sonar ca-l am cadou de la el :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 16 Sep 2008, 21:35

SF-ule, hai sa ne intoarcem la ale noastre, ca pentru musiu tudor se pare ca a pune 500$ in spatele batailor din buzite e prea mult :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 16 Sep 2008, 22:16

Gerula scrie:SF-ule, hai sa ne intoarcem la ale noastre, ca pentru musiu tudor se pare ca a pune 500$ in spatele batailor din buzite e prea mult :lol:.
Uite daca vrei iti trimit $500 dar te dai in catran si in pene si o iei domol pe calea Victoriei. Ce zici ? :wink:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 16 Sep 2008, 22:45

Ca te faci de ras din ce in ce mai tare ;).
Cu lacrimi Bastus!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 17 Sep 2008, 06:45

http://www.nettivene.com/viewBoat.php?i ... w=@update=

ete un proiect ieftin ... cere 500 € are 9 m lungime 3 latime...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Sep 2008, 13:33

Mai, eu nu caut proiecte ieftine, nu am timp de asa ceva, vreau o barca utilizabila ca atare. Mersi de sugestie totusi :).
Cu lacrimi Bastus!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Sep 2008, 13:39

gerula, nu-l cunosti pe tudor, asa ca nu da judecati aiurea ....

nu ca as crede ca dai 2 "penny" sau whatever pe ce zic eu, dar lasa-l in pace pe tudor ..... e un om prea deosebit ca sa intre in balciul nostru aici ...

in rest, ca idee, asculta la baetii astia cand iti zic de costurile alea ... m-am mai interesat si eu asa ... si versiunea lor e mult mai aproape de relaitate .....

Scrie răspuns