Veliere

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 22 Apr 2011, 21:19

Nene , recitesc si ...... nu-mi vine sa cred !!! Spuneti sincer : topicul asta e regizat ? Scris in ,, culise " ? ...... N-are cum ! N-are cum sa fie atat de plin de emfaza si penibil laolalta un om de peste ...... 6 anisori !

E Vinerea Mare ! ...... Doamne fereste .........

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 22 Apr 2011, 22:50

Gerula scrie:Daca face careva scandal aici il distrug in cele mai neplacute moduri cu putinta. Topicul e foarte serios.
:!: atentzie! maaare atentzie... altfel va distruge asta :!:
Gerula scrie:La velier singura problema e echipajul
asta a fost problema.... voi ce credeatzi? altfel isi lua 3 veliere pana acu... si facea si permisu!

:lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Apr 2011, 09:48

Adi G scrie:
Gerula scrie:Daca face careva scandal aici il distrug in cele mai neplacute moduri cu putinta. Topicul e foarte serios.
Da Adi , exact ! Cum e , mah , posibil sa tastezi o fraza ca asta pe-un forum ??? Cum ..... e ..... posibil asa ceva ????? Pfffuuuuai de capu' meu !!! .......... Brrrrrrr ........

O sa fac un potpouri cu neghiobiile astuia din intreg topicul ( de fapt cred ca nu-i fraza ne-neghioaba in tot ce-a scris ) . Ba ma distrez ca la Divertis , ba-mi fac cruce cu amandoua mainile !

......................................

Iubiti moderatori , va multumesc din tot sufletul ca n-ati dilit topicul asta ! Nenicule , cand oi mai fi trist sau cu probleme ..... dau p-aici ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 23 Apr 2011, 10:47

modigliani scrie:Cum e , mah , posibil sa tastezi o fraza ca asta pe-un forum ??? Cum ..... e ..... posibil asa ceva ?????
eteeee nah, si tu acuma.... cum sa fie posibil? uite asa: pui dejtili pi butoani si.... apesi, TZAC! PAC!.... cu sete asa! cu ura, ca altfel n-are farmec. si dupa vreo 2 -3 randuri, cand incep sa ti doara dejtili, iei un ciocan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Apr 2011, 17:26

Adi G scrie: cand incep sa ti doara dejtili, iei un ciocan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ba io cred ca asta si-a dat cu tesla !!! :shock: :shock: :shock: Si mai cred ca ...... gandea cu ,, ele " ! Ca prea-i .... ,, acerebral " acum ! :shock: :shock: :shock:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 23 Apr 2011, 21:05

Leba a scris:daca Rogojestiul e realizabil (dar neplauzibil ), ei bine velierul nu stiu zau...cred ca intra la sectiunea "luna de pe cer". pariez pe o lada de Stella ca va ramane la stadiul de discutii
Cine cumpara berea pentru Leba acum?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Apr 2011, 21:13

Jedi scrie:Cine cumpara berea pentru Leba acum?
Jedi ! Iubesc topicul asta ! :lol: :lol: :lol: Pun la bataie mult din economiile personale , multa energie si abnegatie , .... dau de baut oricui a ..... ,, combatut " nerodu'-n topicul asta ! .... Fara numar !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Apr 2011, 22:31

Jedi scrie:Leba a scris:daca Rogojestiul e realizabil (dar neplauzibil ), ei bine velierul nu stiu zau...cred ca intra la sectiunea "luna de pe cer". pariez pe o lada de Stella ca va ramane la stadiul de discutii
Cine cumpara berea pentru Leba acum?
lada de Stella? :shock: FD sau

http://www.plat.co.jp/shop/catalog/defa ... tella.html

:lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Mai 2011, 13:13

Up! :lol:

Pentru cine are o zi mai nasoala , topicul asta are leac .

"Jirula si velierul "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Mai 2011, 13:18

Gerula scrie:Mersi mult de tot, velierul Gerula deja incepe sa se vada la orizont :)
Si asa a fost , pana s-a oprit curentul . :lol: :lol: :lol:

Ma stramb de ras... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns