Veliere

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kuintautti2
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kuintautti2 » 17 Sep 2008, 21:08

@tudor lasa-l dreaq in pace nu vezi ca-i bolnav :!:

aproposs Gerulu tu de ce ai deschis topiku asta doarr nu crezi ca ma faci sa cred catzi iei barca de 60 jde mi de euroi, ai deschiss si tu un tpoik ca tzi-a data drumu dan pe sit, ai?, si fraierii pun botu nasoll,

ai fost la doctor, ? dute!!!!! madafaca.

hai pa.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 17 Sep 2008, 22:23

Gerula scrie:
tudor scrie:
Gerula scrie:Mai, judecata mea se bazeaza exclusiv pe faptul ca, in momentul in care m-a vazut banat a postat aici un comentariu din care reiesea ca nu fac altceva decat sa bat apa in piua, si ca peste 2 ani voi discuta in continuare despre adus porta-bote, pentru ca nu-mi voi fi adus nici una :lol:.
Nu numai in momentul cand te-am vazut banat ci si inainte. Cand ai fost banat am spus doar ca subiectul va muri ca sa reinvie cand vei putea reveni, cam in doi ani banuisem eu. Ai avut noroc, ai putut reveni inainte. Deci iar n-ai citit bine.
tudor scrie:Gata cine mai vrea veliere si Porta bote aduse din State ? :lol:

Cred ca moare subiectul asta si va re-invia in doi ani cand Gerula va fi iar membru al forumului.
Si iar va vrea sa le aduca de acolo.

Tudor
E simplu, ia mai citeste odata mesajele astea si vezi daca tot nu descoperi unde ai negat ceea ce tocmai facusei, si ceea ce tocmai ai recunoscut acum :lol: :lol: :lol:

Daca tot ai bagat bancuri cu menstruatia, realizezi sper ca acum faci ca unguroaica prinsa asupra faptului: "Janos, tu ma crezi pe mine sau ochii tai?" :lol: :lol: :lol: Chestia nasoala pentru tine e ca nici eu nu-s ungur, nici tu nu esti unguroaica sexy, desi in posturile astea te-ai straduit serios :lol:.
Scuze ca nu ma pot abtine.
Dom' ziarist care isi "castiga painea din scris la cel mai inalt nivel", vezi ca e a treia oara cand iti bate gresit tastatura la acelasi cuvant. Lasa naibii mai mult ca perfectul, ca nu-l stii folosi sau cere-i scuze lui Ionut! Daca scrisul e domeniul la care te pricepi cel mai bine, "mult peste oricare alt forumist", esti jalnic, man...
Scuze de off-topic, dar ma jeneaza sa vad cum insisti sa masacrezi gramatica in mod profesionist, si asta in timp ce racnesti la altii... :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Sep 2008, 23:53

tudor scrie: Ziceai sa-i trimit banii lui SF ?
Pana la urma pe ce punem pariul ala ?

Ca-mi aduc porta-bote din SUA pana cel tarziu in aprilie 2009 :lol:. Poze la galerie cu mine in barca si poze dupa acte. Daca le-am pus pana la data-limita (15 aprilie sa zicem) ti-am luat banii, daca nu, mi i-ai luat tu.

Restul balmajelilor sunt neinteresante, dupa cum vezi eu nu ti-am facut nici o observatie legata de fizic, aspect samd, desi slava Domnului, e loc :lol:.

@Musti: mintea ta asimileaza greu informatia ca, daca o tasta e slaba, e posibil ca eroarea sa fie cat se poate de repetabila. Mai corectez eu pe ici pe colo, dar nu stau sa buchisesc fiecare cuvant :lol:

Uluitor e insa ca formuleaza critici de soiul asta unul care scrie "scuze ca nu ma pot abtine" :lol: :lol: :lol:. Asta asa, la prima strigare, din mesajul aflat la indemana :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Sep 2008, 12:48

Gerula scrie:...

Ca-mi aduc porta-bote din SUA pana cel tarziu in aprilie 2009 :lol:. Poze la galerie cu mine in barca si poze dupa acte. Daca le-am pus pana la data-limita (15 aprilie sa zicem) ti-am luat banii, daca nu, mi i-ai luat tu.

Restul balmajelilor sunt neinteresante, dupa cum vezi eu nu ti-am facut nici o observatie legata de fizic, aspect samd, desi slava Domnului, e loc :lol:.
stai, stai putin. :)
first of all, asta e topicul cu veliere.
deci, ca sa fie foarte clar, velierul are tema lui separata, apoi despre porta bote deschide un alt topic. asa, ne cam ametesti, respectiv aburesti. :twisted:
aci, zici temen/pret/conditii/cote de pariuri doar la velier, da? :D
ca de-aia nu mai apuc sa citesc arena, e talmes-balmes, fiecare se ia fiecare, apar/dispar clone, poze cu carasi si tastaturi, frustrari si orgolii, toate de-a valma, pe enspe pagini.
pm, cineva tre sa mai si munceasca-n tara asta... :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 18 Sep 2008, 13:52

Lasa domle ca aici sunt doar doua teme, se pot urmari lejer ;).
Cu lacrimi Bastus!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 20 Sep 2008, 01:06

atentie la polemici/atacuri->doar in arena.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 20 Sep 2008, 09:39

Oo, moderatorul impartial si sever, ce placere sa te revedem. :lol:
Nici macar mesajele numai de injuraturi ale noii clone marca sarmanul_cluster, postate pe alte topicuri decat arena, nu le mai observi? :roll: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 22 Sep 2008, 13:05

eee, acu sa vedem, cine cui ia fatza: velieru la porta bote sau viceversa? :)
si in ce an, normal. :twisted:
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Sep 2008, 14:21

Porta bote, dar nu cu mult. :lol:

La velier singura problema e echipajul, in sensul ca am gasit pana acum 6 oamenin care mi-au zis toti "ehe, daca era cu motor nici o problema". Si asta la scoruri foarte modeste. O sa sap direct la Academie. :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 22 Sep 2008, 16:11

Gerula scrie:Porta bote, dar nu cu mult. :lol:

La velier singura problema e echipajul, in sensul ca am gasit pana acum 6 oamenin care mi-au zis toti "ehe, daca era cu motor nici o problema". Si asta la scoruri foarte modeste. O sa sap direct la Academie. :lol:
aham.
asta e din ciclul "le roi est mort, vive le roi".
dar noi asteptam cu interes, Gerula, sa stii.
:twisted:
:arrow:
East Spinning Team

Scrie răspuns