orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gerula
- veteran

Mai, judecata mea se bazeaza exclusiv pe faptul ca,
in momentul in care m-a vazut banat a postat aici un comentariu din care reiesea ca nu fac altceva decat sa bat apa in piua, si ca peste 2 ani voi discuta in continuare despre adus porta-bote, pentru ca nu-mi voi fi adus nici una

.
E, si atunci i-am propus sa facem un pariu de bun simt ( nu pe sume astronomice sau ceva de genul asta) ca-mi aduc porta-bote din State pana cel tarziu in aprilie 2009. Iar omul a dat-o in diverse, in loc sa zica "da ma, facem, cine tine banii?" sau "du-te ma de-aici ca am glumit".
Tie poate sa ti se para cum vrei, mie mi se pare ca s-a cam facut de ras. La fel cum s-a facut de ras si cand niste handicapati au facut o clona Gerula-style, creata pentru a-si lua ei revansa la castane. Ca in alte chestii o fi un om OK, nu comentez ca nu l-am cunoscut decat pe forum.
Cu lacrimi Bastus!
-
toni f
- veteran

-
toni f
- veteran

ah, si scuze : "
mi-e sau
imi este frica " I/O "mie" cum am scris prima oara ....
nu suntem nici pe aproape la gramatica ca dumneavoastra, dar ne straduim sa ne corectam

-
Gerula
- veteran

Fii mai serios, nu face pentru ca l-ar durea cumplit sa scriu pe sonar "cadou de la Tudor"

Cu lacrimi Bastus!
-
toni f
- veteran

-
tudor
- Moderator

-
Gerula scrie:Mai, judecata mea se bazeaza exclusiv pe faptul ca,
in momentul in care m-a vazut banat a postat aici un comentariu din care reiesea ca nu fac altceva decat sa bat apa in piua, si ca peste 2 ani voi discuta in continuare despre adus porta-bote, pentru ca nu-mi voi fi adus nici una

.
Nu numai in momentul cand te-am vazut banat ci si inainte. Cand ai fost banat am spus doar ca subiectul va muri ca sa reinvie cand vei putea reveni, cam in doi ani banuisem eu. Ai avut noroc, ai putut reveni inainte. Deci iar n-ai citit bine.
Gerula a scris:
"
Tie poate sa ti se para cum vrei, mie mi se pare ca s-a cam facut de ras. La fel cum s-a facut de ras si cand niste handicapati au facut o clona Gerula-style, creata pentru a-si lua ei revansa la castane. Ca in alte chestii o fi un om OK, nu comentez ca nu l-am cunoscut decat pe forum."
Iar nu stiu de unde ai dedus faptul ca l-as fi luat pe Alex_ drept o clona a lui Gerula. Vad ca ai timp asa ca du-te si reciteste ce s-a scris atunci si sa-mi arati de unde ai dedus asta.
@Toni
Lasa Toni omul sa se exprime. Telul lui suprem e sa aibe dreptate, indiferent la ce.

-
toni f
- veteran

-
tudor
- Moderator

-
Pai sa bagam cancerul si foametea pe arena si le face praf.

-
Adi_
- veteran

mai, daca oricum ati dat-o in diverse pe topicul asta... stiti ce cred eu? ca toni f e clona lui tudor

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula
- veteran

tudor scrie:Gerula scrie:Mai, judecata mea se bazeaza exclusiv pe faptul ca,

.
Nu numai in momentul cand te-am vazut banat ci si inainte. Cand ai fost banat am spus doar ca subiectul va muri ca sa reinvie cand vei putea reveni, cam in doi ani banuisem eu. Ai avut noroc, ai putut reveni inainte. Deci iar n-ai citit bine.
tudor scrie:Gata cine mai vrea veliere si Porta bote aduse din State ?
Cred ca moare subiectul asta si va re-invia in doi ani cand Gerula va fi iar membru al forumului.
Si iar va vrea sa le aduca de acolo.
Tudor
Musiu, eu zic ca se intampla sa citesc destul de bine, doar ca tu te ascunzi dupa piersic, fara prea mult succes

. Mi-e lene sa sap in topicurile pe unde te dadeai in porta-bote ca Alex_ = Gerula, cu atat mai mult cu cat am aflat prea tarziu de ele si parti importante trecusera deja in nefiinta

.
Lucuta, ia vezi, nimeresti drumul?

Cu lacrimi Bastus!