Veliere

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 17 Sep 2008, 16:46

Nu este demn de un editorialist sa afirme niste lucruri fara dovezi.
Nu am sustinut nicaieri faptul ca Alex_=Gerula. E chiar usor de verificat.
Te rag sa-mi raspunzi pe arena ca altfel se scufunda de tot velierele. :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Sep 2008, 16:48

Hai nu mai sari de la una la alta, zi mai bine cum e cu chestia pe care o negai dar reiese totusi ca o afirmasei ceva mai devreme? :lol:

Ce rost ar mai avea sa sap dupa ispravile tale, daca oricum negi ca ala care, prins cu mana-n poseta, zice ca s-a impiedicat? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Sep 2008, 17:01

pretine adi_ , nu ma provoca ...
imdeiat incep cu niste chestii de zici instantaneu ca sunt clona lu' gerula .....
stai ca-ti dau reply pe arena .....

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 17 Sep 2008, 17:35

Gerula scrie:Hai nu mai sari de la una la alta, zi mai bine cum e cu chestia pe care o negai dar reiese totusi ca o afirmasei ceva mai devreme? :lol:

Ce rost ar mai avea sa sap dupa ispravile tale, daca oricum negi ca ala care, prins cu mana-n poseta, zice ca s-a impiedicat? :lol:
Singura chestie pe care am negat-o e faptul ca nu am crezut nici o clipa ca Alex- era Gerula. Tu esti cel care a afirmat asta si nu stiu cum ai ajuns la aceasta concluzie.
Cat despre afirmatia ca in doi ani tot la stadiul adusului barcii din state vei ramane, sigur, o recunosc. Am scris-o inainte ca sa fii banat, am scris-o si cand ai fost banat si am mai rescris-o si dupa. Si mi se pare si logic din moment ce ai abordat acest subiect deja acum doi ani. O fi un fel de ciclu periodic pe care nu-l pot chema menstruatie acest cuvant venind de la luna. Iar eu nu cunosc limba romana la fel de bine ca si tine asa ca nu stiu daca acest ciclu de doi ani cu Porta Bote are deja un nume sau nu.
Pana atunci mai umplem niste pagini. :lol:

Chestia cu tipul impiedicat cu mana-n poseta nu am inteles-o. Imi pare rau. Imi poti explica mai babeste ?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Sep 2008, 17:38

tudor scrie:
Gerula scrie:Mai, judecata mea se bazeaza exclusiv pe faptul ca, in momentul in care m-a vazut banat a postat aici un comentariu din care reiesea ca nu fac altceva decat sa bat apa in piua, si ca peste 2 ani voi discuta in continuare despre adus porta-bote, pentru ca nu-mi voi fi adus nici una :lol:.
Nu numai in momentul cand te-am vazut banat ci si inainte. Cand ai fost banat am spus doar ca subiectul va muri ca sa reinvie cand vei putea reveni, cam in doi ani banuisem eu. Ai avut noroc, ai putut reveni inainte. Deci iar n-ai citit bine.
tudor scrie:Gata cine mai vrea veliere si Porta bote aduse din State ? :lol:

Cred ca moare subiectul asta si va re-invia in doi ani cand Gerula va fi iar membru al forumului.
Si iar va vrea sa le aduca de acolo.

Tudor
E simplu, ia mai citeste odata mesajele astea si vezi daca tot nu descoperi unde ai negat ceea ce tocmai facusei, si ceea ce tocmai ai recunoscut acum :lol: :lol: :lol:

Daca tot ai bagat bancuri cu menstruatia, realizezi sper ca acum faci ca unguroaica prinsa asupra faptului: "Janos, tu ma crezi pe mine sau ochii tai?" :lol: :lol: :lol: Chestia nasoala pentru tine e ca nici eu nu-s ungur, nici tu nu esti unguroaica sexy, desi in posturile astea te-ai straduit serios :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 17 Sep 2008, 17:43

Iar incepi. Eu am recunoscut de la inceput chestia asta. Gata ? Esti fericit ?
Ia arata unde l-am incurcat pe Alex_ cu Gerula ? :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Sep 2008, 17:54

Inteleg ca totusi fugi de pariul asta cinstit ca dracu de tamaie? :lol: Doar nu vrei sa creada baietii ca te fac pe tine 500$? :lol:

La faza (cel putin penala) cu datul in stamba ca Gerula=Alex_ blufezi stiind foarte bine ca mi-e lene sa caut. Mi-au zis 2 insi cum te dadeai in porta-bote pe-acolo :lol: si am mai prins si eu ceva. Era o chestie in care te declarai psihopat (adica epitetul pe care clona facuta pentru ciomageala il dadea celor care sustineau ca Alex_=Gerula). Mi se pare suficient.

Cum i-am spus si lui toni, inainte sa dau de faza aia aveam o parere buna despre tine. (dpdv uman/caracter vorbesc, ca pescar o am si acum)
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 17 Sep 2008, 18:23

Ha, te-am prins. Deci ai citit totul pe acolo si singurul lucru pe care l-ai gasit a fost declaratia mea de psihopat. :wink:
Uite recidivez daca vrei. :twisted: Si asta nu demonstreaza catusi de putin ca v-am comfundat. Chestia e ca Alex_ ii facea psihopati pe toti cei care nu erau de acord cu el.
Mai poti cauta ca nu vei gasi nimic. Inafara de faptul ca va opuneti amandoi lumii intregi nu aveati alte puncte comune.

Cat despre pariul ala vad ca se transforma incet incet in obsesie. :P
Vrei ca datorita mie sa pui un terment ciclului de doi ani Pota Bote ?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Sep 2008, 18:39

tudor scrie: Cat despre pariul ala vad ca se transforma incet incet in obsesie. :P
Vrei ca datorita mie sa pui un terment ciclului de doi ani Pota Bote ?
Am zis cinstit ca vreau sa scriu pe sonarul ala "Cadou de la Tudor" dar vad ca inca nu poti accepta ideea :lol:.

tudor scrie:Ha, te-am prins. Deci ai citit totul pe acolo si singurul lucru pe care l-ai gasit a fost declaratia mea de psihopat. :wink:
In mod normal ar fi uluitor ca, din ce-am zis eu, sa intelegi ca am citit tot, sau macar o parte semnificativa :lol:, dar avand in vedere ca si din ce-ai zis chiar tu intelegeai tot ce vroiai, nu mai e nimic de mirare :lol: :lol: :lol:

tudor scrie: Uite recidivez daca vrei. :twisted: Si asta nu demonstreaza catusi de putin ca v-am comfundat. Chestia e ca Alex_ ii facea psihopati pe toti cei care nu erau de acord cu el.
Mai poti cauta ca nu vei gasi nimic. Inafara de faptul ca va opuneti amandoi lumii intregi nu aveati alte puncte comune.

Stii care-i chestia? Negatul ca Leana la proces nu ajuta la nimic, esti suficient de batran ca sa stii asta :lol:. Nici nu mai am nevoie sa pierd timpul cautand acolo, imi ajunge ce-ai facut aici :lol:. Recunosc, te condamn pe baza cazierului, nu pe baza probelor din speta in cauza, dar asta e, nici nu suntem la tribunal, nici tu nu esti Jean Valjean. :twisted: :lol: Mai degraba inspectorul Javert :P .
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 17 Sep 2008, 20:50

Ai dreptate Gerula. Ai intotdeauna dreptate chiar cand recunosti ca "poate" nu ai Imagine

Vad ca obsesia se agraveaza. Sunt doua solutii. Ori vezi rapid un medic gen psi ori merg pana la capat sa vad ce poti. Eu fiind "bulletproof" pistolul de la cingatoare ma cam lasa rece. Mai ales ca daca-l utilizezi ajungi la "mititica" unde-ti vor arata unii ca semeni mult cu Freddy Mercury...si ca-i erau fani. :lol:
Ziceai sa-i trimit banii lui SF ?
Pana la urma pe ce punem pariul ala ?

Scrie răspuns