Nu am sustinut nicaieri faptul ca Alex_=Gerula. E chiar usor de verificat.
Te rag sa-mi raspunzi pe arena ca altfel se scufunda de tot velierele.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Singura chestie pe care am negat-o e faptul ca nu am crezut nici o clipa ca Alex- era Gerula. Tu esti cel care a afirmat asta si nu stiu cum ai ajuns la aceasta concluzie.Gerula scrie:Hai nu mai sari de la una la alta, zi mai bine cum e cu chestia pe care o negai dar reiese totusi ca o afirmasei ceva mai devreme?
Ce rost ar mai avea sa sap dupa ispravile tale, daca oricum negi ca ala care, prins cu mana-n poseta, zice ca s-a impiedicat?
tudor scrie:Nu numai in momentul cand te-am vazut banat ci si inainte. Cand ai fost banat am spus doar ca subiectul va muri ca sa reinvie cand vei putea reveni, cam in doi ani banuisem eu. Ai avut noroc, ai putut reveni inainte. Deci iar n-ai citit bine.Gerula scrie:Mai, judecata mea se bazeaza exclusiv pe faptul ca, in momentul in care m-a vazut banat a postat aici un comentariu din care reiesea ca nu fac altceva decat sa bat apa in piua, si ca peste 2 ani voi discuta in continuare despre adus porta-bote, pentru ca nu-mi voi fi adus nici una.
E simplu, ia mai citeste odata mesajele astea si vezi daca tot nu descoperi unde ai negat ceea ce tocmai facusei, si ceea ce tocmai ai recunoscut acumtudor scrie:Gata cine mai vrea veliere si Porta bote aduse din State ?![]()
Cred ca moare subiectul asta si va re-invia in doi ani cand Gerula va fi iar membru al forumului.
Si iar va vrea sa le aduca de acolo.
Tudor
Am zis cinstit ca vreau sa scriu pe sonarul ala "Cadou de la Tudor" dar vad ca inca nu poti accepta ideeatudor scrie: Cat despre pariul ala vad ca se transforma incet incet in obsesie.![]()
Vrei ca datorita mie sa pui un terment ciclului de doi ani Pota Bote ?
In mod normal ar fi uluitor ca, din ce-am zis eu, sa intelegi ca am citit tot, sau macar o parte semnificativatudor scrie:Ha, te-am prins. Deci ai citit totul pe acolo si singurul lucru pe care l-ai gasit a fost declaratia mea de psihopat.![]()
tudor scrie: Uite recidivez daca vrei.Si asta nu demonstreaza catusi de putin ca v-am comfundat. Chestia e ca Alex_ ii facea psihopati pe toti cei care nu erau de acord cu el.
Mai poti cauta ca nu vei gasi nimic. Inafara de faptul ca va opuneti amandoi lumii intregi nu aveati alte puncte comune.