Toleranta?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Iul 2008, 18:58

cipic scrie: nu am ezitat sa-i trimit dupa scula pe care o cautau la Arrow,Gipo,Aquamania,Captain Hook sau pe cele on-line
cipic, chiar daca zici ca nu mai postezi pe forum, sunt convins ca o sa mai citesti... fi mai tolerant...nu mai trimite frate pescarii la Gipo... :lol: Lasa-i cu banii aia sa-si cumpere doua scule la fel dintr-un magazin cu preturi decente...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Iul 2008, 08:56

Scriem si ne plangem de intoleranta dar cand se leaga cineva de un text de-al nostru sau de vreo poza, iese razboi, fara prea mare exceptie. Am avut si eu o mica dezbatere cu Kuintauti dar n-a iesit cu scantei, ba ne-am cam imprietenit dar pe MP, desi se referea la o poza de-a mea autoportret (inca disponibila) in care: "parca dadeam pi mini" si tineam un salau care mancase multe jiguri. Daca nu esti suparacios din fire sau nu iti simti statutul de mare pescar amenintat, toleranta nici nu e un prag de atins, e un lucru firesc.

Spunand astea mai parafrazez din Grigore Ureche despre Stefan cel Mare si spun din Tristian despre Kuintauti, ca doar e nepotul lui, ca e un om uneori manios si degraba a varsa sange nevinovat, adesea pe forum omoara fara judet dar altminteri intreg la minte, nelenevos si lucrul sau stie sa-l acopere, iar unde nu gandesti acolo il afli, la lucruri de razboaie mester... dar cum spun ardelenii ca mine, no, dara nu-i bai cu el.

Va salut cu respect pe toti.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

florind
junior
junior

Mesaj de florind » 21 Iul 2008, 13:35

Topic despre toleranta si libertate iar oamenii discuta despre scule, magazine, elitism si alte prostii.
Sper ca un moderator sa vada cat mai curand si fie sa inchida topicul fie sa-l curete plus cate un avertisment pentru trolli :D
Se pare ca lumea pescarilor este mai nebuna decat am crezut :lol:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 21 Iul 2008, 15:53

florind,bine ai grait ,"mai bine inchis","gustul lui" sunt cel mai bun"este" mai tare ca ideea".Eu cred si acum si intotdeauna ca "toleranta " ar trebi sa faca parte din educatia noastra ." DUMNEZEU este sus si vede" iar peste, este pentru toata lumea ,nu stiu cit ??? Va multumesc celor care ati citit linkul meu era un apel la to..........ta !!!!!!!!!!!.Al d.... didelpro.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Iul 2008, 17:23

vorba lu florind...

lumea pescarilor...

noo… acu la un pahar de troscau va spun ca din scurta mea iexperieta in lumea virtuala e f usor sa intelegi gresit ce se scrie…

clar aceiais propozitie se poate citi cu diverse intonatii ! si ce aparent suna initial nashpa devine brusc hazliu … sau invers … limba noastra-i o comoara !

Comportamentul uman…

Unii citesc sau scriu cu vehementa… alti nu permit glume sau mishtouri… deh ei vorbesc serios ! :lol: ( si se comporta de parca prima data li s-a intimplat sa li se raspunda printr-o gluma sau pe un ton hazliu cind ei au vorbit in serios…)

bagativa mintile in cap ! pe forum ... distractia e numero uno pt multi !

altii nu suporta sa fie contrazisi… prea se iau in serios si astia... ! :lol:

alti stiu putin si cred din toata inima ce stiu ei ! practic cu cit stiu mai putin cu atit cred mai tare ce stiu… :lol:

pescuitul este vast nene !

alti au erectii ca au achizitionat o scula scumpa si isi descarca incarcarile psiho... gen... : cine ba ala ? ala e pescar mare... cu prestijiu... are numa scule din USA... ( citind subiectu dechis de mine invitind vanitosi la interval ... cre ca cel mai mare sucher sint chiar io... cre ca am cea mai scumpa lanseta de pe forumul asta... cre ca am platit cel mai scump permis... si doar constat asta :lol: )

vanitatea... vaniatatea pina la un moment dat merje mina in mina cu prostia ! dar nu de fiecare data !

sint â€

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 21 Iul 2008, 17:43

kuintautti, misto spus :)

e bun cred eu de "Sticky", postul asta :D

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Iul 2008, 18:45

noo.. ar fi multe de spus... dar cre ca tinind cont ca io sint poate unu dintre cei mai mari tembeli si ipocriti ... fiind votat chiar si presedinte al psihopatilor... poate mai bine tac cind vorbesc ! :lol:

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 21 Iul 2008, 19:01

wai, la ce sir de injuraturi am impartit io cu_kuintautti pana sa constatam ca suntem tot o apa si un pamant va zic io, aista le zice bine , direct, la tinta, fara menajament , poate bune, poate rele, dar macar le zice , si desi ii el asa singur , razbeste prin cete de pitzigoi de numa numa :lol: nu iexista pitzigoi sai faca fatza :P

ma oftic acu numa ca neam dres cu trascau pe privat si nu mai am cu cine a imparti o injuratura :lol: oricum nu cred ca am facut fatza asa cu brio precum empty_cluster :lol: :lol: :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 21 Iul 2008, 19:24

am urmarit postarile si comentarile lui kuintautti de ceva vreme si la un moment dat, chiar am crezut ca tipul e mai dus decat prevede legea... :lol: (no offence) Treaba e ca daca vre-o data a zis un lucru bun, asta acuma-i...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Iul 2008, 20:05

ptiu ! am devenit subiect in subiect ... :lol: :lol: :lol: :lol:

lasa tata ca toti avem traznaile noastre... pu io pariu ca nu e unu in toate mintile pe forumu asta ! :lol:

Închis