Toleranta?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 17 Iul 2008, 07:03

Dragilor, sunt lucruri care se fac si care nu se fac .Asta tine de 7 ani sau de noi: ne implicam, sau nu. Dar, vorba buna cred ca este prioritara in societatea noastra de azi.Sa stim sa indrumam generatia care nu mai scrie de mina. Polemicile sunt in general necesare "DAR " cuvintele sa fie calde,la obiect si constructive,zic eu[nu sunt cadru didactic ,dar sunt parinte].

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 17 Iul 2008, 21:47

cipic scrie:Eu iubesc craparii si baboierii,prietenii mei cei mai buni :lol: Daca n-ar fi ei pe balta pescuitul nu ar mai avea nici un farmec,trebuie sa te enervezi si sa te certi intr-o activitate pe care o desfasori :lol: Veniti dragii mei crapari si vargari sa va vand scule si sa va inmultiti ca furnicile :lol: :lol: :lol: Ii iubesc doar pe cei care au peste 6-8 lansete intinse pe jumatate de kilometru de mal :lol:
bey chirpic ... pardon cipic tu prin comentariu tau mi-ai demosntrat ca de fapt aici e ca la tirg si fiecare poa sa deschida gura...

ce faci tu ?

reclama ascunsa ? ai oblon ?

io am peste nr-ul de lansete pe care il pomenesti... dar nu dau cu toate odata... si te critic ca iei la japca pesti de cap... chiar si pe mine ma iubesti ?

ptiu ! preferam sa fi o fata !

:lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Iul 2008, 15:55

ptiu ! chirpic e pe burlan ! ma ignora compliect ! :lol:

eee las ca poate mai baga chinezi prinsi de cap si se scoate ! :lol:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 18 Iul 2008, 16:02

Primeste marfa.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Iul 2008, 16:06

:lol: :lol: :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Iul 2008, 18:45

Din timp in timp o luam de la capat. Asa suntem de blindati, atotstiutori si versati in jiguri, linguri, sonare, noduri, leadere, offseturi incat pe fiecare topic deschis recent, dupa doua-trei remarci sau pareri treburile devin personale. Forumul aluneca incet incet spre OTV si azi maine poate for fi invitati alaturi de moderatori Elodia, Becali si Tolea. Apar si dispar poze din album, ies adevarate scandaluri de braconaj despre cum luam stiuca de ochi si bibanul de varice, se ataca unii pe altii ca n-au scule destul de bune si care cum isi ia ceva nou trebe' sa o apere ca cioara pe puiul ei, cum ca-i cea mai buna s.a.m.d. Cu tehnica si cititul stam destul de prost, la fel si cu prinsul pestelui, dar sa nu cumva sa n-avem Avid sau Stella ca ne-am ars prieteni. Ne scade rangu' si in ochii tuturor parca nici n-am mai sti sa prindem peste.

Eu propun sa facem doua lucruri:

1. Sa deschidem un topic in care sa ne putem da mari cu ce scule avem, sa le enumeram pe toate si cat au costat, sa facem poze cu toate voblerele s.a.m.d.
2. Sa deschidem un topic despre cine credem ca a omorat-o pe Elodia

Daca nu aveti chef de topicurile astea, inseamna ca vrem totusi sa fim mai maturi si mai seriosi si poate ne mai chinuim sa adaugam poze cu pesti in albume, sa nu dam primii cu piatra ca: bun ii Dumniezo' da' mester ii Dracu' - braconierii stiu de ce, si poate sa ne mai invitam la partide de pescuit sa ne cunoastem sau sa punem de-un concurs, ceva, pentru membrii forumului.

Sper sa nu supere pe nimeni postarea mea, uneori sunt si eu mai "bine dispus". Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Iul 2008, 18:53

Tristian scrie:Eu propun sa facem doua lucruri:

1. Sa deschidem un topic in care sa ne putem da mari cu ce scule avem, sa le enumeram pe toate si cat au costat, sa facem poze cu toate voblerele s.a.m.d.
multa dreptate ai ... dar cel putin la un punct ai ramas in urma... ( vezi ora postarilor ! :lol: )

ete ici ... http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6863

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Iul 2008, 18:57

dar si mai tare a a fo aia cu pozele...

sa mor ! cind n-a mai rabdat a sterso ca ii se zbatea deja nervi de linga ochi... :lol:

tare mult si grijuli se munsec unii sa capete ceva faima si status pi forumul ista.... :lol:

daca nu prin maiestrie macar prin scule... :lol:

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 18 Iul 2008, 20:46

Ba cu tine omul nu poate sa discute,esti prea prost sa nu fii prost,din cauza unora ca tine multi pescari adevarati nu mai posteaza pe site-ul asta,imbecilule!!!Si treaba cu reclama nu ma obliga nimeni,fac reclama si lui Mim Team si lui Total Fishing,daca nu stiai firmele astea colaboreaza!!!Si cum iau pestii e treaba mea,ca-i iau de cap de gat sau de gura nu te priveste,as vrea sa te vad pe undeva innotand sa te iau pe jig :lol: ,dar pt tine sigur fac un compromis si bag o ancora de 8/0 sa nu te ratez!!!
Asa ca, Kuaie mai cauta si tu o femeie, ca duci lipsa labermane,stai pe forumul asta si faci glume expirate,Expiratule!!!
Sa fii iubit....de popa si de doctor :D

Onesti vad ca te dai cu ursu,te credeam baiat destept sau m-am inselat!!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 18 Iul 2008, 20:53

Cipic, ia-o mai usor man, ca esti tanar si promitzi. Ne mai plictisim si noi la job. Si-apoi nu tre' sa te superi asa tare pe Kuintautti ca el are ce are cu elitistii, deci esti oarecum intr-o companie selecta!

E nevoie sa-tzi mai spun Fir Intins sau :wink: ca sa nu te superi tare?

Închis