Toleranta?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dragilor, sunt lucruri care se fac si care nu se fac .Asta tine de 7 ani sau de noi: ne implicam, sau nu. Dar, vorba buna cred ca este prioritara in societatea noastra de azi.Sa stim sa indrumam generatia care nu mai scrie de mina. Polemicile sunt in general necesare "DAR " cuvintele sa fie calde,la obiect si constructive,zic eu[nu sunt cadru didactic ,dar sunt parinte].
- kuin tauti
- veteran
bey chirpic ... pardon cipic tu prin comentariu tau mi-ai demosntrat ca de fapt aici e ca la tirg si fiecare poa sa deschida gura...cipic scrie:Eu iubesc craparii si baboierii,prietenii mei cei mai buniDaca n-ar fi ei pe balta pescuitul nu ar mai avea nici un farmec,trebuie sa te enervezi si sa te certi intr-o activitate pe care o desfasori
Veniti dragii mei crapari si vargari sa va vand scule si sa va inmultiti ca furnicile
![]()
![]()
Ii iubesc doar pe cei care au peste 6-8 lansete intinse pe jumatate de kilometru de mal
ce faci tu ?
reclama ascunsa ? ai oblon ?
io am peste nr-ul de lansete pe care il pomenesti... dar nu dau cu toate odata... si te critic ca iei la japca pesti de cap... chiar si pe mine ma iubesti ?
ptiu ! preferam sa fi o fata !

- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
Din timp in timp o luam de la capat. Asa suntem de blindati, atotstiutori si versati in jiguri, linguri, sonare, noduri, leadere, offseturi incat pe fiecare topic deschis recent, dupa doua-trei remarci sau pareri treburile devin personale. Forumul aluneca incet incet spre OTV si azi maine poate for fi invitati alaturi de moderatori Elodia, Becali si Tolea. Apar si dispar poze din album, ies adevarate scandaluri de braconaj despre cum luam stiuca de ochi si bibanul de varice, se ataca unii pe altii ca n-au scule destul de bune si care cum isi ia ceva nou trebe' sa o apere ca cioara pe puiul ei, cum ca-i cea mai buna s.a.m.d. Cu tehnica si cititul stam destul de prost, la fel si cu prinsul pestelui, dar sa nu cumva sa n-avem Avid sau Stella ca ne-am ars prieteni. Ne scade rangu' si in ochii tuturor parca nici n-am mai sti sa prindem peste.
Eu propun sa facem doua lucruri:
1. Sa deschidem un topic in care sa ne putem da mari cu ce scule avem, sa le enumeram pe toate si cat au costat, sa facem poze cu toate voblerele s.a.m.d.
2. Sa deschidem un topic despre cine credem ca a omorat-o pe Elodia
Daca nu aveti chef de topicurile astea, inseamna ca vrem totusi sa fim mai maturi si mai seriosi si poate ne mai chinuim sa adaugam poze cu pesti in albume, sa nu dam primii cu piatra ca: bun ii Dumniezo' da' mester ii Dracu' - braconierii stiu de ce, si poate sa ne mai invitam la partide de pescuit sa ne cunoastem sau sa punem de-un concurs, ceva, pentru membrii forumului.
Sper sa nu supere pe nimeni postarea mea, uneori sunt si eu mai "bine dispus". Fir intins!
Eu propun sa facem doua lucruri:
1. Sa deschidem un topic in care sa ne putem da mari cu ce scule avem, sa le enumeram pe toate si cat au costat, sa facem poze cu toate voblerele s.a.m.d.
2. Sa deschidem un topic despre cine credem ca a omorat-o pe Elodia
Daca nu aveti chef de topicurile astea, inseamna ca vrem totusi sa fim mai maturi si mai seriosi si poate ne mai chinuim sa adaugam poze cu pesti in albume, sa nu dam primii cu piatra ca: bun ii Dumniezo' da' mester ii Dracu' - braconierii stiu de ce, si poate sa ne mai invitam la partide de pescuit sa ne cunoastem sau sa punem de-un concurs, ceva, pentru membrii forumului.
Sper sa nu supere pe nimeni postarea mea, uneori sunt si eu mai "bine dispus". Fir intins!
- kuin tauti
- veteran
multa dreptate ai ... dar cel putin la un punct ai ramas in urma... ( vezi ora postarilor !Tristian scrie:Eu propun sa facem doua lucruri:

ete ici ... http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6863

- kuin tauti
- veteran
Ba cu tine omul nu poate sa discute,esti prea prost sa nu fii prost,din cauza unora ca tine multi pescari adevarati nu mai posteaza pe site-ul asta,imbecilule!!!Si treaba cu reclama nu ma obliga nimeni,fac reclama si lui Mim Team si lui Total Fishing,daca nu stiai firmele astea colaboreaza!!!Si cum iau pestii e treaba mea,ca-i iau de cap de gat sau de gura nu te priveste,as vrea sa te vad pe undeva innotand sa te iau pe jig
,dar pt tine sigur fac un compromis si bag o ancora de 8/0 sa nu te ratez!!!
Asa ca, Kuaie mai cauta si tu o femeie, ca duci lipsa labermane,stai pe forumul asta si faci glume expirate,Expiratule!!!
Sa fii iubit....de popa si de doctor
Onesti vad ca te dai cu ursu,te credeam baiat destept sau m-am inselat!!!

Asa ca, Kuaie mai cauta si tu o femeie, ca duci lipsa labermane,stai pe forumul asta si faci glume expirate,Expiratule!!!
Sa fii iubit....de popa si de doctor

Onesti vad ca te dai cu ursu,te credeam baiat destept sau m-am inselat!!!