orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Tavi
- veteran

kuintautti, always surprising...
daca vei continua in stilul asta vei lua ban ca esti prea tolerant

-
shootgun
- veteran

-
-
SVF
- veteran

Toate certurile sunt aranjate,e ca in politica,aici trosc-pleosc,iar in spate(mp) un sprit,o urare, vorbe dulci...uite Sf si aici ma pomeneste,ne iubim fratilor.Dar cand da acalmia in voi,trebuie sa fiti cumva stimulati si tinuti in priza:lol:

-
grebla
- utilizator constant

ba io is sigur ca tu ai ajuns in mintile tuturor de pe forumu asta

-
shootgun
- veteran

-
ilie scrie:Toate certurile sunt aranjate,e ca in politica,aici trosc-pleosc,iar in spate(mp) un sprit,o urare, vorbe dulci...
Numa la mine-i invers...pe forum ma perie si in mp ma injura...
Nu toti de pe forumul asta-s barbatii...

-
grebla
- utilizator constant

shootgun scrie:ilie scrie:Toate certurile sunt aranjate,e ca in politica,aici trosc-pleosc,iar in spate(mp) un sprit,o urare, vorbe dulci...
Numa la mine-i invers...pe forum ma perie si in mp ma injura...
Nu toti de pe forumul asta-s barbatii...

io creca stuk de pe topicu de la sibieni e femeie

-
shootgun
- veteran

-
Nu m-ar mira sa fie....

Da nu are ea

treaba cu mine... am io alt client care nu ma tolereaza de cand a descoperit internetul... da e mai femeie ca stiuca aia a ta...

Cred ca unii nu s-au mai uitat de mult in bracinari si au uiat ca le atarna ceva acolo... sau ma rog... ar trebuii sa le atarne... In alta ordine de idei, hai sa le toleram si pe ele....

-
SVF
- veteran

Ce sa vorbim despre toleranta sau dreptate daca moderatorul sterge doar mesajele unuia si lasa jignirile celuilalt.Prietenie,sau dupa cum spunea cineva,posibil sa avem dispute cu vreun program,sau si mai rau cu vreun moderator care posteaza sub alt nume,la adapostul caruia poate zice ce vrea.Ce zici Michael,e posibil?Sau cum explici tu "selectia"mesajelor pe care ai facut-o la disputa mea cu cealalta persoana?Ma ameninti ca-mi interzici sa mai postez,ok.Ce e cu asta?Fa-o

-
Michael
- Moderator

ilie...pentru mine treaba e cat se poate de simpla-ori te supui regulamentului, ori nu mai postezi pe forum.
tin sa-ti reamintesc ca inca din prima zi a prezentei tale pe acest forum ai fost cat se poate de agresiv si recalcitrant in postari.
ce faci tu in viata reala cu familia si prietenii tai este problema ta, dar pe acest forum regulamentul impus de catre admin iti cere sa-ti respecti colegii de pe forum.
faza e ca in unele situatii chiar m-am bagat si pentru tine, dar tu in loc sa te linistesti continuai sa lovesti din spatele meu.
asta m-a lamurit definitiv referitor la personalitatea ta.
-
grebla
- utilizator constant

Michael scrie:OK...dupa ce am sters o gramada de mesaje de 2 lei (vechi) ii avertizez public pe ilie si pe mark twain ca daca mai vad un mesaj off-topic si cu atac la persoana, vor putea doar vizita acest forum !
nu voi inchide un topic doar pentru ca 2 nesimtiti carora li se rupe de ceilalti colegi de forum nu-si pot stapani hormonii.
nu va obositi sa postati altceva decat la subiect doarece postarile care nu au legatura vor fi sterse.
acesta este ultimul avertisment!
toleranta domnilor , toleranta
nu neg ca discutia celor doua persoane la care face Michael referire nu a degenerat in asa fel incat sa nu fie dreptatit sa faca acea afirmatie...dar totusi, la fiecare astfel de afirmatii discutiile pleaca din nou pe o panta descendenta