culmea e ca nu au nimic de impartit...ma-ntreb ce s-ar intampla daca s-ar intalni in viata reala...

PS: tocmai numele acestui topic spune totul-TOLERANTA...probabil ca multi nu-i cunosc semnificatia.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
super tareMichael scrie:dar totusi mai am si eu ceva mai bun de facut decat sa supraveghez 2 imaturi care nici macar pe net nu se pot intelege.
culmea e ca nu au nimic de impartit...ma-ntreb ce s-ar intampla daca s-ar intalni in viata reala...
ca sa-l citez pe "prietenul" meu old radu "pun botu' " si raspund acuzatiilor, desi nu am nici o obligatie sa fac asta.Mark Twain scrie:
@Michael
Nu stiu cine te-a facut pe tine moderator si nici nu ma intereseaza;
Ideile sunt urmatoarele :
1) moderator=judecator si asta presupune o judecata asupra intregii situatii de fapt ; Eu cred ca ai luat o decizie pripita, nefondata, gresita si total neconforma intregului ansamblu de informatii ; cred ca mai mult de � din acest topic este lipsit de substanta si ca ar fi putut fi la fel de bine sters ; atacuri la persoana si mai vehemente au fost facute si de alte persoane ; sa ajungi sa ma ameninti ca voi putea vizita doar acest forum e o prostie , pt ca ma pot loga de pe cel putin 4 calculatoare si 3 laptopuri chiar in acest moment ; ideea e alta, daca faci lucrul asta nu numai ca nu ma voi loga, dar nici nu voi mai intra pe acest site ; Exista dreptul la libertate de exprimare ; daca tu unilateral mi-l ingradesti, ar trebui sa ingradesti acest drept marii majoritati care a postat pana la pagina 25 ;
2) cat priveste partea in care ma faci nesimtit iti spun un singur lucru : daca tu ca moderator iti permiti ca intr-o decizie , asa cum am afirmat total nefondata, facuta publica pe un site sa ma faci nesimtit in calitate de moderator eu iti zic pe de acum ca locul tau nu e aici si ca sunt si sunt si altii la fel de indreptatiti ca si tine sa fac afirmatii injurioase ;
Cat priveste subiectul topicului : prefer textilul (inte 4-7 lb) pe o vreme cu vant si mono (14-20) fara memorie, rezistent la abraziune si invizibil in apa pe vreme normala ; de ce ? tocmai pe considerentele mentionate pana acum si pe care le-ai considerat atac la persoana.
kuintautti scrie:
toleranta... stiu io ... poate in unele cazuri ar trebui sa ne stapinim impulsul de a raspunde instant... dar poate atunci sufera firul discutie... subiectul... nu-i frumos sa faci lumea sa astepte...
care-i solutia ?
Pai te-am dat ca exemplu de toleranta , pe topicu asta al toleranteiilie scrie:Toate certurile sunt aranjate,e ca in politica,aici trosc-pleosc,iar in spate(mp) un sprit,o urare, vorbe dulci...uite Sf si aici ma pomeneste,ne iubim fratilor.Dar cand da acalmia in voi,trebuie sa fiti cumva stimulati si tinuti in priza:lol:![]()
clar k gerula nu mai poate fi folositSF scrie:kuintautti scrie:
toleranta... stiu io ... poate in unele cazuri ar trebui sa ne stapinim impulsul de a raspunde instant... dar poate atunci sufera firul discutie... subiectul... nu-i frumos sa faci lumea sa astepte...
care-i solutia ?![]()
cum banuiesc ca lumea o sa-ti dea voturi de incredere , solutia ii sa-ti schimbi nicku ,ca nu-i interzis , si-o luam de la capat , de acu incolo lucrurile nu o sa fie la fel
![]()
![]()
Fir Intins!!!
Ce naiba ti-a luat asa de mult timp?Ma faci sa astept?SF scrie:Pai te-am dat ca exemplu de toleranta , pe topicu asta al toleranteiilie scrie:Toate certurile sunt aranjate,e ca in politica,aici trosc-pleosc,iar in spate(mp) un sprit,o urare, vorbe dulci...uite Sf si aici ma pomeneste,ne iubim fratilor.Dar cand da acalmia in voi,trebuie sa fiti cumva stimulati si tinuti in priza:lol:![]()
![]()
![]()
Fir Intins!!!