Toleranta?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Iul 2008, 09:35

dar totusi mai am si eu ceva mai bun de facut decat sa supraveghez 2 imaturi care nici macar pe net nu se pot intelege.
culmea e ca nu au nimic de impartit...ma-ntreb ce s-ar intampla daca s-ar intalni in viata reala... :roll:

PS: tocmai numele acestui topic spune totul-TOLERANTA...probabil ca multi nu-i cunosc semnificatia.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 23 Iul 2008, 09:40

Michael scrie:dar totusi mai am si eu ceva mai bun de facut decat sa supraveghez 2 imaturi care nici macar pe net nu se pot intelege.
culmea e ca nu au nimic de impartit...ma-ntreb ce s-ar intampla daca s-ar intalni in viata reala... :roll:
super tare :lol: :lol: :lol: cam asa ii , deobicei se impart orgolii si principii , unii vad intrun sfat un atac la felul lor de a pescui :roll: aia ii baiu, nici macar nu ai incercat dar dai cu paru inainte de vreme :(

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Iul 2008, 10:08

kuintautti scrie:ptiu ! am devenit subiect in subiect ... :lol: :lol: :lol: :lol:

lasa tata ca toti avem traznaile noastre... pu io pariu ca nu e unu in toate mintile pe forumu asta ! :lol:
Kintautii, in fine ai si tu dreptate! Confirm ca nu e nimeni sanatos la mecla aici! :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 23 Iul 2008, 16:37

mda ... sporturi de ambitii pe teren de autoritate...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Iul 2008, 17:52

deoarece unii nu inteleg in ruptul capului ce inseamna on-topic sau off, am mutat aici un mesaj sters din topicul "textil la clean", tocmai pentru a nu se plange ca i-am taiat "libertatea de exprimare".
totul e sa te exprimi acolo unde trebuie.
Mark Twain scrie:
@Michael

Nu stiu cine te-a facut pe tine moderator si nici nu ma intereseaza;
Ideile sunt urmatoarele :
1) moderator=judecator si asta presupune o judecata asupra intregii situatii de fapt ; Eu cred ca ai luat o decizie pripita, nefondata, gresita si total neconforma intregului ansamblu de informatii ; cred ca mai mult de � din acest topic este lipsit de substanta si ca ar fi putut fi la fel de bine sters ; atacuri la persoana si mai vehemente au fost facute si de alte persoane ; sa ajungi sa ma ameninti ca voi putea vizita doar acest forum e o prostie , pt ca ma pot loga de pe cel putin 4 calculatoare si 3 laptopuri chiar in acest moment ; ideea e alta, daca faci lucrul asta nu numai ca nu ma voi loga, dar nici nu voi mai intra pe acest site ; Exista dreptul la libertate de exprimare ; daca tu unilateral mi-l ingradesti, ar trebui sa ingradesti acest drept marii majoritati care a postat pana la pagina 25 ;
2) cat priveste partea in care ma faci nesimtit iti spun un singur lucru : daca tu ca moderator iti permiti ca intr-o decizie , asa cum am afirmat total nefondata, facuta publica pe un site sa ma faci nesimtit in calitate de moderator eu iti zic pe de acum ca locul tau nu e aici si ca sunt si sunt si altii la fel de indreptatiti ca si tine sa fac afirmatii injurioase ;

Cat priveste subiectul topicului : prefer textilul (inte 4-7 lb) pe o vreme cu vant si mono (14-20) fara memorie, rezistent la abraziune si invizibil in apa pe vreme normala ; de ce ? tocmai pe considerentele mentionate pana acum si pe care le-ai considerat atac la persoana.
ca sa-l citez pe "prietenul" meu old radu "pun botu' " si raspund acuzatiilor, desi nu am nici o obligatie sa fac asta.

1. in primul rand nu am curatat atunci complet acel topic tocmai in ideea expusa mai sus cum ca am si alte treburi mai bune de facut decat baby sitting-ul si asta probabil v-a facut sa credeti ca am fost partinitor ori cu unul, ori cu celalalt.

2. este treaba ta de la cate statii de lucru te poti loga, cand vei ajunge sa fii blocat pe toate IP-urile existente la tine in office vei fi doar visitor...dar aici apelez totusi la bunul tau simt si nu la ambitii personale.

3. liberattea la exprimare o ai pe acest forum in limita regulamentului impus de catre admin-ul acestui site PRIVAT.

4. chiar daca "nesimtit" iti suna cam dur, ideea era ca o persoana lipsita de bunul simt este....cum ? oricum am da-o dupa cires....

5. daca locul meu este sau nu aici nu esti tu in masura sa hotarasti, avem un admin la care poti face plangere pe privat referitor la activitatea mea ca si moderator.

6. toate mesajele off-topic din "textil la clean" au fost sterse asa cum am anuntat in prealabil.

PS: cu asta am terminat orice justificare fata de voi, aici este locul in care va puteti descarca frustrarile, in limitele bunului simt...bineinteles.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Iul 2008, 21:42

Michael scrie: ...ca sa-l citez pe "prietenul" meu old radu "pun botu' "... .
..."prietene"...te rog sa-mi arati, unde am scris eu asa ceva ?
...usor cu acuzatiile fara dovezi...ca doar nu suntem la OTV !

Fir intins ! tuturor. :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Iul 2008, 00:14

kuintautti scrie:
toleranta... stiu io ... poate in unele cazuri ar trebui sa ne stapinim impulsul de a raspunde instant... dar poate atunci sufera firul discutie... subiectul... nu-i frumos sa faci lumea sa astepte...

care-i solutia ?
:lol: :lol: cum banuiesc ca lumea o sa-ti dea voturi de incredere , solutia ii sa-ti schimbi nicku ,ca nu-i interzis , si-o luam de la capat , de acu incolo lucrurile nu o sa fie la fel :lol: :lol:

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Iul 2008, 00:16

ilie scrie:Toate certurile sunt aranjate,e ca in politica,aici trosc-pleosc,iar in spate(mp) un sprit,o urare, vorbe dulci...uite Sf si aici ma pomeneste,ne iubim fratilor.Dar cand da acalmia in voi,trebuie sa fiti cumva stimulati si tinuti in priza:lol: :lol: :lol:
Pai te-am dat ca exemplu de toleranta , pe topicu asta al tolerantei :lol: :lol:

Fir Intins!!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Iul 2008, 00:27

SF scrie:
kuintautti scrie:
toleranta... stiu io ... poate in unele cazuri ar trebui sa ne stapinim impulsul de a raspunde instant... dar poate atunci sufera firul discutie... subiectul... nu-i frumos sa faci lumea sa astepte...

care-i solutia ?
:lol: :lol: cum banuiesc ca lumea o sa-ti dea voturi de incredere , solutia ii sa-ti schimbi nicku ,ca nu-i interzis , si-o luam de la capat , de acu incolo lucrurile nu o sa fie la fel :lol: :lol:

Fir Intins!!!
clar k gerula nu mai poate fi folosit :)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Iul 2008, 11:34

SF scrie:
ilie scrie:Toate certurile sunt aranjate,e ca in politica,aici trosc-pleosc,iar in spate(mp) un sprit,o urare, vorbe dulci...uite Sf si aici ma pomeneste,ne iubim fratilor.Dar cand da acalmia in voi,trebuie sa fiti cumva stimulati si tinuti in priza:lol: :lol: :lol:
Pai te-am dat ca exemplu de toleranta , pe topicu asta al tolerantei :lol: :lol:

Fir Intins!!!
Ce naiba ti-a luat asa de mult timp?Ma faci sa astept? :lol: :lol: :lol: Fir intins si tie,oriunde te vei afla.
ps:Ai putea sa-mi dedici si cate o poza :lol:

Închis