Toleranta?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="kuintautti"]nu stiu ce sa zic... regulamentu parca ne impune un comportament de domnisoare...
parca e mai mishto daca are voie omu sa se exprime cum vrea el... adica fiecare sa-si impuna limitele lui ... bune rele... alea sint
Zici sa profitam de un forum unde inca se poate?
parca e mai mishto daca are voie omu sa se exprime cum vrea el... adica fiecare sa-si impuna limitele lui ... bune rele... alea sint
Zici sa profitam de un forum unde inca se poate?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- kuin tauti
- veteran
@ onesti & old_radu
Daca aveti o problema cu moderatorii, dupa mintea mea aveti doua solutii:
1. Vorbiti cu adminul
2. Spuneti clar pe forum (daca e musai sa fie public) care anume dintre moderatori v-a deranjat si cu ce si reveniti la varianta 1.
Nu ca ce zic eu ar schimba prea multe, ca si asa am pus deja botu dar oricum.
Daca aveti o problema cu moderatorii, dupa mintea mea aveti doua solutii:
1. Vorbiti cu adminul
2. Spuneti clar pe forum (daca e musai sa fie public) care anume dintre moderatori v-a deranjat si cu ce si reveniti la varianta 1.
Nu ca ce zic eu ar schimba prea multe, ca si asa am pus deja botu dar oricum.
Si io am avut niste mici contre cu Michael , si ....am vorbit cu Dan pe MP , si ....chiar daca nu m-am lamurit , am ajuns singur la concluzia ca ma despart citiva mii de km de unele persoane , deci nu pot sa ma prezint a doua zi la usa lui, sa zic ca-i postasu si cind dechide usa sa-l string de git pina ii ies ochii cit cepele , si de atunci am devenit... tolerant
, pe forum .
Fir Intins!!!

Fir Intins!!!
-
- veteran
Gerula, chiar ai fi in stare sa comiti una grava de tot, genul sa il strangi de gat pe Vijelie sau sa il ineci pe Fario in garla doar ca sa se vorbeasca de tine la OTV? Poate speri sa se indragosteasca spontan de tine Magda lui Tolea si sa iti spuna unde a ascuns-o barbatu-sau pe Elodia? Mare-i gradina ta doamne! (Hortus tuus magnus est, Domine!)Gerula_ scrie:Doar nu te fac pe tine un bilet de avion si cativa ani de puscarie.