Toleranta?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 28 Iul 2008, 10:15

vijelie, cum naibii sa te strang de gat, cand tu esti elementul comic al forumului? :lol:
Cu lacrimi, Bastus!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Iul 2008, 11:08

Gerula_ scrie:vijelie, cum naibii sa te strang de gat, cand tu esti elementul comic al forumului? :lol:
Asta ar dovedi ca esti complet lipsit de umor! Ceva ce stim deja! :lol: Esti un piticot trist si frustrat! Plin de probleme la mansarda! :lol:

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 28 Iul 2008, 11:55

Fario_nebunu scrie:
Gerula_ scrie:vijelie, cum naibii sa te strang de gat, cand tu esti elementul comic al forumului? :lol:
Asta ar dovedi ca esti complet lipsit de umor! Ceva ce stim deja! :lol: Esti un piticot trist si frustrat! Plin de probleme la mansarda! :lol:
Mai, tu esti cu aproape un cap mai mic ca mine, daca eu sunt piticot tu la ce categorie intri? :lol:

Oricum, e bine ca ai incetat sa negi ca ai fi vijelie, daca o mai raresti si cu cinzeaca de dimineata e posibil sa revii usor-usor la normal :lol:.
Cu lacrimi, Bastus!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 28 Iul 2008, 16:10

Tavi scrie:@ onesti & old_radu

Daca aveti o problema cu moderatorii, dupa mintea mea aveti doua solutii:
1. Vorbiti cu adminul
2. Spuneti clar pe forum (daca e musai sa fie public) care anume dintre moderatori v-a deranjat si cu ce si reveniti la varianta 1.

Nu ca ce zic eu ar schimba prea multe, ca si asa am pus deja botu dar oricum.
Tavi,

N-am nici o problema cu moderatorii.
Numai ca altceva intzeleg eu prin moderare decat ceea ce presteaza ca moderator Adelin (sa zicem). Asta ca sa-tzi raspund la pct.2.

Pt. pct.1, atata timp cat adminul e vigilent si-l restrictzioneaza pe Gerula, ma gandeam ca are ochi sa vada si posturile obiective ale baiatului cu obraz fin.

Inc'o data: n-am nimic cu ideea de moderator. Nu-mi place insa ideea de moderator tzaran, vulgar si hotz. Ma deranjeaza ca posturile sa-mi fie moderate de acest prototip.

Scuze celor deranjatzi.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Iul 2008, 16:17

cati dintre cei cu titlul de "moderator" fac efectiv moderare? :roll:
eu nu l-am vazut pe Adelin sa editeze/stearga mesaje, sau sa faca orice altceva in sensul acesta. deci nu se poate zice despre el ca modereaza, nu? :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Iul 2008, 16:38

nu am timp sa citesc tot
cine se simte deranjat de prestatia unui modarator, poate sa-mi scrie
gerula_ probabil ca nu este gerula, orisicum in orice fel de varianta nu se acorda acces pentru nici un fel de user care contine gerula

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 28 Iul 2008, 16:45

Nu ma deranjeaza prestatzia unui moderator. Ma deranjeaza prestatzia unui om care la fel de bine putea fi si simplu user sau admin.

Ca l-ai ales tu moderator inseamna ca ai crezut in tipul asta de om.

N-am sa-tzi scriu MP-uri cu "Uite ce-a zis X".

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 28 Iul 2008, 17:18

Adi_ scrie:cati dintre cei cu titlul de "moderator" fac efectiv moderare? :roll:
eu nu l-am vazut pe Adelin sa editeze/stearga mesaje, sau sa faca orice altceva in sensul acesta. deci nu se poate zice despre el ca modereaza, nu? :)
in ultima vreme saitu s-a transformat intr-un loc de balacareala generala, dc? :
- adminu nu prea e pe zona
- moderatorii sunt pe aceeasi lungime de unda cu restul, nu pot fi condamnati, nu trebuie sa fie seriosi tot timpul
- unii din "GREII" saitului din plictis arunca sageti spre alte persoane in loc sa isi vada de detaliile tehnice la care candva dadeau dovada de profesionalism(vezi foto de la Album)

Aparitia lui Gerula e semn clar ca sa creat un mediu bun pentru acest germene :lol: :lol: :lol:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 28 Iul 2008, 18:02

Fratilor dati dovada de "TOLERANTA" poate omul si a reconsiderat atitudinea ,toata lumea greseste, asa ca sa incercam.......

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2008, 18:16

onanesti scrie:N-am nici o problema cu moderatorii.
Da, onanesti are o singura problema:''eu".Am incercat sa-l ignor, i-am cerut sa ma ignore, dar creatura n-are liniste pana nu intzeapa. :twisted:
onanesti scrie:Numai ca altceva intzeleg eu prin moderare decat ceea ce presteaza ca moderator Adelin (sa zicem). Asta ca sa-tzi raspund la pct.2.
La sectiunile unde sunt eu moderator e liniste.Daca ai sesizat ceva in neregula, trebuia sa ma contactezi pe privat.
onanesti scrie: Pt. pct.1, atata timp cat adminul e vigilent si-l restrictzioneaza pe Gerula, ma gandeam ca are ochi sa vada si posturile obiective ale baiatului cu obraz fin.

Inc'o data: n-am nimic cu ideea de moderator. Nu-mi place insa ideea de moderator tzaran, vulgar si hotz. Ma deranjeaza ca posturile sa-mi fie moderate de acest prototip.
Scuze celor deranjatzi.
Nu tzi-am sters nici un post, nu ti-am inchis nici un topic si mai ales nu te-am furat ca sa ma faci hotz!Dar nu pot sa raspund la arogantza ta decat in aceeasi maniera.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis