Toleranta?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Mai, tu esti cu aproape un cap mai mic ca mine, daca eu sunt piticot tu la ce categorie intri?Fario_nebunu scrie:Asta ar dovedi ca esti complet lipsit de umor! Ceva ce stim deja!Gerula_ scrie:vijelie, cum naibii sa te strang de gat, cand tu esti elementul comic al forumului?Esti un piticot trist si frustrat! Plin de probleme la mansarda!

Oricum, e bine ca ai incetat sa negi ca ai fi vijelie, daca o mai raresti si cu cinzeaca de dimineata e posibil sa revii usor-usor la normal

Cu lacrimi, Bastus!
Tavi,Tavi scrie:@ onesti & old_radu
Daca aveti o problema cu moderatorii, dupa mintea mea aveti doua solutii:
1. Vorbiti cu adminul
2. Spuneti clar pe forum (daca e musai sa fie public) care anume dintre moderatori v-a deranjat si cu ce si reveniti la varianta 1.
Nu ca ce zic eu ar schimba prea multe, ca si asa am pus deja botu dar oricum.
N-am nici o problema cu moderatorii.
Numai ca altceva intzeleg eu prin moderare decat ceea ce presteaza ca moderator Adelin (sa zicem). Asta ca sa-tzi raspund la pct.2.
Pt. pct.1, atata timp cat adminul e vigilent si-l restrictzioneaza pe Gerula, ma gandeam ca are ochi sa vada si posturile obiective ale baiatului cu obraz fin.
Inc'o data: n-am nimic cu ideea de moderator. Nu-mi place insa ideea de moderator tzaran, vulgar si hotz. Ma deranjeaza ca posturile sa-mi fie moderate de acest prototip.
Scuze celor deranjatzi.
cati dintre cei cu titlul de "moderator" fac efectiv moderare?
eu nu l-am vazut pe Adelin sa editeze/stearga mesaje, sau sa faca orice altceva in sensul acesta. deci nu se poate zice despre el ca modereaza, nu?

eu nu l-am vazut pe Adelin sa editeze/stearga mesaje, sau sa faca orice altceva in sensul acesta. deci nu se poate zice despre el ca modereaza, nu?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
in ultima vreme saitu s-a transformat intr-un loc de balacareala generala, dc? :Adi_ scrie:cati dintre cei cu titlul de "moderator" fac efectiv moderare?![]()
- adminu nu prea e pe zona
- moderatorii sunt pe aceeasi lungime de unda cu restul, nu pot fi condamnati, nu trebuie sa fie seriosi tot timpul
- unii din "GREII" saitului din plictis arunca sageti spre alte persoane in loc sa isi vada de detaliile tehnice la care candva dadeau dovada de profesionalism(vezi foto de la Album)
Aparitia lui Gerula e semn clar ca sa creat un mediu bun pentru acest germene

Da, onanesti are o singura problema:''eu".Am incercat sa-l ignor, i-am cerut sa ma ignore, dar creatura n-are liniste pana nu intzeapa.onanesti scrie:N-am nici o problema cu moderatorii.

La sectiunile unde sunt eu moderator e liniste.Daca ai sesizat ceva in neregula, trebuia sa ma contactezi pe privat.onanesti scrie:Numai ca altceva intzeleg eu prin moderare decat ceea ce presteaza ca moderator Adelin (sa zicem). Asta ca sa-tzi raspund la pct.2.
Nu tzi-am sters nici un post, nu ti-am inchis nici un topic si mai ales nu te-am furat ca sa ma faci hotz!Dar nu pot sa raspund la arogantza ta decat in aceeasi maniera.onanesti scrie: Pt. pct.1, atata timp cat adminul e vigilent si-l restrictzioneaza pe Gerula, ma gandeam ca are ochi sa vada si posturile obiective ale baiatului cu obraz fin.
Inc'o data: n-am nimic cu ideea de moderator. Nu-mi place insa ideea de moderator tzaran, vulgar si hotz. Ma deranjeaza ca posturile sa-mi fie moderate de acest prototip.
Scuze celor deranjatzi.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB