Toleranta?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 18:28

Si tu consideri ca a-i spune omului "onanesti" e o atitudine civilizata, demna de un moderator?
Cu lacrimi Bastus!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 28 Iul 2008, 18:47

Adelin - cand spun hotz, ma refer la faptul ca am remarcat intr-un topic trecut cum tzi-ai editat un mesaj la care deja cineva a raspuns. Era topicul in care tzi-ai pus poza cu figura lui Gerula ca avatar (asta-i alt lucru care nu se face). Am intrebat daca doar moderatorii pot beneficia de facilitatea asta (de a-si sterge mesajele la care deja s-a raspuns) si mi s-a raspuns la mishto ca "DA". Raspunzandu-tzi la un mesaj care ulterior poate disparea ma face pe mine sa par idiot.

De fiecare data cand creatura te-a intzepat, a existat un motiv: fie o chestie tehnica la care tu esti sub-zero, fie vulgaritatzile foarte frecvente, fie ironiile slabe pe care le face cu juniorii, etc.

De multe ori itzi inchei mesajele cu ceva de genu:"Te-am facut si de data asta". Singurii pe care "ii faci" sunt adminul si colegii moderatori, pt ca itzi asociezi comportamentul cu sigla rapitori.ro. Profesional vorbind, n-as scrie in portofoliul meu faptul ca l-am avut coleg pe Adelin Avram.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2008, 21:29

onesti scrie:De fiecare data cand creatura te-a intzepat, a existat un motiv.
Bine si cand ti-am propus ca ar fi mai bine sa e ignoram de ce nu ti-ai vazut de drum?!Ai cautat orice forma de a intra in conflict!Apoi urli ca un "moderator" te agreseaza, dar nu uita ca tu ai fost primul care a ridicat coada.
Nu ma ai in gusha de la primul tau mesaj cand voiai sa iti spuna cineva "ce sanse ai sa prinzi clean si la ce?" si recunosc ca tzi-am raspuns ironic, dar mi-am dat seama ca am gresit si am revenit cu un raspuns pertinent(cu toate ca la asa o intrebare meritai un raspuns in procente).Ei bine de atunci ti-ai jurat tu in barba ca atunci cand o sa cresti mare si o sa devi cetatzean 8) , o sa imi aratzi tu cine e onanesti :oops: !Asta ai incercat prin tot felul de arogantze, contre si ironii, pana s-a ajuns unde s-a ajuns.
Sunt dispus in continuare sa te ignor pt a fi igorat, esti instare?! :roll:
Iti spun eu ca nu, dar propunerea mea ramane valabila!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2008, 21:42

Gerula scrie:Si tu consideri ca a-i spune omului "onanesti" e o atitudine civilizata, demna de un moderator?
Unul care e dat afara pe usa si intra pe geam, cred ca nu are pic de rushine.
Unde sa mai ceri o farama de demitate, de verticalitate?!Pai bey, daca esti dat afara cu oua si rosii, nu te duci acasa faci un dush, iti pui costumul nou si intri pe usa, zambind larg ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.
Un lucru e sigur, ai viitor!O sa ajungi mare, te-ai gandit vreodata sa intri in politica?! :roll:
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 21:58

Stiu ca suferi cumplit :lol:

Realitatea a vazut-o toata lumea, si difera nitel, prin partile esentiale, de descrierea facuta de tine. Chestie care, de altfel, nu mira pe niciunul dintre cei care te cunosc. :lol:

Intrebarea corecta e unde-i demnitatea si verticalitatea in a abuza de calitatea de moderator pentru a insulta un user? Daca aveai putina rusine, si tineai musai sa te porcaiesti cu interlocutorii (cred ca-i viata ta, altceva nu faci pe forum), nu acceptai postul de moderator, care-ti confera impunitate.
Cu lacrimi Bastus!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 28 Iul 2008, 22:08

@gerula in tot acest timp de inactivitate tzi-ai gasit sa pui o poza cu un UL :idea: unde te-am intrebat si io ceva omenesc vis a visz de frustrarea ta cu batzu si du ai dat-o cu 9.8 kile, ce nu ai pus cele 9.8 kile in lok de UL ala :lol:

paroll treaba ii calda akum cred ca ar trebui sa o lasi mai moale o vreme cu ironiile nu crezi :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: as vrea sa pun si invers sageata da nu am crezi ca ma potzi ajuta?
be smart be silent be deadly.....

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2008, 22:09

Gerula scrie: Realitatea a vazut-o toata lumea
Asta cred si eu, vezi ca putem sa avem aceeasi parere.E un pas inainte, uite poate iesim la un peste si ingropam pentru totdeauna securea.O sa fie minunat! :lol: Vrei?! :roll:
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 22:19

scurt si la obiect :arrow:
Cu lacrimi Bastus!

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 28 Iul 2008, 22:21

Gerula scrie:scurt si la obiect :arrow:
cateodata un semn face cat 1000 de cuvinte :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 22:31

empthy_cluster scrie:@gerula in tot acest timp de inactivitate tzi-ai gasit sa pui o poza cu un UL :idea: unde te-am intrebat si io ceva omenesc vis a visz de frustrarea ta cu batzu si du ai dat-o cu 9.8 kile, ce nu ai pus cele 9.8 kile in lok de UL ala :lol:

La oculist ai incercat? :lol:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6640
Cu lacrimi Bastus!

Închis