Toleranta?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
-
- veteran
in sfarsit tzi-ai dat seama, cam greu esthi de cap sa deduci una ca asta, cred ca acu esti treaz si vezi ce ai scriss si s-a scriss despre tine, si ai ajuns la concluzia ca eul tau interior nu este compatibil cu acest forum, ai avut o revelatzie in luciditatea ta fragila unde aparea: www.homo&assfukers.org cred ca ar trebui sa te inscrii, vezi ca primi 100 inscrisi au 3 partide de fantezi gay gratisskuintautti scrie:am din ce in ce mai tare impresia ca am gresit site-ul

be smart be silent be deadly.....
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
n-are rost sa te intreb de unde iti este asa familial linku...empthy_cluster scrie: in sfarsit tzi-ai dat seama, cam greu esthi de cap sa deduci una ca asta, cred ca acu esti treaz si vezi ce ai scriss si s-a scriss despre tine, si ai ajuns la concluzia ca eul tau interior nu este compatibil cu acest forum, ai avut o revelatzie in luciditatea ta fragila unde aparea: www.homo&assfukers.org cred ca ar trebui sa te inscrii, vezi ca primi 100 inscrisi au 3 partide de fantezi gay gratiss![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kuin tauti
- veteran
asta e subiect despre toleranta...
hai varsa aici si date in spectacol prin fanteziile tale despre alti
infara de faptul ca ma faci in toate felurile peste tot nu esti in stare de nimik
un nobody care se crede interesant si amuzant
ti-ar prinde bine sa citesti si parerea altora despre tine
ptiu ! i-ar am pierdut timp cu un eshec...
hai varsa aici si date in spectacol prin fanteziile tale despre alti
infara de faptul ca ma faci in toate felurile peste tot nu esti in stare de nimik
un nobody care se crede interesant si amuzant
ti-ar prinde bine sa citesti si parerea altora despre tine
ptiu ! i-ar am pierdut timp cu un eshec...
stai linistit ca o sa-ti scrie.... pe privat... si o sa se gudure ca un caine plouat pe care l-ai bagat in casa....kuintautti scrie:sau prima data ai inteles cum trebe aluzia ... iar acu ai dat in mintea lu yamthy... si te-ai razginditold_radu scrie:...ce-si face omul cu mana lui, se numeste "lucru manual" sau...
ma scuzi ca de data asta te compar fix cu el !
sa-mi scri !

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
-
- veteran
@kuint... dar citesc si parerea altora stai linistit si le-o respect spre deosebire de tine
@shotgun nu-i mai trimit de multa vreme mesaje private ca se supara prietenul lui.....
ps.
ne vom ignora reciproc deacum incolo fara nici o caterinca, aluzii intzepari????????? paroll?????????????????

@shotgun nu-i mai trimit de multa vreme mesaje private ca se supara prietenul lui.....
ps.
ne vom ignora reciproc deacum incolo fara nici o caterinca, aluzii intzepari????????? paroll?????????????????

be smart be silent be deadly.....