Toleranta?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Iul 2008, 18:46

onesti scrie:Inchizand topicul cu fotografii vs poze, l-ai salvat pe Adelin de la mai multe probleme:

- un raspuns concret la intrebarea "sterge sau nu sterge mesaje la care s-a raspuns" in calitate de moderator ales de administrator

- poll-ul lui SF

Treaba cu participarea la emisiunea lui Tzarus era doar pt divertisment.
Din cate vad esti singurul cu obsesia ca cineva fura, ca moderatoru' sterge, daca o sa mai am sesizari de la altzi membri in afara de cei din gasca unde te simtzi si tu barbat, o sa vorbesc cu admin. si o sa luam masuri . :wink:
Pana atunci: ignore!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Iul 2008, 18:49

Eu zic ca pana la urma Dan o sa ia masuri si in privinta ta, e doar o chestie de timp ;).
Cu lacrimi Bastus!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 30 Iul 2008, 18:58

Adelin scrie:Din cate vad esti singurul cu obsesia ca cineva fura, ca moderatoru' sterge, daca o sa mai am sesizari de la altzi membri in afara de cei din gasca unde te simtzi si tu barbat, o sa vorbesc cu admin. si o sa luam masuri . :wink:
Pana atunci: ignore!
Nu e o obsesie, e un fapt. Il recunosti sau nu, asta tzine de obrazul tau. Stii despre ce vorbesc: topicul in care aveai ca avatar fatza lui Gerula. Remember?

La fel si de limbajul tau de ........... ieftin. Asta poate vedea inca adminul (bineintzeles daca intre timp nu a fost editat). Numai ca se pare ca nici el nu vrea sa vada. Asteapta MP-uri.

P.S. Nu lucrez in gasca. Tu esti ala cu fun club.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Iul 2008, 19:48

Gerula scrie:Eu zic ca pana la urma Dan o sa ia masuri si in privinta ta, e doar o chestie de timp ;).
Daca iti doresti mult un lucru, se va implini! :roll: ....trebuie doar sa-ti doresti mult! :twisted:....foarte mult!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ultima oară modificat 30 Iul 2008, 19:57 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Iul 2008, 19:50

onesti scrie:Nu e o obsesie, e un fapt. Il recunosti sau nu, asta tzine de obrazul tau. Stii despre ce vorbesc: topicul in care aveai ca avatar fatza lui Gerula. Remember?

La fel si de limbajul tau de ........... ieftin. Asta poate vedea inca adminul (bineintzeles daca intre timp nu a fost editat). Numai ca se pare ca nici el nu vrea sa vada. Asteapta MP-uri.

P.S. Nu lucrez in gasca. Tu esti ala cu fun club.
:oops:
Bea apa rece cu inghitzituri mici o sa te linisteasca!
WSB CLUB

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 30 Iul 2008, 19:56

Tu confunzi " :oops: " cu un jolly joker din jocul de rummy. Daca e asa, il iei de la inceputul frazei si-l pui dupa cuvantul "mici" . Va tzine loc de punct. Dar tot va trebui sa mai tragi un joker cu ajutorul caruia o sa -l transformi pe "o" in "O", ca cica asa se incep propozitziile.

Dupa care inchizi cu "o" mic. De mana, in cazul tau.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Iul 2008, 20:00

onesti scrie:Tu confunzi " :oops: " cu un jolly joker din jocul de rummy. Daca e asa, il iei de la inceputul frazei si-l pui dupa cuvantul "mici" . Va tzine loc de punct. Dar tot va trebui sa mai tragi un joker cu ajutorul caruia o sa -l transformi pe "o" in "O", ca cica asa se incep propozitziile.

Dupa care inchizi cu "o" mic. De mana, in cazul tau.
:oops: :oops: :oops: ...daca nu trece incearca cu rudotel 1-2 pastile pentru inceput. :wink:
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Iul 2008, 20:05

Onesti, daca dai cu pliciul in noroi nu se cheama ca bati noroiul, se cheama ca te murdaresti. Asa si cu Adelin, oricat l-ai calca in picioare, tot tu trebuie sa te speli pe urma pe pantofi ;).
Cu lacrimi Bastus!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 30 Iul 2008, 20:06

Rudotel iau aia care necesita recuperare dupa ce sunt drill-uitzi de avatzi si novaci.

...din anul de gratzie '05 - mostra de drill, echilibrat si cu sange rece:
Care e la voi "cel mai cel" pe anul trecut?
Al meu a fost cu .... o busa(fitofag)! Pestele a "muscat" la vobler, cu baza cozii, pe cand eu cautam avatii.L-am luat la lanseu maxim la primele smucituri, incercand sa scufund voblerul, in plin curent. Echipament: Zebco 2,7m; fir 0,25-mono restul... nu conteaza. Drill-ul a durat cel putin 40 de minute, in conditii deosebit de grele, cu pomi in jos, prund cu apa mica in fata si un curent medium-heavy. Dupa ce am invocat pana si cerul, prin urlete si, in final ragete si grohaieli, a aparut si colegul de la minciog, care auzind harmalaia, a crezut ca m-a injunghiat careva. Ceea ce am omis sa va spun, e ca eram proaspat operat la mana dr.,iar medicul a zis: "Fara nici un efort fizic baiete, bla, bla, bla...caci altfel... bla, bla ". Ce mare efort e sa dai de doua trei ori cu lanseta, mi-am zis?! Da, dar n-am luat in calcul faptul ca se poate intampla sa.....
Captura se numara printre putinii pesti retinuti de anul trecut si a cantarit putin peste 5 kg.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Iul 2008, 20:09

Doamne, nu-mi spune ca e scrisa de soricelul care facea misto de fitofagul de 9.8 kile luat de mine la UL, ca lesin de ras :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Închis