Toleranta?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
DidelPro
veteran
veteran

Toleranta?!

Mesaj de DidelPro » 15 Iul 2008, 13:54

De aproximativ doi ani navighez pe forumurile de pescuit din Romania, iar cand acest forum mi-a iesit in cale am realizat ca este pentru sufletul meu. De-a lungul vietii am incercat toate stilurile de pescuit. Odata cu inaintarea in varsta am optat pentru doua stiluri (stationar si spinning, pentru care nu merg distante mari si nici nu ma murdaresc pe maini). Am observat ca in toate sectiunile au loc discutii foarte aprinse si nu intotdeauna principiale.

Fratzilor! Pe Pamant este loc pentru toata lumea, mai ales pentru noi pescarii. Asa ca inainte de a jigni, ganditi-va si fi-ti toleranti!

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 15 Iul 2008, 14:28

:lol:

rad pentru ca in timp tot apare cineva care sa faca o asemenea remarca...acu parerea mea e ca unele jigniri sunt involuntare si negandite, pentru ca o propozitie poate fi interpretata in 100 de feluri si fiecare ii gaseste partea cu nodul din papura deobicei, plus c amai sunt si conflictele de interes care izbucnesc din cand in cand cauzate de polite vechi de plata intre 2 sau mai multi combatanti :lol: mai sunt si cei care cred ca din asta traiesc :lol: :lol: :lol:

florind
junior
junior

Mesaj de florind » 15 Iul 2008, 16:29

Ca peste tot în lumea asta nici pescarii nu sunt scutiţi de certuri. Ca peste tot aprare invidia, rautatea, ironia, prostia.
Lumea pescarilor este ca un bazin cu ştiuci. Alea mari le înghit pe alea mici iar dacă eşti atacat trebuie să ataci şi tu că altfel te mănâncă :D
Eu unul abia am trecut la spinning şi nu prea am prins cine ştie ce şi nici pescari prea mulţi nu cunosc de aceea îmi permit să vorbesc cu detaşare.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Iul 2008, 19:30

:bere: i feel u :wink: doar k la faza cu remarcele...lasal sa latre cat vrea..... 8)

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 15 Iul 2008, 20:36

Eu iubesc craparii si baboierii,prietenii mei cei mai buni :lol: Daca n-ar fi ei pe balta pescuitul nu ar mai avea nici un farmec,trebuie sa te enervezi si sa te certi intr-o activitate pe care o desfasori :lol: Veniti dragii mei crapari si vargari sa va vand scule si sa va inmultiti ca furnicile :lol: :lol: :lol: Ii iubesc doar pe cei care au peste 6-8 lansete intinse pe jumatate de kilometru de mal :lol:

Marcus_Turcus
junior
junior

Re: Toleranta?!

Mesaj de Marcus_Turcus » 15 Iul 2008, 22:17

DidelPro scrie:De aproximativ doi ani navighez pe forumurile de pescuit din Romania, iar cand acest forum mi-a iesit in cale am realizat ca este pentru sufletul meu. De-a lungul vietii am incercat toate stilurile de pescuit. Odata cu inaintarea in varsta am optat pentru doua stiluri (stationar si spinning, pentru care nu merg distante mari si nici nu ma murdaresc pe maini). Am observat ca in toate sectiunile au loc discutii foarte aprinse si nu intotdeauna principiale.

Fratzilor! Pe Pamant este loc pentru toata lumea, mai ales pentru noi pescarii. Asa ca inainte de a jigni, ganditi-va si fi-ti toleranti!
good point mister !!! apreciez...
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! :)

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Iul 2008, 02:48

Io zic ca-i mai sanatos sa nu ne luam in serios :lol: , oricum forumu asta seamana cu evu mediu , cind renasterea coincidea cu inchizitia :) .
Avem deja un martir al intolerantei noastre ,victima a inquizitorilor psihopati , Alex-Olaf-Grula . Ii exact ca si Giordano Bruno , acuma ideeile lui, mai bine zis felu lui de-a fi , sint tolerate , insa la vremea lui , in evu mediu , Papa Clemente opt ( sau sapte , nu-s sigur ) , o uitat de toleranta si l-o pus pe gratar la incalzit , ca un pui pe sticla in cuptor .

Fir Intins!!!

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 16 Iul 2008, 07:02

Mie mi-s simpatici scobaristi momesc in prostie si in felul asta strang astfel pestele marunt intr-o anumita zona. Si unde sunt obleti satui totdeauna exista un avat cu chef de joaca.

Nu sunt tolerant pentru cei care murdaresc, braconeaza si polueaza apele. Pentru ei nu o sa fiu tolerant niciodata. Sunt niste gunoaie si o sa arda in iad *(vezi deciziile BOR)
the angler is catching xxx, not by the lure

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Iul 2008, 11:46

sir.JONES scrie: Sunt niste gunoaie si o sa arda in iad *(vezi deciziile BOR)
Spiritu lui Torquemada continua :lol: :lol:

Fir Intins!!!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 16 Iul 2008, 21:17

[quote="sir.JONES"

Nu sunt tolerant pentru cei care murdaresc, braconeaza si polueaza apele. Pentru ei nu o sa fiu tolerant niciodata. Sunt niste gunoaie si o sa arda in iad *(vezi deciziile BOR)[/quote]

Asta am vrut sa aud.... din pacate pe forumul asta sunt tolerati o multime de indivizi care au inclinatii spre ocupatiile mai sus mentionate... de aia ies scantei pe forum... :evil:

Închis