cipic scrie:SF-ule pozele tale unde sunt??? Stii cum sunt unii din voi? Cum apare unul mai incepator incepeti cu mistouri si vrajeli,daca unu posteaza o poza cu o marlitza toti incepeti sa faceti tam-tam!!!
Daca te uiti mai bine , nu toate mirlitele , nu toti useri , nu toate pozele au comentarii . Si dintre alea cu comentarii nu toate is mistouri si vrajeli .
Pe unele topicuri am fost luat la misto si trimis la gradinita de oameni care nici macar nu pescuiau cu lucrurile respective , dar controlau de numa in vis sau din carti , poate de pe net . Consider ca nu m-am intrecut in raspunsurile care le-am dat acestor tipi . Sa bagi un raspuns ironic, bazat insa pe experienta nu mi se pare deplasat , insa sa iei pe unu la sto intr-o chestie , asa pe stomacu gol , fara nici macar sa pui mina pe sculele respective mi se pare grozav .
Vezi ultimu topic , ala struna , cleanu si textilu . Am intrebat daca o vazut careva un comportament diferit al naluci pe mono vs textil . Putea iesi o chestie misto , insa era mai important sa ne intretinem cu Ilie , meritu lui pentru asta . Tot acolo mi-am spus parerea despre poze . Daca tu iei 100% adevarat tot ce zoboara pe aici ,ma bucur , insa nu conta si pe mine sa le cred .
Misto topicu

Despre toleranta cica

Io pot sa-l tolerez pe Kunti ( nu o inghit pe aia cu japca , da nici nu merg pina in pinzele albe

) . Altii nu-l tolereaza nici macar aici , pe topicu tolerantei

Ii ca si cum s-ar lua participantii marsului de la Cluj la bataie intre ei , pe motiv ca " ba , tu nu 100% tolerant "

, si dai , si bum , si baga mare , omoara-l , stringe-l de git , calca-l in picioare , toate astea in timpu marsului
Va reamintesc , sintem in virtualu romanesc , ii mai bine sa nu va luati prea in serios
Fir Intins!!!