Toleranta?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 18 Iul 2008, 21:14

Si inca ceva, la multi pescari si de pe forumul asta am vandut scule sau i-am consiliat,iar daca nu le-a placut marfa pe care le-am prezentato sau au fost mai pretentiosi nu am ezitat sa-i trimit dupa scula pe care o cautau la Arrow,Gipo,Aquamania,Captain Hook sau pe cele on-line,nu am fost cum sunt altii sa spun i-a de la mine ca aia de la ala nu e buna,de asta am postat pozele alea!!!Si sincer i-am ajutat cu nr de tel de la diversi vanzatori i-ar daca au luat de la mine si erau din provincie am avut grija sa-i ajunga scula cum trebuie acasa!!!Sincer mai bine jumatate din sculele personale le am de la concurenta!!!Si apare un oagar din asta si incepe sa faca misto,pe mine nu ma enerveaza,pt ca stiu ca e dobitoc si nu e in stare sa poarte o discutie normal,e singurul meu ''prieten'' adevarat de pe forumul asta :D :D :D Kuoaie te iubesc,sa te pup rece!!!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 18 Iul 2008, 21:28

Ce o fii cu Kuoaie???? :shock: Nu e pe forum..........paznicul forumului :lol: :lol: :lol: !!! O fii cu Red Head-ul in guritza :lol: :lol: :lol: !!!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 19 Iul 2008, 00:45

onesti hai sa nu fim rai,face si el parte dintr-o categorie,cea a ETILISTILOR :lol: [/b][/quote][/list][/code]

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Iul 2008, 01:13

cipic scrie:
Onesti vad ca te dai cu ursu,te credeam baiat destept sau m-am inselat!!!
Cipic , ce-ar fi sa-ti recitesti primele 50 de mesaje , nu stiu daca mai is alea prin galeriile foto , in orice caz , ca sa nu uiti cum ai ajns si tu pe aici , ce vorbeai atunci si ce acum :oops:

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Iul 2008, 01:28

kuintautti scrie:dar si mai tare a a fo aia cu pozele...

sa mor ! cind n-a mai rabdat a sterso ca ii se zbatea deja nervi de linga ochi... :lol:

tare mult si grijuli se munsec unii sa capete ceva faima si status pi forumul ista.... :lol:
Am ratat ceva :lol: , am avut treaba si nu am urmarit
Ma enervezi ca ti-ai sters pozele , aveau unele niste chestii tari la comentarii :lol: , da nu-i bai , le avem in cap inmagazinate :lol:
Fiecare isi face un statut pe forum , involuntar sau voluntar , chestia ii ca unii se iau in serios :lol:

Fir Intins!!!

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 19 Iul 2008, 03:15

Cipic, nu mai trebuie sa te oboseshti in caracterizarea personajului indragit Kunti. E unic shi totzi shtim cine e.
E tare ca a reushit sa starneasca shi la topicul "tolerantza" un val de intolerantza. Hehheheheh... poate nivelul de tolerantza la micenia shi prostia umana nu e chiar asha de mare incat sa te potzi abtzine de la anumite remarci mai mult sau mai putzin placute ochiului.
Dar oricum sa lasam "sholdoveanul" nostru in pace ca nimanui nu i-ar place sa fie ca el!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Iul 2008, 03:34

:lol:

doi nemultumiti ? :lol:

io de obicei dau garantie la lucrare...

................

@MeHigh : ce imi place mie cind vad atita ipocrizie...

tu faci fix acelasi lucru dar ma critici pe mine si pe deasupra te mai si compromiti de parca ai fi din os domnesc... cupulannas

hai dute si imparte cartile ... :lol:

ps : io ma mindresc cu originea mea ! pe cind tzie tie rusine sa o pomenesti... ca te-am intrebat da nu spui...

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 19 Iul 2008, 10:38

SF-ule pozele tale unde sunt??? Stii cum sunt unii din voi? Cum apare unul mai incepator incepeti cu mistouri si vrajeli,daca unu posteaza o poza cu o marlitza toti incepeti sa faceti tam-tam!!!

Si eu ca si toata lumea am inceput de jos, un tuistar,o lingura si un bobler ca nici nu stiam sa le pronuntam corect,o tele DAM si o caraitoare,nimeni nu m-a invatat sa dau la spinning,ma uitam la cei din jur,ca daca intrebam ceva o faceau pe suparatii ca doar eram un pustan,am invatat din reviste cate ceva de la televizor,cate tepe nu mi-am luat in materie de naluci,bete,fire etc ca imi bagau tarabagii pe gat toate ciurucurile si cand ajungeam la garla constatam ca nu e ceea ce-mi trebuie si ca omu ma pacalise!!!Trei ani SF-ule singur am iesit pe Lacul Vacaresti aproape zi de zi si am testat aproape toate produsele de pe tarabe de la naluci,fire,bete si mulinete,pt ca nu a avut cine sa-mi zica asta e buna si asta nasoala,prietenii mei nu sunt pescari!!! Dupa perioada asta am dat de magazinul Drill unde vanzatorul de acolo Mos Craciun m-a pus in tema cu ce e bun si ce nu pt ce pescuiam eu,baiat de nota 20,mi-am luat Maver-uri cu care pescuiesc si acum,linguri Berti cu care am prins nenumarate bagaboante,voblere Salmo mulinete Shimano si Daiwa s.a.m.d!!! Am descoperit acest forum si am invatat foarte multe de aici de la baieti,ce inseamna aia,cealalta si tot asa,recunosc eram fara experienta in materie de scule,iar unii baieti au avut grija sa-mi explice si pe aceasta cale le multumesc chiar daca multi din ei nu mai activeaza pe forum!!!

Nu ma consider pescar profesionist nici macar amator,sunt un simplu pescar de week-end,chiar daca lucrez intr-un mediu unde am contact zi de zi cu pescari de toate categoriile unde au invatat si ei de la mine dar eu am fost cel care a invatat cel mai mult de la ei,nu cred ca existat vreun pescar de pe acest forum caruia sa nu-i raspund mesajelor private primite referitor la vreo scula sau sa-i explic la tel despre acea scula!!!

Imi cer scuze celor pe care i-am suparat de pe acest forum inclusiv lui Kuintauti pt ca am vb urat si eu si el!!!

Acesta a fost ultimul mesaj postat de mine pe acest forum,ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc pescari adevarati de la care am invat foarte multe prin mesajele pe care le-au postat,le multumesc , voi raspunde numai la mesaje private!!! Fire intinse!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Iul 2008, 11:40

cipic scrie:SF-ule pozele tale unde sunt??? Stii cum sunt unii din voi? Cum apare unul mai incepator incepeti cu mistouri si vrajeli,daca unu posteaza o poza cu o marlitza toti incepeti sa faceti tam-tam!!!
Daca te uiti mai bine , nu toate mirlitele , nu toti useri , nu toate pozele au comentarii . Si dintre alea cu comentarii nu toate is mistouri si vrajeli .

Pe unele topicuri am fost luat la misto si trimis la gradinita de oameni care nici macar nu pescuiau cu lucrurile respective , dar controlau de numa in vis sau din carti , poate de pe net . Consider ca nu m-am intrecut in raspunsurile care le-am dat acestor tipi . Sa bagi un raspuns ironic, bazat insa pe experienta nu mi se pare deplasat , insa sa iei pe unu la sto intr-o chestie , asa pe stomacu gol , fara nici macar sa pui mina pe sculele respective mi se pare grozav .
Vezi ultimu topic , ala struna , cleanu si textilu . Am intrebat daca o vazut careva un comportament diferit al naluci pe mono vs textil . Putea iesi o chestie misto , insa era mai important sa ne intretinem cu Ilie , meritu lui pentru asta . Tot acolo mi-am spus parerea despre poze . Daca tu iei 100% adevarat tot ce zoboara pe aici ,ma bucur , insa nu conta si pe mine sa le cred .

Misto topicu :lol: Despre toleranta cica :lol: :lol: Io pot sa-l tolerez pe Kunti ( nu o inghit pe aia cu japca , da nici nu merg pina in pinzele albe :arrow: ) . Altii nu-l tolereaza nici macar aici , pe topicu tolerantei :lol: :lol: Ii ca si cum s-ar lua participantii marsului de la Cluj la bataie intre ei , pe motiv ca " ba , tu nu 100% tolerant " :lol: , si dai , si bum , si baga mare , omoara-l , stringe-l de git , calca-l in picioare , toate astea in timpu marsului :lol: :lol:
Va reamintesc , sintem in virtualu romanesc , ii mai bine sa nu va luati prea in serios :lol:

Fir Intins!!!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 19 Iul 2008, 14:48

Dragii mei domni...pentru colectivitate sau individ {lat-tolerare} defineste respectul libertati altuia, al modului de gindire si de comportare, precum si al opiniilor sale de orice natura} PESCARESTI, POLITICE RELIGIOASE ETC... . Asadar am rugamintea sa fi-ti mai indulgenti si sa nu mai starniti discutii incinse pentru ca fiecare este OM in felul lui.
Cu stima...

Închis