subnormali...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

subnormali...

Mesaj de kuin tauti » 18 Iul 2008, 16:03

a ) care e cea mai scumpa scula de pescuit cumparata de voi ... ( naluca, fir, mulineta , lanseta , momeala... etc... pt aia din reviste ... ghid ... :lol: )

b ) care e cel mai scump permis platit ?

c) care a fo cea mai scumpa cazare in iexpeditii de pescuit ?

si invers... care au fo cele mai ieftine... ? :lol:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 18 Iul 2008, 16:17

Scula de peste care mi s-a parut cea mai scumpa a fost o lanseta Cibin imperecheata cu un Rulex cumparata pe la 12 ani din economiile mele :D .

Nu pot sa nu mentzionez ca SS Tournamentul meu care se balangane din toate incheieturile "e o scumpa".

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Iul 2008, 16:28

he he he .. la aspectu ista nu m-am gindit ! dar e f adevarat ... in tinerete ne durea mai tare ! :lol:

cind ma gindesc ca ai mei nu mi-au dat bani pt un cirlig... :lol:

pt mine sculele vechi au o valoare sentimentala netzarmurita ( luate de noi le respect si ma atasez de ele pina in ultima lor miscare ... :lol: )

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 18 Iul 2008, 16:39

Cei mai multi bani i-am dat pe o Advantage de baitcasting,176 $ , iar cei mai putini, in urmatoarea simbata pe o lanseta de baitcasting, 5 $ , ca am trecut pe linga o vinzare de garaj.A fost ca un bonus la mulineta :D .Si se potriveau ca a lu cal in a lu iapa. :D :D :D .
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Iul 2008, 17:51

io rideam de astia care puneau muliete spinn pe bete de "bait" ... pisica mea cadea firu pe partea unde "nu trebuia" plus ca era oarecum incomod...

da ... cum fiecare dintre noi e oarecum mai mult sau mai putin ipocrit iote si io am testat in ultimu timp sheva...

am visionu meu vechi ( HDG 15 chisoare ) care odata cind am fo la cheste cum am ajuns l-am montat si rezemat de bobeta... a batut vintu si a ramas di 14 chisoare... :lol: asta dupa un drum de 170 km... dus !

acu avind altili mai bengoase ma gindeam sa-i inventez o alta intrebuintare ca tot simt nevoia la sfirsitul ierni sa dau la coregon pe fund cu culisabil... si se striba la mini din coltu camerei ...asa ca i-am tras o proba si zvirle cam 60 gr fara brobleme....

prost ii ca tre sa-i fac din nou maneru si poate primu inel daca vreu sa dau si mai dihai... mandrina merje tot aia !

numa ca la meseriasi nu se merita... ca e prea scump... adica iesi mai ieftin dca iei una noua... pisica mea... suna cauza pierduta... :lol:

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 18 Iul 2008, 19:18

o bota (no name pentru a nu isca niscavai galceava ca mai bine luai dailalta)

= 6 mili

si doua molinete Spro Red Arc, de la garaj romanesc :lol: 4 mili

Ar mai fi cel mai scump bobler 35 ron (cu transport)

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Iul 2008, 20:07

nooo ... nu zice omu nik de super sclipitoarea stella dar iote ce zice de altele..

http://www.stripersonline.com/surftalk/ ... p?t=371548

my nr 1 choise ? penn for live ! ieftin , fiabil si eficient ! apoi cardinalele vechi ... :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Iul 2008, 20:31

cel mai scump bat.... un custom made pe blank de rainshadow :) freo 5,5buli
cea mai scumpa mulinela... hmm probabil un team daiwa advantage-freo 4buli jumate(nu 6-7 cat este la arrow :lol: )

promit un combo daiwa steez feat. un megabass mai ales ca se apropie timpul cand implinesc o varsta si sunt jucariile pe care mi le doresc cel mai mult :D :lol:

allspark
junior
junior

Mesaj de allspark » 18 Iul 2008, 21:10

a) motorul de barca 6 cp Mercury(tot pentru pescuit l-am luat, asa ca...)
b) ala AGVPS, altul n-am si nici n-am nevoie :twisted:
c) La Sfantu Gheorghe la complexul de 4 stele, dar n-am platit-o eu, eram invitat. Din buzunar cea mai scumpa a fost in Siberia 70 de euro pe zi, dar era aproape la jumatate fata de japca de la Sf Gheorghe.

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 18 Iul 2008, 21:32

2 jucarii recente - luna trecuta : o SS Tournament 1600 si un multi - Abu Garcia, ambele de la USA - TOTAL : 275 USD. Maxim! Pana atunci, niste voblere de jerk+pull bait-uri s.a.m.d vreo 5,7 mil......
Iesiri - nu prea lungi si scumpe; permis AJVPS-ul nostru cel de tãte zilele...
8)
...... ><(((@> .......

Scrie răspuns