Tavi scrie:
Explicati-mi si mie de ce sa folosesti textil de 6 - 8 lb ca oricum trebe sa pui un "mono bun" ca lider si se duce dreac dreac rezistenta ansamblului?
Nu pierzi daca faci o bucla bimini , un leader lung si in acord cu textilu , sa zicem 6 lb ( ca sa reziste in timp

, tu , ala care poti , o sa dai cu 2,85 lb ca sa fi original

) , pe o bucla scurta bagi un bristol interior , iese fin si-l poti baga printre inele , leader lung ,cu un minim de elasticitate aportat si tine mai mult decit un uni-to-uni , pe care il fac majoritatea , sau albright , pe care il folosesc altii , ii drept mai putini , si asta cu nodurile ii o psihoza reusita la rindu ei
Daca tineti textil pe tambur , dupa atitia ani , doar pe motivu ca-i mai rezistent si indoiti ancore , cu toate ca prindeti peste , ar trebui sa treceti la alt sport . Daca bine imi aduc aminte , principala calitate a multifilamentului ii lipsa de elasticitate , si aceasta calitate tre folosita in a da efectu cuvenit naluci ,si dupa aia intepat sau ratat , la urma urmei ii important sa obtii muscatura , sa prezinti marfa bine , motiv pentru care v-am intrebat daca ati bagat in seama ceva diferente intre mono si multi in miscarea nalucii .
Io zic sa o lasam si pe asta cu fast plus textil la stiuca , atita vreme cit ii bagat gratuit si ca regula generala peste tot si de catre oricine, pentru ca daca pune botu in ziua aia pe o jerkuiala fina , un twiching marunt , o sa obtineti trasatura in vis ,nu de alta da cu bat mai moale si mono o sa obtineti unele efecte mai greu , si nici nu o sa stiti ca o fost acolo , si o sa plecati acasa foarte satisfacuti ca inca odata ati facut tot ce ati putut si citit in magazine , doar ca era solunarea proasta ( cum o fost azi la mine

, normal ca ala care scrie face exceptie

, si oricum am dat cu un medium.fast

, dar in van-a).
Fir Intins!!!