textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Iul 2008, 16:50

Sorin scrie:testilu la clean e o aberatie cu au fara leader ....desi Adi din cate stiu ii gogea frecvent cu asa ceva :D
sa dea Bunutu sa va zguduie lansetele niste cleni de sa nu-i puteti da afara cu vreun cinstit mono de 0,18.......si sa fie nevoie de rezstenta unui testil....
si pt ca testilu e atzos si nu are elasticitate creste numaru ratarilor la intepare pt ca saracu peste n-are cum sa inhaleze bobleru ....

Mah , :lol: :lol:
http://www.rapitori.ro/articole_arata.php?cat=3&id=73

Norocu tau ca o bagat-o la povestiri :lol: :lol:

Intrebare ? Ati observat vreun comportament diferit al voblerului , indiferent care ,( dar mai ales slim dieturile ) pe o recuperare liniara sau cu twiching foarte marunt in cele doua cazuri , respectiv textil vs mono ? La o lucratura mai seriosa diferenta ii clara ,tip jerking, insa la o recuperare mai liniara si lenta pentru pesti fitzosi!?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Iul 2008, 16:52

Faza era sa zica politzaiu " ia uitati la asta , da cu textil la clean " :lol: :lol: :lol:

Fir Intins!!!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Iul 2008, 16:55

Sorin scrie: o sg data am dat cu ata la clean , ca imi incurcasem molinetele si o luasem pe aia de salau ......am dat cu marker negru pe primii 2 m si am prins ...poate si pt ca era apa tulbure ....
da e o chestie nefireasca :D
SF , deci ai vazut da ?
despre aia era vorba :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Iul 2008, 16:56

Sorin scrie:l

o sg data am dat cu ata la clean , ca imi incurcasem molinetele si o luasem pe aia de salau ......am dat cu marker negru pe primii 2 m si am prins ...poate si pt ca era apa tulbure ....
da e o chestie nefireasca :D
Ba da iute ii asta , dracie :lol: :lol: :lol: ( bine bre , 1-0 pentru tine , nu-s suparacios :lol: :lol: )

Fir Intins!!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Iul 2008, 17:50

SF scrie:
Intrebare ? Ati observat vreun comportament diferit al voblerului , indiferent care ,( dar mai ales slim dieturile ) pe o recuperare liniara sau cu twiching foarte marunt in cele doua cazuri , respectiv textil vs mono ? La o lucratura mai seriosa diferenta ii clara ,tip jerking, insa la o recuperare mai liniara si lenta pentru pesti fitzosi!?
Interesanta intrebare...
La boblerele astea mai bataioase, de clean, mai ales in curent, se simte la mana ca bat mai abitir cu textilu. (da am dat cu textil la clean :lol: ) Si nu e vorba numa de lipsa de elasticitate a textilului care telegrafiaza in mana mai bine evolutia, io-s convins ca din acelasi motiv lucreaza si bobleru mai turat o tzara.
Probabil ca fenomenu e acelasi si la voblerele slim sau pe lac, da la intensitate mai mica.
Intrebarea e daca o fi bine?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Iul 2008, 18:15

intrebare?aveti probleme cu incalcitul firului la aruncare si spiralele acelea care se fac daca se rasuceste prea mult?pe mine ma enerveaza la culme, si pina il descalci , mai bine il tai; la multifil;ament e la fel, se incalceste si el, astea subtiri zic!?>??cred ca asta e un dezavantaj cu incalcitul , si la lanseu ma trezesc ca se face un cocolos care zboara odata cu firul!
:(
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Iul 2008, 18:19

Tavi ,mai asteptam si alte opinii , sa se exprime poporu :)
Sorine , ai dat o singura data cu texti la clean , ai luat doi faini , da iti ajunge ca sa zici ca-i o aberatie :) , pe bune , ma asteptam la mai mult :) :wink:

Fir Intins!!!

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 15 Iul 2008, 18:45

io pescuiesc la clean cu o lanseta care are o putere de aruncare de pana in 6g.......actiune medium-fast......cu un vobler de 5 cm deja e incarcata bine de tot.....in momentu atacului abia mai cedeaza putin.....daca ii pun si textil,sa mai fie si atacul in 3m de mine.......hmmmmmm :roll: :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Iul 2008, 19:48

Am mai spus-o,am prins clean de la 0,500 la 2,2kg la vobler si cu fir textil(20Lb).Nu a sughitat unul,cat despre intepatura un pic mai"scurta" ca la mono daca pot zice asa.Au fost zile cand am avut doar capturi capitale la clean si m-am bucurat ca ma pot baza pe un textil,sa nu mai zic ca la agataturi am fost mai tare ca ele.. :lol: :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Iul 2008, 19:51

DECI INCEPE SA SE EGALEZE BALANTA, NU CU mult dar asa se pare! merge si textilul, si exact, la agataturi banuiesc ca nu-i sat nimeni in cale!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Închis