textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 26 Iul 2008, 04:15

Adelin, daca itzi place sa-tzi scormonesti in anale si vrei sa fii recunoscut de pro rect or pe forum, itzi amintesc ce scriai in topicul de la pagina 3 din "Echipamente..." intitulat "Lanseta senzitiva pt salau" :
Eu zic ca daca iti dosesti ceva FOARTE SENZITIV sase milioane nu e un capat de tzara, avand in vedere ca iti doresti ceva deosebit.
Deci asta TU ai spus-o, nu SF, nu Gerula, nu Kuintautti, nu eu.
Acum intzeleg pe ce criterii itzi alegi gripul lansetei. Probabil Kistler chiar au ceva special in sensul asta.

Nu te risca cu poll-ul propus de SF. Mai bine da-te la fund. In ce sens vrei tu.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Iul 2008, 09:23

onesti scrie:Adelin, daca itzi place sa-tzi scormonesti in anale si vrei sa fii recunoscut de pro rect or pe forum, itzi amintesc ce scriai in topicul de la pagina 3 din "Echipamente..." intitulat "Lanseta senzitiva pt salau" :
Eu zic ca daca iti dosesti ceva FOARTE SENZITIV sase milioane nu e un capat de tzara, avand in vedere ca iti doresti ceva deosebit.
Deci asta TU ai spus-o, nu SF, nu Gerula, nu Kuintautti, nu eu.
Acum intzeleg pe ce criterii itzi alegi gripul lansetei. Probabil Kistler chiar au ceva special in sensul asta.

Nu te risca cu poll-ul propus de SF. Mai bine da-te la fund. In ce sens vrei tu.
Iar te legi de greseli facute la tastatura, cred ca s-a mai discutat, nu suntem la ziar sa trecem textul pe la corector, dar sa treci de la naiv la doctor atat de repede fara sa parcurgi toate etapele.....se poate mai Biliboi?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Iul 2008, 09:31

SF scrie:
Adelin scrie:@ HaHaHa Asa te-am ghicit joint-ere, nu stiu cum de nu m-am gandit pana acum, ca era atat de evident. :lol:
:lol: :lol: :lol: mai incearca odata , pe bune , demult nu am ris asa , is multi care incearca sa faca atmosfera pe site , da de data asta ii tare :lol: :lol:

Spre dezamagirea ta , nu de alta da logica ta ii ca un castel de carti cind bate vintu :lol: , nu bag nici macar tutun ,
Mister Mop, poti sa nu fumezi si sa ai "nasul praf".
Deci asta faci tu acolo dosit in cala vaporului...liniutze. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Iul 2008, 11:19

Vad ca esti plictisit rau , sau mai bine-zis nepescuit , m-au impresionat mult ultimile capturi :lol: :lol: :lol:

Deci daca te intreaba careva despre un bat , tu ii arati o pagina cu pretu si dupa aia ii bagi cu logica ta adevarata :lol: :lol:
S-at putea sa fie vreo doi care ma cunosc , si-o vazut cum dau cu mopu si bag prafuri prin cala vaporului :lol: :lol: , pui ceva la bataie , doar ii logica ta nestematule :lol: :lol:
Logica asta intra in functiune si in pescuit , pentru ca atunci mi se adevereste o banuiala , si anume ca avind fata care o ai , ti-e pesti iti trag de mila :lol: :lol:

Fir Intins!!!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Iul 2008, 11:28

"Tare" ! topicul asta !
Al 3 lea moderator care "pune botul"...ce sa mai zicem de muritorii de rand ? !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 26 Iul 2008, 11:36

topicul e deja la cafenea de cateva zile dar era util o impartire intre ce s-a discutat la subiect "textil la clean", "stiuca, struna sau fluoro", "mistocareala ieftina" dar nu cred ca se poate face tehnic treaba asta in tipul asta de forum.
in rest se pare ca fiecare e liber la exprimare la "cafenea" asa ca "distractie placuta" :(

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Iul 2008, 12:03

aha !...asta era logica trecerii la "cafenea"?
...v-ati scos , inca o data :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Iul 2008, 12:35

mersi domnu moderator ca mi-ai mutat topicul la CAFENEA!DUPA MULTE MULTE polemici ale acelor nesimtiti care si-or aprins tigara, si si-or desfacut berea, si or incepu sa vb , altceva decit ce era la subiect!
chiar si moderatorii se pot lua la mistoooo?
asa se pare, tineti frate fraiele ca deaia sunteti pusi acolo!
puteti sa inchideti topicul la rugamintea mea, ca la rugamintea nu stiu cui l-ati mutat la cafenele si baruri!
o zi buna!
cu respect , marius!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Iul 2008, 12:49

MARIUS POPA scrie: puteti sa inchideti topicul la rugamintea mea, ca la rugamintea nu stiu cui l-ati mutat la cafenele si baruri!
o zi buna!
cu respect , marius!
OK, topic inchis.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Închis