textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Iul 2008, 23:51

Adelin scrie:
SF scrie:Stai asa , pai cu ce bat arunci tu 8 gr :lol: , un 5-15 , ala-i bat de stiuca mare . Si firu , tre sa fie subtire , alea 8 gr cu fir mai grosut nu lucreaza pe cadere , asta-i echipamentu tau de stiuca capitala :lol: :lol: , sau ai ceva bat 10-30 gr dar care se incarca si lucreaza bine 8 gr :lol:
Hai , baga o naluca mai grea , nu prea esti convingator vorbind de trofee capitale cautate cu linguri de 8 gr , sau ne agatam de exceptii :lol: :lol:

Tu nu vrei de fapt decat sa faci pe smecheru', dar de, poate asa "functzionezi".
Uite batzul cu care lansez oscilante de la 5gr la 30gr cu textil de 10lb-15lb, binenteles folosind struna metalica: http://www.kistlerrods.com/p/KR/c-h2-sp ... MH69S.html
si de pe mal am unul ceva mai lung:http://www.kistlerrods.com/p/KR/c-h1-sp ... 76MHS.html
Aproape ca am ghicit :lol: :lol: , deci zici ca batzu ala are numerele alea si chiar il incarci in lanseu cu 8 gr si lucrezi misto o lingurita asa de 5-8 gr( zi repede cite stiuci babane ai luat cu 8 gr , sa nu te intreb de 5 gr :lol: ) dar si cu 30 gr . Misto , ce sa zic , mie nu mi se intimpla , musai sa pun minuta pe el , ultimu bat misto care l-am vazut era ciomagul luminii , ala a lui Luke Skywalker din Starwars , culoare verde :lol: :lol:

Fir Intins!!!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 25 Iul 2008, 23:51

razvan m. scrie:Aa, acuma vad ca e colegul nostru de forum ! Scuze, ups !
:lol: :lol: :lol: :lol:

Razvane ... just my words... scuze ups ! dar Onesti prinde peste mai mult decit tine si Adelin la un loc...

got it ?

.....

hai mai bagati masini si mulinete fotografiate pe lap top ca sa ziceti ca aveti si de astea...
razvan m. scrie:Scuze, ups !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Iul 2008, 23:58

kuintautti scrie: Razvane ... just my words... scuze ups ! dar Onesti prinde peste mai mult decit tine si Adelin la un loc...

got it ?
Asa o fi daca tu zici. N-am cum sa te contrazic ca nu m-am intalnit cu el pe balta.
Dar acuma e vorba sa ne intrecem in poze, nu ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 26 Iul 2008, 00:02

cum ai dedus ?

e logica de pshihopat ? :lol:

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 26 Iul 2008, 00:03

razvan m. scrie:
Asa o fi daca tu zici. N-am cum sa te contrazic ca nu m-am intalnit cu el pe balta.
Dar acuma e vorba sa ne intrecem in poze, nu ?
Eu vreau poza aia de demult al lui Adelin, cu galeata-n mana, o mai are cineva? :lol: (nu e gluma, cei mai vechi cred ca-si mai amintesc, o postase sa arate culorile frumoase din boscheti sau cam asa ceva :lol:)
Cu lacrimi, Bastus!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 26 Iul 2008, 00:04

Onesti cel putin la pashinici face prapad si da cu oricare dintre voi de pamint...

hai mai postati o incarcare pshihologica... o fotografie cu o scula ceva... :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Iul 2008, 00:08

Gerula_ scrie: Mai bine mai zi cu Dacia aia de mare caracter pe care o hartaneai prin praful balastierelor, pe vremea cand in portbagaj duceai o telescopica si nelipsita galetusa cu baboi :lol:.
:lol:
Vezi ca iar jignesti la gramada.Sa sti ca pt multzi Dacia e o masina de familie, chiar daca pt tine e ceva ridicol, de ras.Apropos, mai incapi in Jimny?! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Iul 2008, 00:10

kuintautti scrie:Onesti cel putin la pashinici face prapad si da cu oricare dintre voi de pamint...

hai mai postati o incarcare pshihologica... o fotografie cu o scula ceva... :lol:
Dumitre, io te stiam sculer-matritzer, de cand esti si avocat?! :lol:
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 26 Iul 2008, 00:13

Gerula_ scrie:Eu vreau poza aia de demult al lui Adelin, cu galeata-n mana, o mai are cineva? :lol: (nu e gluma, cei mai vechi cred ca-si mai amintesc, o postase sa arate culorile frumoase din boscheti sau cam asa ceva :lol:)
cunosc tema... !

ceva de genu : oare trage audi aista barca ista ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Iul 2008, 00:13

SF scrie:
Aproape ca am ghicit :lol: :lol: , deci zici ca batzu ala are numerele alea si chiar il incarci in lanseu cu 8 gr si lucrezi misto o lingurita asa de 5-8 gr( zi repede cite stiuci babane ai luat cu 8 gr , sa nu te intreb de 5 gr :lol: ) dar si cu 30 gr . Misto , ce sa zic , mie nu mi se intimpla , musai sa pun minuta pe el , ultimu bat misto care l-am vazut era ciomagul luminii , ala a lui Luke Skywalker din Starwars , culoare verde :lol: :lol:

Fir Intins!!!
Auzi moshu', tu te droghezi?!Daca nu potzi sa ne raspunzi macar stai pe hol pana iti revi si nu mai intra pe forum cu pudra la nas! :lol:
WSB CLUB

Închis