textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 25 Iul 2008, 20:41

ilie scrie:A-si putea sa-ti explic ce am vrut sa spun,dar nu cred ca ai pricepe.Sa desenez ar fi usor, dar nu pentru tine.Acum poti sa-ti dai drumul,oricum nu o sa-ti mai raspund.Probabil esti pus sa resuscitezi conflicte incheiate,dar fara mine....
mai Ilie .. dupa parerea mea tu esti baiat mishto ... dar te intreci cu gluma cind nu accepti mishtourile si te incapatinezi in gresela exprimari tale...

recunoaste si tu ca gresesti si aluneca pe derdelushu umorului din cind in cind...

sincer mie imi esti ca , caracter simpatic si nu ma impiedic de un "ciot" ...

mesaju citat suna de parca vrei sa te certi cu mine dar in lipsa mea... :lol:

caci prost cum ma faci tu nu inteleg nici desen ... chiar daca datorita profesiei desen tehnic e un aspect al meseriei pe care il inteleg cel mai cumpilt...

hai gata ca prea ne luam in serios

toleranta ! remember ?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 25 Iul 2008, 21:31

Unde-i textilul la clean in mesajele astea prieteni? :wink:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Iul 2008, 21:54

Pe mulinete...Sau agatat de par ,alaturi de sapun ,of course... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 25 Iul 2008, 22:01

Tristian scrie:Unde-i textilul la clean in mesajele astea prieteni? :wink:
s-a transformat in struna pt stiuca :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 25 Iul 2008, 22:03

sau desen tehnic...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Iul 2008, 23:21

onesti scrie:
Adelin scrie:Am avut o gramada de discutzii despre cum trebuie sa fie un batz de oscilana
In pescuit nu exista "TREBUIE". Sunt doar recomandari ale producatorilor si preferintze ale pescarilor.

Cum s-a mai scris, combinand tipuri diferite de fire (mono sau textil), betze de puteri si actziuni diferite, frane mai tari sau mai slabe, maini (sau labe cum tot iti place sa-mi spui) mai nervoase sau mai moi, potzi obtzine combinatzii castigatoare, atat pt oscilante, sluguri, swimbaituri cat si pt crankuri, proppere, etc.
ce poet ai devenit si nu totusi nu a trecut chiar atat de mult de la primele tale postari naive:
onesti scrie: Trimis: Vin 11 05, 2004 9:28 am Titlul subiectului: spinning in noiembrie?
Ce sanse as avea la o partida de spinning la clean si biban in noiembrie, cu temperaturi 5-15 grade? Ce artificiale recomandati? De obicei dau la blinker Balzer, Mosca si Mepps, si woblere Dady.
Sa ma risc si la o stiuca pe vremea asta rece?
onesti scrie: Trimis: Vin 11 05, 2004 2:56 pm Titlul subiectului: noiembrie
merci, baieti! Ati uitat sa-mi recomandati una-doua artificiale(woblere-blinkere) dar de-acum e tarziu. Am terminat treaba si-am taiat-o la pesteeee...!
Noroc ca mai pui cate o poza si vedem ca esti acelas pescar naiv care inca tzine pestele ca fata mare de aluat.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6559

Macar dumitru asa cum vede el lumea in dublu :shock: , pescuie de pe vremea cand a emigat si era nevoit sa o faca :( , deci are un palmares.Dar astia :( care azi leaga carligul pt prima data si maine 8) dau lecti de la pupitrul decanului, ma seaca frate.

Despre Gerula :arrow: ce sa zic, noi ne-am spus cam tot ce aveam sa ne spunem intr-un episod anterior, nu stiu de ce mai scoate lanseta, ca am vazut o tara intreaga ce e instare sa faca cu un UL.Si din pozitzia x-pupurete in carea a ramas pe malul apei, cu rusacelul Cocolino in spate, in afara de niste fasss-uri nu prea are ce sa produca pe-aici.E ca un foc de paie care o sa se stinga imediat ce o sa-mi termin de mancat lubenitza. :lol:
Lui Mark Twain nu am ce sa-i zic, omul a intzeles gresit o remarca care ii era adresata lui MisterOnanesti si a luat-o ca pe ceva personal.Sper ca dupa ce reciteste acea remarca sa vada ca nu m-am referit la el. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Iul 2008, 23:37

Adelin scrie: Noroc ca mai pui cate o poza si vedem ca esti acelas pescar naiv care inca tzine pestele ca fata mare de aluat.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6559
Bre, unde l-ai gasit pe asta ?! Parca-i Smeagle, ala din Stapanul inelelor ce manca somnii pitici de vii :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Iul 2008, 23:39

Aa, acuma vad ca e colegul nostru de forum ! Scuze, ups !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Iul 2008, 23:42

Si nu oricine...e din Canada! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 25 Iul 2008, 23:47

Adeline, inclinatiile homosexuale ti le stiam cu totii de acum 2 ani, nu mai era cazul sa le exhibi din nou. :lol: Inteleg ca intre timp voi, "baietii veseli", ati inceput sa aveti impresia ca societatea romaneasca va accepta asa cum sunteti, dar e doar o iluzie, tot rasul curcilor ati ramas.

Mai bine mai zi cu Dacia aia de mare caracter pe care o hartaneai prin praful balastierelor, pe vremea cand in portbagaj duceai o telescopica si nelipsita galetusa cu baboi :lol:.

P.S. Cred ca esti cam ultimul om care ar avea dreptul sa comenteze felul in care tin altii pestii la poza, parerea mea :lol:
Cu lacrimi, Bastus!

Închis