onesti scrie:Adelin scrie:Am avut o gramada de discutzii despre cum trebuie sa fie un batz de oscilana
In pescuit nu exista "TREBUIE". Sunt doar recomandari ale producatorilor si preferintze ale pescarilor.
Cum s-a mai scris, combinand tipuri diferite de fire (mono sau textil), betze de puteri si actziuni diferite, frane mai tari sau mai slabe, maini (sau labe cum tot iti place sa-mi spui) mai nervoase sau mai moi, potzi obtzine combinatzii castigatoare, atat pt oscilante, sluguri, swimbaituri cat si pt crankuri, proppere, etc.
ce poet ai devenit si nu totusi nu a trecut chiar atat de mult de la primele tale postari naive:
onesti scrie:
Trimis: Vin 11 05, 2004 9:28 am Titlul subiectului: spinning in noiembrie?
Ce sanse as avea la o partida de spinning la clean si biban in noiembrie, cu temperaturi 5-15 grade? Ce artificiale recomandati? De obicei dau la blinker Balzer, Mosca si Mepps, si woblere Dady.
Sa ma risc si la o stiuca pe vremea asta rece?
onesti scrie:
Trimis: Vin 11 05, 2004 2:56 pm Titlul subiectului: noiembrie
merci, baieti! Ati uitat sa-mi recomandati una-doua artificiale(woblere-blinkere) dar de-acum e tarziu. Am terminat treaba si-am taiat-o la pesteeee...!
Noroc ca mai pui cate o poza si vedem ca esti acelas pescar naiv care inca tzine pestele ca fata mare de aluat.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6559
Macar dumitru asa cum vede el lumea in dublu

, pescuie de pe vremea cand a emigat si era nevoit sa o faca

, deci are un palmares.Dar astia

care azi leaga carligul pt prima data si maine

dau lecti de la pupitrul decanului, ma seaca frate.
Despre Gerula

ce sa zic, noi ne-am spus cam tot ce aveam sa ne spunem intr-un episod anterior, nu stiu de ce mai scoate lanseta, ca am vazut o tara intreaga ce e instare sa faca cu un UL.Si din pozitzia x-pupurete in carea a ramas pe malul apei, cu rusacelul Cocolino in spate, in afara de niste fasss-uri nu prea are ce sa produca pe-aici.E ca un foc de paie care o sa se stinga imediat ce o sa-mi termin de mancat lubenitza.
Lui Mark Twain nu am ce sa-i zic, omul a intzeles gresit o remarca care ii era adresata lui MisterOnanesti si a luat-o ca pe ceva personal.Sper ca dupa ce reciteste acea remarca sa vada ca nu m-am referit la el.