textil la clean!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu pescuiesc destul de putin la clean dar in una din putinele dati am incercat textil (fireline crystal de 0,10 si am avut rezultate foarte slabe. Daca apa e usor tulburica mai merge, daca nu, diferenta e imensa. In apa curata nu am prins mai nimic. Am chimbat tamburul cu mono si au inceput sa intre. Mie mi se parea ca e arhi-cunoscut ca se da cu mono la clean.
Nu vad care ar fi dezavantajele textilului la clean. Daca e subtire (2-5 lbs) si dai cu leader de fluorocarbon de 1,5-3 m, iar frana e reglata corespunzator, nu ai nicio problema chiar pescuind cu un bat rapid.
Dimpotriva, nu vad decat avantaje in folosirea textilului.
Dimpotriva, nu vad decat avantaje in folosirea textilului.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
testilu la clean e o aberatie cu au fara leader ....desi Adi din cate stiu ii gogea frecvent cu asa ceva
sa dea Bunutu sa va zguduie lansetele niste cleni de sa nu-i puteti da afara cu vreun cinstit mono de 0,18.......si sa fie nevoie de rezstenta unui testil....
si pt ca testilu e atzos si nu are elasticitate creste numaru ratarilor la intepare pt ca saracu peste n-are cum sa inhaleze bobleru ....

sa dea Bunutu sa va zguduie lansetele niste cleni de sa nu-i puteti da afara cu vreun cinstit mono de 0,18.......si sa fie nevoie de rezstenta unui testil....
si pt ca testilu e atzos si nu are elasticitate creste numaru ratarilor la intepare pt ca saracu peste n-are cum sa inhaleze bobleru ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
mah Sorine, tu ne minti!Sorin scrie:testilu la clean e o aberatie cu au fara leader ....desi Adi din cate stiu ii gogea frecvent cu asa ceva![]()

acu, pe cinstite, si eu cred ca mono e mai bun la chub. tot din cauza a ce s-a spus mai sus. numai ca mie mi-a luat vreo 2 ani sa pricep

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
leba ,
din avant am uitat sa zic ca ce am scris mai sus e ...parerea mea si atat
s-a vazut ca era ata ????......phoutoui
o sg data am dat cu ata la clean , ca imi incurcasem molinetele si o luasem pe aia de salau ......am dat cu marker negru pe primii 2 m si am prins ...poate si pt ca era apa tulbure ....
da e o chestie nefireasca
din avant am uitat sa zic ca ce am scris mai sus e ...parerea mea si atat
s-a vazut ca era ata ????......phoutoui

o sg data am dat cu ata la clean , ca imi incurcasem molinetele si o luasem pe aia de salau ......am dat cu marker negru pe primii 2 m si am prins ...poate si pt ca era apa tulbure ....
da e o chestie nefireasca

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va