textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Iul 2008, 11:44

DidelPro scrie:..daca ar exista limite si reguli in pescuit ne am duce la gara......cel putin 50%au avut o idee pe care au pus o in practica .Dar 1%se tin pentru sine, eu cred ca este gresit, numai cu ajutorul altora, mai experimentati creste sansa noastra de a da de "dintoase".
Nu toti practica C&R asta este si unul din motivele pe care acei 1% tin pt ei. Pacat k nu toti din spinning facem C&R, in modul acesta ar prinde si altii cu conditia sa faca si ei la randul lor C&R

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 24 Iul 2008, 13:14

[quote="ilie"][quote="Mark Twain"]; in pescuit nu exista limite si reguli;

Tu ai spus-o nu eu:lol: :wink:[/quote]

Ilie, iar vrei sa ma provoci ? citeste si postarile anterioare si analizeaza in ansamblu nu pe fragmente, bucati sau cimilituri.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Iul 2008, 15:20

Chiar deloc,dar prop.asta e adevarata.Nu te mai aprinde. :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 24 Iul 2008, 15:40

am citit si io subiectu asta si imi fac impresia ca suna cam asa… toti am fo la gagici si toti am avut succes in fel si chip… ca`avem scule… ( cu iexceptia lu yamthydymthy ! nici una nici alta… ! :lol: )

acu toti stiu ca e mai anevoios citeodata… gagicile`s selective si pretentioase ba chiar si capricioase… si vine unu si se da mare Casanova si ne povesteste el chiar si prin poze …. ce tare e el…. bag seama ... cind femeia vrea !

bine… mai vine unu si ride de altu ca are firu prea gros… doar el da fin… adica cu fir subtire … si cu bota de pina´n 50 gr… la chesti de juma de kg…

mai vine unu cu preferinte… cica… buna ar fi o lanseta moale … mai sa nu-i zica â€

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Iul 2008, 16:08

Cam tarziu :idea: s-a dus de mult subiectul :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Iul 2008, 00:25

[quote="kuintautti"]am citit si io subiectu asta si imi fac impresia ca suna cam asa… toti am fo la gagici si toti am avut succes in fel si chip… ca`avem scule… ( cu iexceptia lu yamthydymthy ! nici una nici alta… ! :lol: )

acu toti stiu ca e mai anevoios citeodata… gagicile`s selective si pretentioase ba chiar si capricioase… si vine unu si se da mare Casanova si ne povesteste el chiar si prin poze …. ce tare e el…. bag seama ... cind femeia vrea !

bine… mai vine unu si ride de altu ca are firu prea gros… doar el da fin… adica cu fir subtire … si cu bota de pina´n 50 gr… la chesti de juma de kg…

mai vine unu cu preferinte… cica… buna ar fi o lanseta moale … mai sa nu-i zica â€
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Iul 2008, 00:32

Mark Twain scrie:tu ce zici Adelin?? altfel ma mai bagam in seama?? poti tu afirma ca prinzi mai multa stiuca decat altul care pescuieste langa tine folosing fluorcarbon? dar daca langa tine sunt alte 3-4 barci ?? poti tu afirma ca tu prinzi mai mult decat altul in acelasi timp si spatiu ?? pescuitul in grup organizat are avantajele lui inzecite fata de pescuitul solitar si cred ca invataturile pe care le tragi dintr-o partida iti pot rasturna concepte impamantenite deja! repet - am realizat ca nu e o regula universala si voi fi dispus sa fac orice sa ma bucur de cat mai multe capturi; daca tu ai pescui langa mine si ai prinde de 2-3 ori mai mult cu siguranta mi-ai da tema de gandire pt acasa si poate as adopta si stilul tau. Daca nu ar fi o diferenta prea mare intre mine si tine, dar sa fi prins considerabil amandoi, cu siguranta ca ... aceeasi solutie. daca nu ai prinde si eu da cu siguranta ma voi intreba de ce nu prinzi si tot voi avea ceva de invatat;
pana atunci un sfat: daca nu faceti parte dintr-un grup organizat .... luati-va sotia la pescuit si dati-i o lanseta si o naluca pe care nici nu va trece prin cap sa o folositi! s-ar putea sa aveti surpriza sa prinda peste si poate chiar mai bine decat voi :) acum 2-3 saptamani mi-am luat fetita la pescuit (are 7 ani); i-am dat o lanseta ul, am dotat-o cu un twin power de 1.000, jig de 3 grame; la un moment dat a inceput sa prinda salau cand eu nu mai prindeam :( ; dupa 3-4 salai ma uit sa vad ce si cum ... hm ... juca twisterul intre ape ......
Eu spuneam sa ai in barca 2 lasete, una cu struna alta fara si TU personal sa pescui alternativ folosind acelas fel de naluca pe ambele betze si sa vezi daca ai mai multe prezentari la lanseta fara struna.Asa nu o sa potzi spune ca cel de langa tine a dat altfel si de acea a avut rezultate sau nu.Asta era ideea si in felul acesta o sa vezi daca struna e o piedica in calea succesului. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Iul 2008, 02:17

empthy_cluster scrie:
mah kakaturile alea de fluorocarboane sunt doar niste kakaturi, pike mono, prostie pentru stiuk, daka vrei sa iei stiuk kapitala pune otzel, mi-a taiat una si struna de wolfram, fluorocarboanele nici nu le simte, dupa multe esecuri din astea am ajuns la vorbele lui Adelin de anii trecutzi, stiuk== OTZEL, cred ca unii vorbesc in necunostintza de cauza sau doar sa se afle in treaba.
Kakat de kakat :lol: :lol: :lol:

Adelin , hai zi pe aia cu taieturile la somn , cind te-o taiat asa rapid citeva exemplare mari :)
Nu stiu de ce naiba m-am inscris in discutie cu Ilie pt ca da in permanenta cu struna , dar s-ar putea ca intr-o zi cleanu sa taie si el :lol:

Cluster , da fiecare cum crede si din experienta care o are cu diferite materiale , incearca minim Seaguar de 0,52 sa zicem ( dau cu el , si inca nu am avut taietura ) , sau daca poti, si mai bine , YGK de la 25 la 50 lb .

Aia care dau la tropice dau cu leader fluoro , pesti care rup bucati din naluca , indoaie jiguri metalice in falci , totusi se pare ca nu-s asa tari ca stiucile din tara care rup tot . Faza asta imi aminteste de aia cu mulinelu personal , se pare ca si pesti pe care ii prind unii pe aici is mai tari decit ai altora , chiar daca-i aceasi specie si marime :lol:

Dracie , am uitat un amanunt esential , la viu taie mai usor :roll: :lol: , ca inghite :)

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Iul 2008, 02:22

Pikemono cine l-o recomandat prima data , simpla curiozitate ?

Fir Intins!!!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 25 Iul 2008, 05:08

Adelin scrie:Ai intalnit tu situatii in care sa prinzi doar folosind lider si de struna se se sperie?!Asta era intrebarea! :roll:
Adelin scrie:Eu spuneam sa ai in barca 2 lasete, una cu struna alta fara si TU personal sa pescui alternativ folosind acelas fel de naluca pe ambele betze si sa vezi daca ai mai multe prezentari la lanseta fara struna.Asa nu o sa potzi spune ca cel de langa tine a dat altfel si de acea a avut rezultate sau nu.Asta era ideea si in felul acesta o sa vezi daca struna e o piedica in calea succesului. :wink:
citesc crucish ?

ptiu ! nici recipientu invelit in hirtie nu m`ajuta !

una e sa dai la peste asa ... orbeste si alta e un pescuiti la vedere

cind ti se intimpla de mai multe ori un lucru ... si vreau sa zic ca vezi asta cu ochi tai... stai sa te gindesti ... oare e exceptie ? oare e o pura intimplare ?

daca e sa luam exemple din pescuitul la musca la alte specii toata lumea poa sa-ti spuna ca acolo des conteza si cum se aseaza lideru pe apa... darmite ce fel e...

Închis