textil la clean!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
- hunting_fish
- veteran
Pai tzi-am raspuns in pagina 30:Mark Twain scrie:Adelin, de ce esti atat de circumspect!? stiuca nu se prinde ca la carte mereu; nu cred ca detine cineva secretul absolut! ideea e: am prins stiuca de 6 kg la un slider (charlie brewer) de 3 cm - cu acelasi slider am prins in aceeasi zi alte 2 trecute de 3 kg cu toate ca nu dadeam la stiuca ci la shalau;
Eu zic sa incerci http://www.technipeche.net/site/pdfcata ... 8%2022.pdf e foarte rezistenta si nu are memorie. Primul e un metal, moale ca un textil imbibat cu apa.Dar repet daca dai pe o balta exclusiv dupa stiuca, altfel daca la 10 salai intra o dintzoasa, nu are rost sa pui droade.Dar sa nu imi spui ca ai patzit sa nu prinzi stiuca pt ca ai folosit struna si cand ai trecut pe fluorocarbon le-ai rupt, ca nu te cred.Iti spun asta pt ca am pestuit la stiuca foarte mult, nu ca sa te contrazic.Adelin scrie: Am observat tendintza celor care pescuiesc mult la salau de a nu folosi struna acolo unde stiuca imparte habitatul cu salaul, riscand o taietura in favoarea finetzei pe care salaul chiar o cere.Sunt 100% de acord, pt ca e ridicol sa dai cu sarma in fatza srapilor.Dar atunci cand intram pe o balta de stiuca, unde stiuca e singurul rapitor vizat ce rost are sa ne kkm pe noi, doar ca sa ne aratam ca dam la finetze?!
Stai linistit ca nu sunt genul care sa nu accepte exceptiile, am dat si eu catziva ani crezand in eficientza transparentzei liderului, insa crede-ma: chiar nu coteaza.Tu potzi sa dai cu ce vrei la stiuca, dar daca o sa ai cateva patide cu peste o suta de stiuci pe zi, o sa renuntzi la nailon garantat!Mark Twain scrie:eu zic ca experienta te-a facut sa ajungi la un nivel in care ignori situatiile care constituie exceptii , dar nu regula in pescuitul stiucii; ca regula aduce pe termen lung satisfactii mai mari decat exceptiile ... cu asta sunt de acord ! eu personal am inceput sa iau in considerare exceptiile de fiecare data cand merg la pescuit; incerc mereu ce altii refuza sa foloseasca din principiu; daca dau gres, esecul ma ambitioneaza si ma inspira pt urmatoarele partide.

Ultima oară modificat 23 Iul 2008, 22:25 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
salut,
mah kakaturile alea de fluorocarboane sunt doar niste kakaturi, pike mono, prostie pentru stiuk, daka vrei sa iei stiuk kapitala pune otzel, mi-a taiat una si struna de wolfram, fluorocarboanele nici nu le simte, dupa multe esecuri din astea am ajuns la vorbele lui Adelin de anii trecutzi, stiuk== OTZEL, cred ca unii vorbesc in necunostintza de cauza sau doar sa se afle in treaba
sa fitzi iubitzi.
mah kakaturile alea de fluorocarboane sunt doar niste kakaturi, pike mono, prostie pentru stiuk, daka vrei sa iei stiuk kapitala pune otzel, mi-a taiat una si struna de wolfram, fluorocarboanele nici nu le simte, dupa multe esecuri din astea am ajuns la vorbele lui Adelin de anii trecutzi, stiuk== OTZEL, cred ca unii vorbesc in necunostintza de cauza sau doar sa se afle in treaba
sa fitzi iubitzi.
be smart be silent be deadly.....
Zi daca vrei si iti duc maine ca am un drum la fratzii unguri si stiu un loc unde gasesc.hunting_xxx scrie:![]()
![]()
![]()
ups.....
Adel(e)in? Wassoldas? Kann sie sprachen?
Acuma pe bune, ti-ai comandat de la frantzuji Technipeche ala? Zi, sa nu murim prosti.
Kevlaru` mi s-a rupt cu o stiuka de 2,5kg luata la jerk, imediat ce am scos-o din apa, pe mal. Uitasem gripu` akas`...De atunci Steel!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
-
- utilizator constant
Adelin, despre avantajele fluorcarbonului s-a scris in nestire; tu pescuind in balti in care ti se prezinta 100 stiuci/zi vei fi fortat sa renunti la fineturi! dar ce te faci cand nimic nu-i convine suratei si nu ai atacuri?? uite asa se nasc exceptiile si partidele care devin mai frumoase decat cele uzuale cand tu prinzi si altii la 50 m de tine stau si fumeaza trabuce!
-
- veteran
empthy_cluster scrie: @onesti ai incercat wolfram??????????????????????? cred ca afirmatzia ta de mai sus este nefondata siner
Am zis ca folosesc fluorocarbon in principal ca sa leg spinnerbaiturile cu diverse noduri. Fa asta cu o sarma. Nu le folosesc pt ca ar fi mai putzin vizibile pt ca asta ma intereseaza foarte putzin la stiuca. Uneori folosesc si strune.
Mi-a placut asta cu afirmatzie nefondata. Sinner.

Vezi ca iar dai apa la moara la reni!