textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 23 Iul 2008, 20:22

Esti liber sa nu ma crezi.

Atata timp cat stii si germana inseamna ca tzi-ai echilibrat bine schedule-ul intre pescuit si studiu. Nu trebuie sa-tzi faci griji ca stai prea mult pe balta.

Numai bine!

A, am mai prins un peste ciudat cu dintzi zilele trecute, tot cu leader de fluorocarbon, care a facut urat tare de tot. Nici ala n-a taiat. Doar ca, incercand sa-i scot Terminator-ul dintre masele, s-a zbatut o data de-am ramas eu cu juma' de sarma si paletele-n mana, iar el cu carligul si fusta.
Nici asta nu-i de crezut. Just my imagination.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Iul 2008, 20:26

Atat in Croatzia cat si pe la noi, la stiuca folosesc struna: http://www.technipeche.net/site/pdfcata ... 8%2022.pdf e foarte rezistenta si are tzinuta unui textil. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 23 Iul 2008, 20:54

Pe langa cei din Croatzia si Romania care folosesc struna, o mica parte de pescari din restul lumii folosesc si http://www.muskyinnovations.com/search_ ... RODUCT_ID=

Ce-i drept, cum iarna nu-i ca vara nici stiuca nu-i ca muski. Una-i mai lunga decat alta.

Uite si un scurt articol al unui pescar de stiuca din Canada. Acuma nu zic ca-n Canada ar fi mai multa stiuca decat in Romania, but still...
http://www.ontariofishing.net/news/dec2006-2.html
Sorry ca nu-i in germana.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Iul 2008, 21:29

Mie mi-ai dovedit de mult ca esti un excelent pescar virtual, deci ramne de vazut daca te cred ceilaltzi.Asa ca te las sa mai studiezi ce se mai scrie pe net, ca eu plec maine dimineatza la 4 la o stiuca si tre' sa fiu odihnit la struna! :lol:
WSB CLUB

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 23 Iul 2008, 21:33

Adelin,
Unde mama lui proces-verbal gasim asa ceva? In Arad la Harsan?.....

onesti
Fain articolul. Oricum, atat struna cat si pike mono au avantajele si dezavantajele lor. Unii ati descoperit unele avantaje ale metalului, altii ati descoperit avantajele mono-ului gros. Si v-ati familiarizat cu ele, si tineti cu dintii de ele!! Oricum eu le folosesc pe ambele. La echipam M si MH, dau cu pike mono, pe cand la jerk bag artileria grea - struna de otel de la mama lui.
Ce ziceti fratilor? Lasati din ale voastre? Adelin, tu de cand ai renuntat la pike mono? Onesti, tu cand ai renuntzat la struna? Si.. care, cu ce textile dati? Adelin stiu ca e adeptul Stren-ului galben si nu numai....

Stima!
8)
...... ><(((@> .......

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 23 Iul 2008, 21:34

Adelin scrie:..., ca eu plec maine dimineatza la 4 la o stiuca si tre' sa fiu odihnit la struna! :lol:
La o stiuca sau la o g-stiuca la etaju 4?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Iul 2008, 21:39

onesti scrie:
Adelin scrie:..., ca eu plec maine dimineatza la 4 la o stiuca si tre' sa fiu odihnit la struna! :lol:
La o stiuca sau la o g-stiuca la etaju 4?
La o stiuca.Pt g-stiuca nu mai am struna...am pus-o de mult in cui!...cand am zis "DA domnule primar, o iau"! :lol:
WSB CLUB

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 23 Iul 2008, 21:41

Hunting_xxx: am zis cu vreo doua posturi in urma ca pescuiesc si cu struna si cu fluorocarbon. Adelin da exclusiv cu strune fine, si nu se lasa sinucis de fluorocarboane.

Strenu-i la furat ca braid. Uita-te cum arata un Daiwa Samurai.

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 23 Iul 2008, 21:42

Adelin, de ce esti atat de circumspect!? stiuca nu se prinde ca la carte mereu; nu cred ca detine cineva secretul absolut! ideea e: am prins stiuca de 6 kg la un slider (charlie brewer) de 3 cm - cu acelasi slider am prins in aceeasi zi alte 2 trecute de 3 kg cu toate ca nu dadeam la stiuca ci la shalau; cred ca sunt si alte exemple cand .... poti prinde stiuci mari si cu microvoblere, bibani la shaduri de 20 cm, salau la rotative sau la linguri! in cazul lui Ilie clean la macrovoblere si fir textil de 20 lb; eu zic ca experienta te-a facut sa ajungi la un nivel in care ignori situatiile care constituie exceptii , dar nu regula in pescuitul stiucii; ca regula aduce pe termen lung satisfactii mai mari decat exceptiile ... cu asta sunt de acord ! eu personal am inceput sa iau in considerare exceptiile de fiecare data cand merg la pescuit; incerc mereu ce altii refuza sa foloseasca din principiu; daca dau gres, esecul ma ambitioneaza si ma inspira pt urmatoarele partide.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Iul 2008, 21:44

hunting_xxx scrie:Adelin,
Adelin, tu de cand ai renuntat la pike mono?
8)
Dupa multe taieturi si naluci lasate in gatul bietelor stiuci.Prefer sa nu dau la finetze...si sa ma ierti dar decat un cablu de fluorocarbon, mai bie o struna finutza! :wink:
WSB CLUB

Închis