textil la clean!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Mark Twain
- utilizator constant

Stiu reclama, n-am intzeles rastalmacirea lui Ilie la reclama!
Nu e vorba de posibilitatzi financiare, e vorba ca accept fara sa fac urticarie pe piele cand pierd voblere. Mai mult ma oftic ca in loc sa ma duc direct de acasa la peste, tre' sa fac un detour pe la magazin sa-mi mai cumpar o data modelele pierdute, asta rapindu-mi cam o ora din timpul de peste. Ca pe la magazin mai vorbesc cu lumea, mai belesc ochii sii tipmul trece...
Si-n ultimul timp cum dau mai rar cu voblere, pierderile sunt chiar mult mai mici
Nu e vorba de posibilitatzi financiare, e vorba ca accept fara sa fac urticarie pe piele cand pierd voblere. Mai mult ma oftic ca in loc sa ma duc direct de acasa la peste, tre' sa fac un detour pe la magazin sa-mi mai cumpar o data modelele pierdute, asta rapindu-mi cam o ora din timpul de peste. Ca pe la magazin mai vorbesc cu lumea, mai belesc ochii sii tipmul trece...
Si-n ultimul timp cum dau mai rar cu voblere, pierderile sunt chiar mult mai mici
- hunting_fish
- veteran

Intrebarea era: cand te-ai dus la magazin si l-ai vazut, la ce te-ai gandit ca-l vei folosi in principal: clean sau stiuca?ilie scrie:Cultiva a prins bine si clean si stiuca si salau.La restul am mai raspuns...
Nu stiu daca ma crezi, dar eu am prins stiuci (si nu putzine) la snap beans si la niste micro Dady. Cand le-am cumparat ma gandeam sa dau dupa clean si panfish cu ele.
- hunting_fish
- veteran