textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Iul 2008, 12:01

marius ,
acu ...ca intrebi de un fir e ok , da tu vrei si boblerele ?
adica mu-an gua ? :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Iul 2008, 12:34

@Marius eu ti-am cerut scuze in ideea ca vor face toti la fel,ca doar ,am avut companie selecta, :lol: nu?dar daca nu ai cu cine.Fir intins.
@Sorin da-mi un mp cand mai apari prin Sibiu.....totul va fi gratis. :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Iul 2008, 12:35

PAI DECE SA deschid al topic, ca vad ca au trecere la scandaluri! 8) !deci , ce ziceti, is bune firele, iar vobelrele le-ati incercat, fac furori la clean ?"
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Iul 2008, 13:38

ilie scrie:@Marius eu ti-am cerut scuze in ideea ca vor face toti la fel,ca doar ,am avut companie selecta, :lol: nu?dar daca nu ai cu cine.Fir intins.
@Sorin da-mi un mp cand mai apari prin Sibiu.....totul va fi gratis. :wink:
ce va fi gratis ilie ?
io n-am de gand sa te invat nimic ....
iar eu de la tine ....hmmm.....poate cum sa ma mut cu doi pesti in mana prin natura , in 6 poze si sa zic ca am avut un sezon extraordinar :D :D ....tot n-am inteles de ce ai facut asta :D :D .....cat de disperat tre sa fii :D :D ......

uite un pont : iei stiuculitza aia din cealalta poza si un clean ....care vrei tu din aia 2 :( cred ca le-ai pus si nume ) D :D .......si apoi faci o poza si o pui la galerie .....te mijesti nitel evident sa dea bine ca cica esti fericit desi constipat
pe urma lasi cleanu jos....si-l iei pe celealat ....dai o fuga pana in satu vecin .....iei un cadru superb si mai faci o poza ....alta partida mirifica ...

si tot asa ....combinari de x luate cate y ....va iesi un potpuriu halieutic de mai mare dragu .....ca sa nu mai vorbesc ca daca introduci in ecuatie si somoteiul .....uau....ce de posibilitati :D :D :D
ca sa nu mai vorbim ca daca treci de pragul psihologic acum de neimaginat de a avea si a doua lanseta ......ne umpli galeria , albumele .... :D :D .....

dar perversereaza te rugam, n-am mai ras demult asa bine :D
pescuiasca si el va

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Iul 2008, 13:59

@Sorin,era doar un peste,am mai spus-o, :lol: :lol: restul sunt clone gagauta :lol: :lol: .In schimb eu am de gand sa te invat,ar fi pacat sa nu devii si tu pescar,am eu ambitia asta cu tine.Cand te hotarasti imi spui,depinde de tine cand vrei sa lasi jocurile pe calculator de prins pesti.Te tampesc de cap daca stai prea mult acolo si ajungi sa crezi ca de fapt chiar esti meserias :lol: :lol: :lol: Ce naiba,cred ca nu doare,ca daca ar fi durut ai fi zbierat pana acuma... :crazy1:

PS:Ramane cum am stabilit Sorine. :lol: :lol: :lol: (asta e ultimul meu msj,la acest subiect).

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Iul 2008, 14:10

na pai ce sa mai zici si tu .....
peste ai prins ....nu ...
de kakao te-ai facut ....da grupa mare ....nu te mai spala nici oltu nici Dunarea....
cu linita de unire ....mai bine nu mai vorbim....

termina tu asa apoteotic si superior si nenteles :D :D ....

totusi din 2006 cand au fost facute pozele .....nimic nimic ?
au trecut 2 ani
ce s-a intamplat ? s-o ros testilu , nu mai luceste bug eye-ul? :D
mama lui de peste fitzos .... :D :D
pescuiasca si el va

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Iul 2008, 14:20

Important e ca oamenii au ramas cu ceva din toata discutia asta cam incinsa, au cantarit dovezile irefutabile prezentate de intimati si au inceput sa intrebe de mono de calitate pentru clean :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Iul 2008, 14:44

Tavi scrie:Important e ca oamenii au ramas cu ceva din toata discutia asta cam incinsa, au cantarit dovezile irefutabile prezentate de intimati si au inceput sa intrebe de mono de calitate pentru clean :D
Tavi din Sibiu, imi poti recomanda si mie un textil de saijde livre pentru grouper? mentionez ca astia de pe prut dau rau cu coada.
multumesc anticipat,
Leba din Iasi.
:)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 21 Iul 2008, 15:11

Itzi pot recomanda eu ceva de calitate pt grouper de Prut. Conditzia e sa nu cumva sa te antrenezi cu el (textilu') pe Bahlui c-ai sa ma acuzi ca-i textil de PVA.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Iul 2008, 15:13

la echipamentul meu light, de clean, folosesc monofilament trabucco river trout (alb la culoare) de 0.16.
are elasticitate redusa, aluneca bine prin inele, fara spirale memorate si e scufundator.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Închis