Mark Twain scrie:
15) cand organizam un concurs special dedicat in memoria lui ilie, spaima clenilor ?? propun ca ceilalti sa inceapa din mansa 2, macar asa sa mai aiba si el o sansa;
Are tipu o parere pe undeva , fata de concursuri , daca se fac pe riu , pe Olt daca se poate , le-ar demonstra el ce si cum , la clean .
Deci , merita si mono , din punctu meu de vedere la anumite voblere , ii drept ca observatii facute pe voblere mari , da poate fi valabil si la alea mici .
P-line CX-Premium la marimea 0,29 mm ( cred) ii varza , are careva idee de altceva mai bun in marimea asta . Ultimu mono bun care l-am folosit Berkley Tournament Strenght Photochromic , da se intimpla actiunea pe vremea lui Wavedancer ( alias Maverick

) , de atunci pin in iarna asta nu m-o mincat sa dau cu mono , fiind iarna asta cind am inceput sa fac unele observatii , cum adica sa-mi bage unu un 6-1 la aceasi naluca , acelasi leader , aceasi pesti , pescuit cot la cot . Dupa ce-am luat-o in bot de trei ori am vazut mai bine
Marius Popa , nu te mai plinge atita , cred ca se gasesc destule pe aci , mai mult daca nu iesea Ilie la rampa , is o gramada de topicuri despre mono ,la clean sau nu , sau din alea "recomandati un mono ", subiecte cu 3 postari

, fara scandal nu functioneaza draga Marius
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!