textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 21 Iul 2008, 09:33

[quote="Tavi"]Mono bun:
Sufix, Silver Thread, P-Line, Stren, Sunline Machinegun...
Cautati sa fie cat mai transparent, eventual acoperit cu fluorcarbon
Da la ce va trebe la toti mono? Nu-i mai bun testilu? :twisted:[/quote]

Multumesc Tavi, dar sa trecem la amanunte.
Sufix - minim 0.14
sunline - minim 0,18
silver - 4lb, 1,8 kg daca nu ma insel. (asta oare ce grosime o avea? il echivalez cu un mono ce tine aprox 1,8kg?)

Astea le-am gasit pe total fishing.
M-ar interesa ceva pana in 0,12, ca m-am saturat sa tot reglez si sa dereglez frana la textil pentru clean.

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 21 Iul 2008, 09:39

ALoo, domnu gpdorin ! nu vezi ca ilie pescuieste la fineturi ?? vii tu acum cu ideile tale cu fire de ancorat barca! uaaaaa! :) daca nu-ti legi barca cu o parama groasa s-ar putea sa o pierzi in craci :) .... si vorba 'ceea mai bine sa nu pierzi barca in crengi decat sa prinzi clean cu finete si blandetze :)

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 21 Iul 2008, 09:51

[quote="Mark Twain"]ALoo, domnu gpdorin ! nu vezi ca ilie pescuieste la fineturi ?? vii tu acum cu ideile tale cu fire de ancorat barca! uaaaaa! :) daca nu-ti legi barca cu o parama groasa s-ar putea sa o pierzi in craci :) .... si vorba 'ceea mai bine sa nu pierzi barca in crengi decat sa prinzi clean cu finete si blandetze :)[/quote]

Aloo da! domnu Mark Twain!
Facem ce faci! :) si iar stricam topicul. Chiar nu am chef de glume si intrebam in modul serios. Ca doar nu ma apuc sa dau cu pila sa-l subtiez! :)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Iul 2008, 10:10

gpdorin scrie:
Tavi scrie:Mono bun:
Sufix, Silver Thread, P-Line, Stren, Sunline Machinegun...
Cautati sa fie cat mai transparent, eventual acoperit cu fluorcarbon
Da la ce va trebe la toti mono? Nu-i mai bun testilu? :twisted:
Multumesc Tavi, dar sa trecem la amanunte.
Sufix - minim 0.14
sunline - minim 0,18
silver - 4lb, 1,8 kg daca nu ma insel. (asta oare ce grosime o avea? il echivalez cu un mono ce tine aprox 1,8kg?)

Astea le-am gasit pe total fishing.
M-ar interesa ceva pana in 0,12, ca m-am saturat sa tot reglez si sa dereglez frana la textil pentru clean.

Sufix 0.12 am pe o mulineta dar nu mai stiu de care anume :oops:
La grosimea asta (chiar mai subtire) gasesti si pe magazine on line de la noi P-line CX Premium. F misto firul, se lanseaza fain, in afara apei are o culoare albastruie deci e vizibil, se preteaza si la jig UL, cica in apa nu se vede fiind acoperit cu fluorcarbon. L-am vazut la un pescarici fitzos, initial nu prea am avut incredere ca nu se vede in apa,mi se parea prea colorat dar a prins fro doi cleni folosind firul ala deci e bun. :D

Sunline si silver de ~ 0.18 is numa bune pe rauri mari.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Iul 2008, 10:16

Oare ce parere argumentata are domnul Cozma (voblere) despre textil la clean? Chiar ar fi interesant sa stim, ne-ar lamuri pe multi.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Iul 2008, 10:25

Vezi articolul din AVP, iti spune clar cu ce da.
Dupa ce a castigat concursul de la Colibita cu trei manse din trei castigate, si cu de vreo doua ori mai multi pesti decat ceilalti concurenti, ma gandesc ca e destul de pertinenta parerea sa.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Iul 2008, 10:45

Adi Spiac a castigat la Belis pescuind cu doua bete, unul cu textil si celalalt cu mono. Nu firul dintr-un anume material prinde peste.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Iul 2008, 10:52

Razvan, nu asta era neaparat ideea.
Hai sa nu o luam de la capat, am spus de cateva ori pe topicul asta ca se prinde clean si la textil, firul e doar o necunoscuta dintr-o ecuatie cu muuulte variabile.
Uite, de exemplu eu acum caut neaparat un anume bobler, mi s-a pus pata ca-mi trebe neaparat in trusa de clean. Am asa un pitic pe creier ca cu bobleru ala s-ar putea sa prind mai bine chiar daca dau cu textil. :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Iul 2008, 11:40

Mark Twain scrie: 15) cand organizam un concurs special dedicat in memoria lui ilie, spaima clenilor ?? propun ca ceilalti sa inceapa din mansa 2, macar asa sa mai aiba si el o sansa;
Are tipu o parere pe undeva , fata de concursuri , daca se fac pe riu , pe Olt daca se poate , le-ar demonstra el ce si cum , la clean .

Deci , merita si mono , din punctu meu de vedere la anumite voblere , ii drept ca observatii facute pe voblere mari , da poate fi valabil si la alea mici .
P-line CX-Premium la marimea 0,29 mm ( cred) ii varza , are careva idee de altceva mai bun in marimea asta . Ultimu mono bun care l-am folosit Berkley Tournament Strenght Photochromic , da se intimpla actiunea pe vremea lui Wavedancer ( alias Maverick :lol: ) , de atunci pin in iarna asta nu m-o mincat sa dau cu mono , fiind iarna asta cind am inceput sa fac unele observatii , cum adica sa-mi bage unu un 6-1 la aceasi naluca , acelasi leader , aceasi pesti , pescuit cot la cot . Dupa ce-am luat-o in bot de trei ori am vazut mai bine :lol:

Marius Popa , nu te mai plinge atita , cred ca se gasesc destule pe aci , mai mult daca nu iesea Ilie la rampa , is o gramada de topicuri despre mono ,la clean sau nu , sau din alea "recomandati un mono ", subiecte cu 3 postari :lol: , fara scandal nu functioneaza draga Marius :lol: :lol:

Fir Intins!!!

Fir Intins!!!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Iul 2008, 11:43

deci baiewti ,atentie va rog si concentrati-va sa-mi dat raspunsuri bune(daac stiti :D )!ce parere aveti despre:
1)powerline OR (fir de culoarea pepenului), pentru clean!
2)trabucco TFORCE(CULOAREA VERDE INCHIS 0,309 pt stiuca, stiu ca discutam de clean , dar am indraznit sa intreb)!
3)hornet 2srs bt (cine l-a probat acuma :) )
4)sting 6f smb (la fel)
5)hornet 4srf gt(la fel)
acum,a amdat o tura prin oras si am luat cite ceva!
HAI ILIE DATE CU PAREREA ACUMA! :D 8)
CU RESPECT , MARIUS!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Închis