Rio PowerSpeyleba scrie:Tavi din Sibiu, imi poti recomanda si mie un textil de saijde livre pentru grouper? mentionez ca astia de pe prut dau rau cu coada.Tavi scrie:Important e ca oamenii au ramas cu ceva din toata discutia asta cam incinsa, au cantarit dovezile irefutabile prezentate de intimati si au inceput sa intrebe de mono de calitate pentru clean
multumesc anticipat,
Leba din Iasi.
textil la clean!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
aha, de ff!dar totusi mi se pare scump!cam cit costa un fir de ff?o gama medie, ca si calitate, intreb asa numai ,ca nu pescuiesc la musca??

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
@marius popa
Eu dau cu T force din ala verde inchis de 0,22 si nu mai stiu cat
si inca nu m-a rupt!Nici macar mreana... Asa ca ala de 0,30..e beton! La propriu!
Unde sunt dihaniile alea ca vin si eu sa-mi rupa un 0,22...Vorbesc serios!Poti incerca si la clean cu el...Ca si marca! Mai ales ca este si o culoare fumurie...
Este suficient de bun pentru clenii din Mures.Si,mah, nu costa mult! 
Eu dau cu T force din ala verde inchis de 0,22 si nu mai stiu cat

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Tavi scrie:Rio PowerSpeyleba scrie:Tavi din Sibiu, imi poti recomanda si mie un textil de saijde livre pentru grouper? mentionez ca astia de pe prut dau rau cu coada.Tavi scrie:Important e ca oamenii au ramas cu ceva din toata discutia asta cam incinsa, au cantarit dovezile irefutabile prezentate de intimati si au inceput sa intrebe de mono de calitate pentru clean
multumesc anticipat,
Leba din Iasi.
l-am incercat in wknd.
nu e bun, mi-au intrat doar cleni.
vreti poze?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team