textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Iul 2008, 12:16

Pls opriti-va

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Iul 2008, 12:16

discutiile in topic se vor purta la subiect si cu o atitudine amicala, fara atacuri pesonale.
daca vad ca nu se poate astfel, voi considera ca s-au epuizat discutiile pe acest subiect si voi inchide topicul.
tnx.

mark twain-te avertizez sa nu mai ataci, omul are dreptul de a posta ce poze doreste in albumul personal...comentariile despre ele le vei face acolo.
tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 22 Iul 2008, 12:34

Salut Michael,
cred ca nu sunt eu cel care a atacat si care ataca in continuare, eu doar raspund unor insulte neobrazate; pentru mine subiectul este inchis si te-as ruga sa faci ceva pt mine daca se poate: poti bloca acest username "ilie" sa nu-mi mai trimita mesaje pe privat ?? sincer e deranjant sa primesc asemenea obscenitati de mesaje.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Iul 2008, 12:37

nu pot bloca acest lucru, dar il pot ruga public pe ilie sa termine cu mesajele de acest gen.
din aceasta clipa topicul se va derula la subiect si orice problema aveti va rog sa mi-o adresati pe privat.
tnx

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Iul 2008, 19:10

OK...dupa ce am sters o gramada de mesaje de 2 lei (vechi) ii avertizez public pe ilie si pe mark twain ca daca mai vad un mesaj off-topic si cu atac la persoana, vor putea doar vizita acest forum !

nu voi inchide un topic doar pentru ca 2 nesimtiti carora li se rupe de ceilalti colegi de forum nu-si pot stapani hormonii.

nu va obositi sa postati altceva decat la subiect doarece postarile care nu au legatura vor fi sterse.

acesta este ultimul avertisment!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 22 Iul 2008, 23:06

Tavi scrie:
Sufix 0.12 am pe o mulineta dar nu mai stiu de care anume :oops:
La grosimea asta (chiar mai subtire) gasesti si pe magazine on line de la noi P-line CX Premium. F misto firul, se lanseaza fain, in afara apei are o culoare albastruie deci e vizibil, se preteaza si la jig UL, cica in apa nu se vede fiind acoperit cu fluorcarbon. L-am vazut la un pescarici fitzos, initial nu prea am avut incredere ca nu se vede in apa,mi se parea prea colorat dar a prins fro doi cleni folosind firul ala deci e bun. :D

Sunline si silver de ~ 0.18 is numa bune pe rauri mari.
http://www.cajunline.com/

firul e rosu ... dar cica devine invizibil in apa... eu nu am incercat de asta cu toate ca e la noi la colt... prefer noante albastrii si maronii in functie de ape...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Iul 2008, 23:23

dar totusi rosu este prima culoare care dispare in apa pe cand albastru este chiar ultima :shock:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 23 Iul 2008, 00:08

Firul Cajun e facut de Shakespeare. Rosii mai sint:Maxima Chameleon Red si Stren Blood Red.Primele doua sint mai sirmoase si mie nu-mi plac.Stren -ul chiar de 12 lb e destul de moale.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 23 Iul 2008, 09:59

Anul trecut, pe un rauletz mic din jud.SatuMare, cautam stiuka intre ape cu un Rattlin`Rap, avand la mine un echipam. MH: Un batz de 2,7m, putere 10-50 gr,actiune fast cu textil Berkley Whiplash de 0,10mm. Hop-atac! Un clean la vreo 3-400 gr. Am zis : ERROR. Lansez din nou, las rattlin`-ul sa coboare unpic, incep sa recuperez mai repejor. Hop! inca un atac.. Tot clean! Tot cam la 400 gr. Am ramas mirat, deoarece R`n R face scandal mare in apa, iar cleanul este un peste sperios din definitie. In fine, ideea este ca l-am luat pescuind cu textil si nu de 10-15 lbs.

Alt exemplu, tot anul trecut, tot pe un rauletz - de data asta in jud. Bihor - pe Barcau. Aproape aceleasi conditii - lansez cu o rotativa BlueFox nr 5 cul. cuprului in amonte langa o craca scufundata. Recuperez repejor, deoarece veneam odata cu curentul si am atac: un clean de o juma de kil. Alte cateva lanseuri - 2 atacuri si 2 stiuci pierdute in namolul de langa malul inalt....
Deci... cleanul a intrat la rotativa, tot cu textil. Nu zic ca echipamentul era super-adecvat cleanului, dar datorita conditiilor grele - radacini, crengi subacvatice, agatzaturi, n-as fi dat cu textil de 10 livre, sub nici o forma!

Stima!
8)
...... ><(((@> .......

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Iul 2008, 10:36

eu in 15 ani de pescuit am tras urmatoarea concluzie.....Nu te poti baza pe nici un factor 100% oricat de bunar fi locul, oricat de buna ar fi vremea, oricat de bine ar arata apa...ideea este k daca il mancan fund....papa si kkt :lol:

Închis