Pentru ca am promis ca nu-i mai scriu lui Ilie, am si eu cateva intrebari pentru toti cei care-l cunosc, pt toti cei care au pescuit cu el, pt toti cei care au primit poze de la el si care au auzit povestirile nemuritoare la clean pe Olt de la acesta sau din terte surse:
1) de cand s-a apucat Ilie de clean;
2) cati cleni a prins el de cand s-a apucat de clean la textil;
3) cati cleni a prins el inainte de a da la textil;
4) cati cleni ar fi putut prinde el de cand a inceput sa dea la textil;
5) cati cleni a eliberat el de cand s-a apucat sa dea la textil;
6) cate marlite a bagat la traista ilie de cand s-a apucat de clean;
7) cat de infometat e ilie cand da la textil de 20 lb;

l-a vazut vreodata cineva pe ilie prinzand clean;
9) cand credeti ca v-a renunta ilie la pescuitul de clean; cand foamea-i mare trebuie sa stii cand sa renunti

10) cand credeti ca va realiza ilie ca frustrarile nu pier;
11) cand credeti ca se va apuca ilie de pescuit la carbid, plase, etc;
12) cand credeti ca ilie va prinde primul somn la ultralight;
13) cand il invitam pe ilie la o partida de pescuit clean, stiuca, salau si alti reproducatori rapitori sa-l vedem si noi in actiune;
14) cand credeti ca va pescui ilie exclusiv la mono;
15) cand organizam un concurs special dedicat in memoria lui ilie, spaima clenilor ?? propun ca ceilalti sa inceapa din mansa 2, macar asa sa mai aiba si el o sansa;
lista de intrebari poate continua. rog raspuns imediat ! nu lasati acest topic sa moara! este super interesant de analizat performantele acestui super spaima clenilor si sa facem predictiile necesare pentru o eventuala includere a acestuia in lotul national de rapitori; "" iel zice noi nu credem":) " ha- i sa-i da-m o sans-a"
PS cat de frustrat poti fi sa ajungi sa-ti bagi filmele pe youtube ?