textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Iul 2008, 16:22

:? unde-i poza ? ca n-am apucat sa o vad ...

apropo de textil ... cred ca prin textil nu se intelege doar de la 20 lbs in sus. O buna perioada am folosit textil de 6 lbs.
Precizez ca pescuiesc la clean doar pe rauri relativ mici cu maluri pline de vegetatie cu multe crengi si cioate in apa plus mizeria lasata de riverani :evil:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Iul 2008, 19:12

@Tavi,de ce sa-ti fie rusine,jena?Aici nu am priceput,nici nu am vazut poza prea bine,dar daca asta e parerea ta,...sau mai este si altceva? :roll:

@Sf,faza cu stationarii si cu pestele cumparat....mhhh,nu m-am gandit pana acum.In schimb la tine se vede ca ai mintea odihnita :lol: Sclipitor :!:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Iul 2008, 19:23

taicanoe scrie::? unde-i poza ? ca n-am apucat sa o vad ...

apropo de textil ... cred ca prin textil nu se intelege doar de la 20 lbs in sus. O buna perioada am folosit textil de 6 lbs.
Precizez ca pescuiesc la clean doar pe rauri relativ mici cu maluri pline de vegetatie cu multe crengi si cioate in apa plus mizeria lasata de riverani :evil:
Foarte corect.Nu sunt tampit sa afirm ca eu am inceput sa pescuiesc cu textil la clean,foloseam un 0,20(mono).Insa s-a intamplat ca intre timp sa folosesc textil(motivul l-am mai spus)si acesta( 20Lb-dia.0,18mm) nu m-a incurcat absolut deloc in a prinde clean.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Iul 2008, 20:21

http://www.youtube.com/watch?v=eiSD8FbRlyM

@Sf,mai intai ii prind si apoi ii cumpar :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=XysDkL97N-0

@Sf,mai intai eliberez si apoi ii mananc :lol: :lol:

@Tavi,nu pricep care e faza cu pestii si frunzele,postati de doua ori,blablabla....Cred ca doare si suferi,vezi mai sus,astia doi sunt prinsi iarna, :lol: :lol: numara fulgii te rog.Apucate de ceva serios si nu mai"scutura plopii,nu mai taia frunza la caini si nu mai numara frunze".Presimt ca ti-au aparut pete pe corp daca ai inceput sa-mi numeri si pestii,dehh,pluteste invidia.De fapt in toate pozele e numai un peste,clonat apoi si plimbat dupa mine mai multe partide in locatii diferite :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Iul 2008, 22:48

Ai , ce emotii :lol: :lol: Ce-i , nu tragea si te-ai apucat sa filmezi pe altii :lol: :lol: Ala din primu video ii cam obosit :lol: :lol:
Nu de lasa de struna , pin la urma tre sa traga si la tine a doua stiuca :lol: :lol:

Fir Intins!!!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 20 Iul 2008, 12:46

vad ca nu se ia nici o masura pe acest forum! au fost atitea atacuri, dar nici o finalizare!rog moderatorii sa-i puna la punct pe eroii acestiu serial care a avut un inceput fulminant, si din pacate a continuat cu replici plictisitoare si indepartate de la subiect!va multumesc celor care au raspuns si mi-=au dat informatii, chiar au si exemplificat , !lasati-o mai moale domnilor cu ATACURILE!
CU RESPECT, MARIUS! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Iul 2008, 13:14

@ MARIUS POPA...ai vazut ca un moderator chiar a intervenit si s-a complacut si el in "balacareala" asta.
Intr-o situatie asemanatoare,eu am rugat moderatorii sa intervina.Au facut-o dupa 3 zile,dupa apeluri repetate. Si au facut-o intr-un final ,de o asa maniera ,incat au sters chiar mai mult decat trebuia.
Asta e...doar nu traim intr-o lume perfecta,cu toate ca unii emit aceasta pretentie !
Domnilor moderatori,faceti-va datoria si nu abuzati de "facilitatile"care vi le acorda statutul de "moderatori"..of of ,mai mai...
P.S. vedeti ca un asemenea "bambilici" gasiti si in topicul cu nume de "rezonanta "..."Toleranta?!"

Fir intins ! tuturor . :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 20 Iul 2008, 13:48

PAI NUMAI UN MODERATOR EXISTA?unul nu tine friu puhoaielor! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Iul 2008, 14:04

...la sectiunea asta :"Echipamente si accesorii" sunt 6 buc....sper sa nu-i fi ofensat,ca am mai primit o data un sut in ***,pe degeaba :cry:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 20 Iul 2008, 15:23

old_radu scrie:...la sectiunea asta :"Echipamente si accesorii" sunt 6 buc....sper sa nu-i fi ofensat,ca am mai primit o data un sut in ***,pe degeaba :cry:
Orice sut in ***, e un pas inainte.... :lol: :lol: :lol:

Închis