ilie scrie:@sorin,vad ca nu vrei si pace,in legatura cu femeia de servici te iau pe tine,vad ca dai bine din gura
@Tavi scuze dar nu am citit tot,m-ai plictisit,pentru aia insa ma mai poti intreba unde am prins aia si aia

e gratis.
@Sf,la tine mai accept cate ceva,e greu sa prinzi "salata de mare",

si oricum era randul tau la crosee
@Mark Twain despre tine,vad ca esti supozitorul astora,adica no name.
Distrati-ma in continuareee

Ilie, ce facem acum?
scoatem de la naftalina mesaje
private si bagam pe forum? E gratis dar ma taxezi in public ca ti-am pus o intrebare?
Nu am nimic de ascuns fata de discutia aia, te-am intrebat unde ai prins bibanii aia, mi-ai spus, ti-am multumit si ti-am spus ca oricum pana ajung eu acolo sigur sunt in alta parte.
Nici acum n-am ajuns acolo, deci poti sa fi linistit, nici nu o sa fac publica pretioasa informatie.
Problema mea este alta, nu joci corect si lovesti sub centura. Din punctul meu de vedere ai incalcat un principiu aici.
Ti-am vorbit frumos trecand peste faptul ca
tu ai inceput cu ironiile si aroganta. De limbaj si atac la persoana trebuie sa mai aminesc?Acum te plangi ca faci fata singur?
Sigur sunt cu mult mai multi pescari de clean cu mult mai buni ca mine(si mai fotogenici),dar acum m-am nimerit eu sa fiu in "fata"arogantei unora de aici.Dar nu ma las
Nu te lasa, incordeaza-ti textilul in continuare.
Eu insa te las, imi cer scuze pentru lungimea mesajelor si plictiseala generata, nu te voi mai deranja.
P.S. Daca vreti moderare pe topicul asta nu o voi face eu pentru ca m-am bagat deja in discutii si nu ar fi
corect si principial. Desi cuvintele astea cred ca se mai gasesc doar in carti lungi si plicticoase pe care nu le citeste nimeni.