textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 18 Iul 2008, 21:14

....da, si cleanul invelea ciocolata!

Oameni buni - exista topicuri gen : Loc de refulari, Loc de dat cu capul. Loc de puncte-puncte. Pacat ca stricam un topic cu atacuri la persoana, cu descrieri spumoase de caractere, cu catalogri de persoane, cu jigniri, cu frustrari s.a.m.d. Pacat. Oricum libera exprimare este o valoare a democratiei, nimic de zis! Dar hai sa ne debarasam (unpic) de acest spirit balcanic de a ataca cu o satisfactie nebuna tot ce ii displace unui individ, care are influentza asupra "haitei". Nu traim in padure, nu avem 4 picioare si nu ne lingem... acolo.
:? :? :? :? :?
...... ><(((@> .......

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Iul 2008, 21:35

Nu ,nu inseamna ca" v-am facut pe voi",doar pana acu doua, trei zile nu aveam nici o poza in galerie,le stergeam dupa o zi.Dar cand vezi ca omu nu e de acord cu textilul la clean,incerci sa-i explici ca poti prinde clean si cu struna si cu textil,pentru ca poti da peste stiuca sau de zone cu multe agataturi.Am vazut intr-una din postarile lui ca i-a fost lene sa schimbe mono cu textilul si i-a rupt stiuca.Adica folosesti textil doar la stiuca sa inteleg?Foarte bine,e stilul tau,asa cum al meu e cu textil la orice si pentru asta ,multam,nu ma plictisesc pe apa.@Onesti sa stii ca nu fac poze ca sunt fotogenic,motivul e altul.Sigur sunt cu mult mai multi pescari de clean cu mult mai buni ca mine(si mai fotogenici),dar acum m-am nimerit eu sa fiu in "fata"arogantei unora de aici.Dar nu ma las :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Iul 2008, 22:25

ilie scrie:@sorin,vad ca nu vrei si pace,in legatura cu femeia de servici te iau pe tine,vad ca dai bine din gura :lol: :lol:
@Tavi scuze dar nu am citit tot,m-ai plictisit,pentru aia insa ma mai poti intreba unde am prins aia si aia :wink: e gratis.
@Sf,la tine mai accept cate ceva,e greu sa prinzi "salata de mare", :lol: si oricum era randul tau la crosee :lol:
@Mark Twain despre tine,vad ca esti supozitorul astora,adica no name. :lol: :lol:

Distrati-ma in continuareee :!:
Ilie, ce facem acum?
scoatem de la naftalina mesaje private si bagam pe forum? E gratis dar ma taxezi in public ca ti-am pus o intrebare?
Nu am nimic de ascuns fata de discutia aia, te-am intrebat unde ai prins bibanii aia, mi-ai spus, ti-am multumit si ti-am spus ca oricum pana ajung eu acolo sigur sunt in alta parte.
Nici acum n-am ajuns acolo, deci poti sa fi linistit, nici nu o sa fac publica pretioasa informatie.
Problema mea este alta, nu joci corect si lovesti sub centura. Din punctul meu de vedere ai incalcat un principiu aici.
Ti-am vorbit frumos trecand peste faptul ca tu ai inceput cu ironiile si aroganta. De limbaj si atac la persoana trebuie sa mai aminesc?Acum te plangi ca faci fata singur?
Sigur sunt cu mult mai multi pescari de clean cu mult mai buni ca mine(si mai fotogenici),dar acum m-am nimerit eu sa fiu in "fata"arogantei unora de aici.Dar nu ma las
Nu te lasa, incordeaza-ti textilul in continuare.
Eu insa te las, imi cer scuze pentru lungimea mesajelor si plictiseala generata, nu te voi mai deranja.

P.S. Daca vreti moderare pe topicul asta nu o voi face eu pentru ca m-am bagat deja in discutii si nu ar fi corect si principial. Desi cuvintele astea cred ca se mai gasesc doar in carti lungi si plicticoase pe care nu le citeste nimeni.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Iul 2008, 22:36

@Tavi,corect,nu ma mai plictisi,nu mi-i se pare corect sa ma ataci aici si pe mp sa ma intrebi de pesti.Singur?asta pentru ca asa am vrut eu,pentru ca sa stii,multi ar fi intervenit satui de aroganta si superioritatea voastra,dar le-am spus ca nu merita.Ma descurc singur cu voi.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Iul 2008, 22:46

grebla scrie:of of, chiar cand topicul intra pe un fagas normal ati luato de la capat, nu care cumva sa ramana unu cu polita neplatita :lol:

@Tavi, no offence dar nu compara pescuitul de competite pe incinta inchisa cu cel de pe rau. La concurs este presiune mare pe peste, plus ca se pescuie din barca , acolo un 0.12 poate face diferenta. Dar hai sa privim si din perspectiva Olt unde nu te mai vad asa bine cu un 0.12-0.14 ci mai degraba un 0.18 te poate salva ( nu neaparat de agataturi cat de talia pestilor ) ... ce dimensiuni au pestii prinsi la concurs ( vorbim de clean ) si cei prinsi pe salbatic ? :wink:
grebla, comparatia se face pentru a vedea care sunt asemanarile si deosebirile. Clean nu inseamna doar 0,12 sau doar textil.
Pe lac dai intr-un fel, pe un parau poate dai altfel iar pe rauri mari ca Oltul e posibil ca textilul + struna sa fie o solutie daca te "supara" stiuca.
Se poate da si pe Olt cu fire subtiri. Am dat, am prins iar nr. de naluci pierdute a fost acceptabil.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 18 Iul 2008, 22:56

dupa umila'mi parere conteaza mult limpezimea apei, timpul din zi - dimineata, la pranz, seara - si conditiile atmosferice - noros, senin, vant etc.

am prins ceva clean, din pacate nu la artificiale, si de multe ori mi s'a intamplat sa faca diferenta CLAR intre 0,12 si 0,18, pe apa de la mierlie spre limpede.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Iul 2008, 23:00

taicanoe scrie:nu ne-am prea lamurit ... cu sau fara ata la clean dar sa incercam o abordare din punct de vedere economic sa vedem care varianta e mai convenabila...

- o rola de ata buuuna = aprox 90 lei = folosire doi ani
- cate role de mono bun sunt necesare pe an ? cat costa o rola ?

si sa incercam o abordare a pescuitului la clean pe rauri ... Olt Mures, Timis, Prut etc. etc.
Nu am facut calculul. Posibil sa iesi in final mai scump cu mono fiind mai supus uzurii (se scamoseaza pe pietre, scoici si se rupe mai des).

Pt. mine echipamentul de clean pe rauri mari ar suna asa: lanseta light, undeva pana-n 10 gr, mod-fast si mono de 0,16 - 0,20.
In anumite locuri pe care le cunosc ma risc si cu echipament UL.
Daca dau de stiuca schimb tactica si echipamentu.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Iul 2008, 23:08

todi scrie:dupa umila'mi parere conteaza mult limpezimea apei, timpul din zi - dimineata, la pranz, seara - si conditiile atmosferice - noros, senin, vant etc.

am prins ceva clean, din pacate nu la artificiale, si de multe ori mi s'a intamplat sa faca diferenta CLAR intre 0,12 si 0,18, pe apa de la mierlie spre limpede.
corect. si la naluci face aceeasi diferenta. Daca dai pe rau in plin suvoi, sa zicem ca nu mai e asa sensibil poate si pentru ca se duce acolo cand are chef de papa. Dar pe apa limpede si cu mofturi..
Mai conteaza ce anume papa el la vremea aia din zi si din an.
se intampla ca dimineata sa vrea numa voblere, pe la amiaz singura sansa e o rotativa iar seara e bine sa mai ai un utilaj prin preajma. Sau invers, tre sa ghicesti.

:D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Iul 2008, 23:19

ilie scrie:@Tavi,corect,nu ma mai plictisi,nu mi-i se pare corect sa ma ataci aici si pe mp sa ma intrebi de pesti.Singur?asta pentru ca asa am vrut eu,pentru ca sa stii,multi ar fi intervenit satui de aroganta si superioritatea voastra,dar le-am spus ca nu merita.Ma descurc singur cu voi.
ilie, ma faci sa revin pentru ca le amesteci intentionat ca sa pici tu in picioare. Deja nu ma mai mir.
discutia de pe privat a fost mai demult, tu o spui de parca in timp ce ne ciondanim aici eu "te intreb de pesti" pe privat.
Si daca mi-ai raspuns la o intrebare esti inatacabil sau ai ceva imunitate sau ?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Iul 2008, 00:39

onesti scrie:
ilie scrie:doare cand cineva iti da peste bot cu dovada concreta(poze)si tu nu ai cu ce sa-l contracarezi,doar din gura... :lol:
Adica altfel spus "V-am facut eu pe voi".

Poate ca unii nu-s prea fotogenici, motiv pt care evita sa se pozeze. Sau nu baga poze ca sa nu se mai lege unu' altu' de freze sau trapeze. Ar fi o combinatzie prea fericita sa fii si Adonis si Rex Hunt sau Tzarus in acelasi timp. Practic ar fi nedrept.
Sau poate si altii au prins si ei unu-doi cleni la 2 kile sau pe-acolo.
Dar nu au avut ideea geniala de a posta deliberat 4 poze diferite cu aceiasi 2 (doi) pesti de-a lungul a doua zile de certuri pe forum. Un fel de picatura chinezeasca, upgradata cu jmecherie mioritica: mai baga un mesaj condimentat, mai baga si o poza cu aceiasi pesti... si nu uita sa ceara in continuare dovezi de la altii aroganti si superiori buni doar de gura.
Asadar, sa ma explic:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6550
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6542
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6541
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6540

4 poze facute in 7/3/2006 (dupa funzele din pomi era 7 iulie, nu Ilie?) la ore diferite, aceeasi doi pesti dupa umila mea parere.
Sa nu-mi spui ca de fapt ai prins 2+2+1+1= 6 cleni de marimea aia in aceeasi zi si ai ratat ocazia sa te falesti cu ei laolalta intinsi pe iarba?
Sau vei veni si ne vei spune ca tu de fapt n-ai zis ca NU sunt aceeiasi pesti.
Dar n-ai zis nici ca sunt aceeasi Ilie. Cum sa zici asa ceva ca nu mai avea nici pe departe acelasi efect, nu?
Asadar ti-a scazut brusc in greutate galeria, Ilie.
Au mai scazut si altele...
Acu doare, Ilie?
Ultima oară modificat 19 Iul 2008, 00:48 de către Tavi, modificat 1 dată în total.

Închis