textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Iul 2008, 13:04

haideti va rog sa nu mai vorbim de persoane ...nici de mine nici de ilie nici de nimeni ca persoanele sunt irelevante in acest context

ideile si argumentele conteaza
si fiecare e liber sa-si expuna si sa-si argumenteze cu bun simt absolut orice ....se prinde si la mono si la textil si la gioarsa de obor si la giaponeza
evident diferit da asta e altcceva

si de aiane frumos forumul

da uite ca se mai gaseste cate unu pt care varsta se calculeaza de la +7 , IQ pluteste sub nivelul Forrest Gump si care rade( ca proasta-n p...., ) de toti forumistii pe care-i crede prosti si frustrati , aceiasi forumisti pe care nu demult ii intreba el cu ce sa dea si pe unde sa mai mearga ......

si fata de astia nu trebuie sa ai toleranta ...

ce a fost de spus cred ca s-a spus , din punctul meu de vedere e un capitol incheiat .....pana la urmatorul ''Super(fishe)rman'' care isi va imagina ca aici suntem o caruta de prosti si numa el e foarte tare....

ilie , iti doresc sa nu prinzi si nu pt ca as avea ceva cu tine ci pt ca in felul asta o sa fii nevoit sa mai inveti cate ceva , o sa dai si la altceva decat la ciomag + testil + struna + bug eye ...asa la ce-o cadea......si o sa prinzi cu siguranta mai mult , mai des ...si cu adresa

si nu e nevoie sa tii pestii in juvelnice de sarma de sa le sara solzii si nici sa-i lasi in soare ca se usuca ....
mai da-le drumu macar din cand in cand ....si macar la unii ....iar daca-ti iei si niste snobi de polarizanti n-o sa mai fii asa scremut in poze si o sa-i si vezi cum inoata liberi.....

a, si nu uita de femeia de servici part -time ....st-ii tu

Numa bine .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 18 Iul 2008, 13:31

esti criminal :) l-ai desfiintat iar :) ; te inteleg sorineee, dar lasa-l ca nu intelege avantajele ... ; vrei tu, ai tu o ambitie asa de mare incat sa-i deschizi tartacuta si sa-l faci sa inteleaga ... :( noua nu ne-a spus nimeni nimic, am "furat" meserie de pe unde s-a putut ! GATA, LASA-L! a fost o saptamana in care ne-am destins, am glumit si ne-am apropiat cu acest subiect de zilele de pescuit din weekend! SA DEA LA CE-O VREA SA DEA; FIECARE CU PASARICILE LUI! fir intins tuturor !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Iul 2008, 15:46

@sorin,vad ca nu vrei si pace,in legatura cu femeia de servici te iau pe tine,vad ca dai bine din gura :lol: :lol:
@Tavi scuze dar nu am citit tot,m-ai plictisit,pentru aia insa ma mai poti intreba unde am prins aia si aia :wink: e gratis.
@Sf,la tine mai accept cate ceva,e greu sa prinzi "salata de mare", :lol: si oricum era randul tau la crosee :lol:
@Mark Twain despre tine,vad ca esti supozitorul astora,adica no name. :lol: :lol:

Distrati-ma in continuareee :!:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Iul 2008, 16:05

ilie ,
cu femeia de servici era vorba nu de dat din gura ci de SCRIS ....chestia aia la care tu te opintesti din greu, transpiri abundent, mai desenezi doo bastonashe ....te scarpini in *** si p-orma in cap ( la tine e acelasi lucru ) ...si tot asa .....

tavi , cu fineturi si subtilitati te porti cu oameni , pitecantropii agramati sau missing link... nu pricep ....el pe la jumate casca ....se scobeste in nas ....era plictisit ca nu vede poze , chpuri., sau macar chestii colorate si stralucitoare.........ce-i aia numa randuri de scris ???
pescuiasca si el va

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 18 Iul 2008, 16:07

auzi ma b assinos ule ! te du mataluta pana la origini, mai cresti inca 7 ani .... dupa ce inveti sa te porti "register" pe rapitori.ro si roaga-te de cei batrani sa-ti spuna niste secrete! pana atunci "MUCLES" si incearca ce am zis eu! daca esti asa cum esti stai dracului ascuns sa nu te mai "vada" tot norodul; incuie-te in casa si uita-te la tine in oglinda cat de bun esti si mare clenos si pescaros ce ne esti tu noua! Mie mi se rupe de ce prinzi tu mai tartane, dar macar stai in tine acolo si mandreste-te in sinea TA. Nu veni pe forum cu aere si ifose ... ca nu esti ultimul pescar din lume! ESTI DUS SI DE ACUM NU TE MAI BAG IN SEAMA, NEAM DE TRAISTA CE ESTI.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Iul 2008, 16:18

Buna dimineata !...domnilor moderatori.

Daca nu interveniti,desi cred ca ar fi cazul, se poate interpreta pasivitatea dumneavoastra...in fel si chip.

Action :!: :!: :!:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Iul 2008, 16:25

old radu
vor interveni stai linistit
pasivitatea lor , justificata prin faptul ca nu sunt logati nu o poate interpreta aiurea decat pidosnicul textilist ...... :D
pescuiasca si el va

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Iul 2008, 18:16

@Mark,mai nepotul lui Ion Creanga,cum sa tac in fata unui personaj de doi bani asa cum esti tu.Daca ar fii sa te citez,ai spus ca "cei mai mari si cei mai cei"ii prinzi noaptea in somn :lol: :lol: ,mai Gopo ia mataluta batul in mana si incearca sa prinzi si altceva in afara de fitofag.Promit solemn ca dupa aia te las sa ai si tu o parere,pana atunci ai grija sa nu patesti ceva in somn,e destul de frustrant sa vezi cum capturile tale sunt doar vise...saracul.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Iul 2008, 18:22

@Sorine,eu ma incapatanez sa cred ca tu esti mai bun din gura,promit ca atunci cand o sa ma lasi sa-ti dovedesc asta,o sa o fac din prima,nu o sa ma opintesc,nu o sa ma scarpin, :wink: va fi direct.

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 18 Iul 2008, 18:33

acvila non capit muscae :))

Închis