te rog frumos...Sakura Shukanfishi scrie:Lasa ca te descurci tu cu Catana aia a ta
textil la clean!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Mark Twain
- utilizator constant

bai fratilor, uitati cu ce se lauda un prieten de al meu (nu o sa-i spun numele); dupa fiecare partida imi trimite poze cu salai de 7-10 cm; cel mai mic cica l-a prins saptamana trecuta, de 5 cm; se pare ca, desi prinde constant salai de 1 - 2 - 3 - 4 kg mai multa satisfactie are cand prinde unul de 50 grame sau cat naiba o avea; ghiciti la ce fir ??
cu siguranta nu la 20 lb textil;
Sorine, anul trecut pe Sarulesti la concurs, cand te-ai clasat pe locul doi am inteles ca ai dat cu fir de 30 lb nu cu mono de sub 16
);
Ce Dzeu invocati presiunea pe peste in concurs sau in afara; rezultatele sunt certe cu mono in concurs sau in afara lui - e de nspe mii de ori mai bine decat cu 20 lb textil (sau orice textil); Ilieeeeeeeeeeee, tu iti dai seama cati pesti ai pierdut pana acum ?? mai bine folosesti fir mono de 40 decat textil de 20 lb;
si asa accidental poate-ti da si o lostrita sa ne spargi fetele invidioase pe clenii tai! 
cu siguranta nu la 20 lb textil;
Sorine, anul trecut pe Sarulesti la concurs, cand te-ai clasat pe locul doi am inteles ca ai dat cu fir de 30 lb nu cu mono de sub 16
Ce Dzeu invocati presiunea pe peste in concurs sau in afara; rezultatele sunt certe cu mono in concurs sau in afara lui - e de nspe mii de ori mai bine decat cu 20 lb textil (sau orice textil); Ilieeeeeeeeeeee, tu iti dai seama cati pesti ai pierdut pana acum ?? mai bine folosesti fir mono de 40 decat textil de 20 lb;
Se fac confuzii grave aici
. Pe rau, unde ai tot soiul de buturugi scufundate, tufe subacvatice sau chiar pomi cazuti de-a curmezisul, pe sub apa, rata de agataturi e infinit mai mare decat pe o balta gen Sarulesti. Daca dai cu mono de 14 nici nu apuci sa vezi cat de des iti da cleanul, ca o sa stai numai sa legi naluci
.
-
Mark Twain
- utilizator constant

Adevarul este ca exista si pe Sarulesti niste "terenuri de fotbal", dar exista si zone unde greu gasesti rau in tara asta sa ai atatea agataturi.allspark scrie:Se fac confuzii grave aici. Pe rau, unde ai tot soiul de buturugi scufundate, tufe subacvatice sau chiar pomi cazuti de-a curmezisul, pe sub apa, rata de agataturi e infinit mai mare decat pe o balta gen Sarulesti.
.
-
Mark Twain
- utilizator constant

- Mugurstefan
- veteran

Daca si-a inceput pescuitul pe rauri sunt sigur ca intelege ce vreau sa spun. Degeaba faci monturi de finete care se duc dracului la fiecare doua lanseuri. Ala nu mai e pescuit. Nici nu zic de bani, vorbesc doar de legat nonstop snapuri sau noduri cu buclaMark Twain scrie:) Sorin si-a inceput pescuitul pe rauri maestre nu pe lacuri (unde exceleaza si acolo) ! o fi el un tampit oare? cu toata consideratia .....