textil la clean!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Onesti , este un topic cu locuri de pescuit , ingramadeala pe mal , respect sua asa ceva , ghici cine ii in stare sa-i bage o bucata de karata cu picioru la altu , daca ala face prostia sa nu-i raspunda la salutonesti scrie: Vezi ca SF face urat daca nu-l salutzi, daramite daca-l faci fomist.

Is fomist , si recunosc , uite ,pe asta , lovit ieri dupa masa
http://s271.photobucket.com/albums/jj14 ... C02305.jpg mi-au oferit niste tipi 80 de euro , io fomist cum is , l-am halit cu niste amici si m.am ris de aia care se rugau sa le vind pestele

Imi dau seama totusi de unde vin frustrarile fostului karatist ilie . daca bagati de seama el da permanent cu struna , adica da la stiuca . Numa ca prinde mult mai mult clean decit stiuca , adica ca pescar de stiuca ii varza

A , si inca ceva , io nu ma cobor la anusuri , si ti-o trag nustiucum si din astea , cred ca nu ti-ar fi greu sa mentii si tu linia

Fir Intins!!!
-
- veteran
SF - Super faina poza! Concret si textul!
Cat priveste Tavi cu:
Ia-l pe Ilie, baiat bun de altfel, la o bere la voi acolo si mai explica-i ce-i frumos si ce nu, nu de alta da' parca primarul de Sibiu e totusi om fain!
Fir intins!!!
Cat priveste Tavi cu:
Finutz!Despre subtilitatile cu orientarea sexuala,onanism,flatulatie, s.a. nu discut
aici.Cel mult le consider o dovada in plus ca pescuitul cu mono e mai elegant.
Ia-l pe Ilie, baiat bun de altfel, la o bere la voi acolo si mai explica-i ce-i frumos si ce nu, nu de alta da' parca primarul de Sibiu e totusi om fain!
Fir intins!!!
of of, chiar cand topicul intra pe un fagas normal ati luato de la capat, nu care cumva sa ramana unu cu polita neplatita
@Tavi, no offence dar nu compara pescuitul de competite pe incinta inchisa cu cel de pe rau. La concurs este presiune mare pe peste, plus ca se pescuie din barca , acolo un 0.12 poate face diferenta. Dar hai sa privim si din perspectiva Olt unde nu te mai vad asa bine cu un 0.12-0.14 ci mai degraba un 0.18 te poate salva ( nu neaparat de agataturi cat de talia pestilor ) ... ce dimensiuni au pestii prinsi la concurs ( vorbim de clean ) si cei prinsi pe salbatic ?

@Tavi, no offence dar nu compara pescuitul de competite pe incinta inchisa cu cel de pe rau. La concurs este presiune mare pe peste, plus ca se pescuie din barca , acolo un 0.12 poate face diferenta. Dar hai sa privim si din perspectiva Olt unde nu te mai vad asa bine cu un 0.12-0.14 ci mai degraba un 0.18 te poate salva ( nu neaparat de agataturi cat de talia pestilor ) ... ce dimensiuni au pestii prinsi la concurs ( vorbim de clean ) si cei prinsi pe salbatic ?

nu ne-am prea lamurit ... cu sau fara ata la clean dar sa incercam o abordare din punct de vedere economic sa vedem care varianta e mai convenabila...
- o rola de ata buuuna = aprox 90 lei = folosire doi ani
- cate role de mono bun sunt necesare pe an ? cat costa o rola ?
si sa incercam o abordare a pescuitului la clean pe rauri ... Olt Mures, Timis, Prut etc. etc.
- o rola de ata buuuna = aprox 90 lei = folosire doi ani
- cate role de mono bun sunt necesare pe an ? cat costa o rola ?
si sa incercam o abordare a pescuitului la clean pe rauri ... Olt Mures, Timis, Prut etc. etc.
si daca merg cu trenu de azi la 14 pana maine la 16 ce ma fac? cand ajung vreau sa dau la stuk, poa de la 21 la 0 putin la somn sau jalau, dimineatza la 5 la avat si dupa 9 daca chiar nam prins nimik mash juca cu un biban sau clean ... car bateria? nu pot asa ca schimb 2-3 tamburi si atat , optez pentru o bota cu senzitivitate dar rigida care nu ma satisface la stuk dar imi poate aduce jalau , somnul ma rog sa nu fie mai mare de 30k , avatul nare greatza iar bibanu si cleanu cum sor nimerifishi scrie:Tavi a scris:
Pana acum nu s-a intamplat asa, dimpotriva, au castigat aia care au dus specializarea la extrem si au dat la fiecare specie cu echipamentul optim, printre multe altele.
Asta ar trebui sa intre in cap la multi !