textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Iul 2008, 00:48

ilie scrie: @Sf,la tine mai accept cate ceva,e greu sa prinzi "salata de mare", :lol:

Distrati-ma in continuareee :!:
Greu pe dracu :lol: http://s271.photobucket.com/albums/jj14 ... C01293.jpg

Da si tu o adresa , o sa colectionez niste rizomi din astia ,sa-ti trimit un borcan , poate iti trece :lol: Apreciez pozitiv faptu ca te scoli in fiecare dimineata sa cumperi niste cleni de la stationari si sa-i pozezi pentru noi :lol: :lol:
Las-o mai moale cu consumu de peste , vad ca la tine fosforu are efect advers , poate te faci dependent si te vad prin ianuarie , cind apele is bocna cum rozi capete de chibrite :lol: :lol: , sau nu ai ce baga la stomac prin casa si tre sa iesi la vinatoare in fiecare zi , ca neandertalu , defapt la cumparaturi de la stationari :lol: ,

Fir Intins!!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Iul 2008, 00:50

Gata SF, nu te mai chinui, a mai cazut un mit, vezi mesaju meu de dinainte. :lol:
Era prea frumos sa fie adevarat.
Singur?asta pentru ca asa am vrut eu,pentru ca sa stii,multi ar fi intervenit satui de aroganta si superioritatea voastra,dar le-am spus ca nu merita.Ma descurc singur cu voi.
Acum sa ia cuvantul baietii din umbra. Va rog baieti

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Iul 2008, 01:01

Tavi scrie:Gata SF, nu te mai chinui, a mai cazut un mit, vezi mesaju meu de dinainte. :lol:
Era prea frumos sa fie adevarat.
Singur?asta pentru ca asa am vrut eu,pentru ca sa stii,multi ar fi intervenit satui de aroganta si superioritatea voastra,dar le-am spus ca nu merita.Ma descurc singur cu voi.
Acum sa ia cuvantul baietii din umbra. Va rog baieti
Nu am avut cum sa-l vad , nu-s tare rapid la dinastea :lol: Da oricum , esti tare :lol: :lol:

Mic documental despre poze . merge SF miercuri la peste , prinde niste pesti , si niste tipi mai fara noroc incep sa-si faca poze cu pestii mei , trei dintre ei o dat in primire in action :lol: ,la pesti ma refer .
Is curios cind o sa bage pozele , ca aia is bagati pe forumuri , si tare se straduiau ieri cu arta foto , da nu-i prind io :lol: :lol: :lol: ...pacat ca astia is seci , moderatorii cred ca-s prusaci :lol: . Mda , cam asa cu pozele , pina intr-un loc tine .

Fir Intins!!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Iul 2008, 01:12

Sincer mi-o fost jena sa bag poza asta pana acum, dar cred ca e un moment potrivit.
E drept ca sunt doar 4 pesti prinsi in aceeasi zi nu 6 cum a prins Ilie, dar sunt prinsi cu mono.

Poza stearsa
Ultima oară modificat 19 Iul 2008, 08:09 de către Tavi, modificat 1 dată în total.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Iul 2008, 01:21

Mai Ilie , da niste slujbe sa nu bage si Sorin ceva poze , deja 4 dintr-o bucata is greu de gasit , chiar si cumparati de la stationari :lol: , de mai baga si Sorin , parca vad ca tre sa-i aduni in frigider si cind ii ai le faci o poza , adica sezonu viitor :lol: :lol: :lol: Ciao !

Nu pot sa nu ma minunez cita dreptate am avut cind am presimtit potential psihopatic , vazusi Ioane Carpule :lol:

Fir Intins!!!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 19 Iul 2008, 01:48

Tavi scrie:Sincer mi-o fost jena sa bag poza asta pana acum, dar cred ca e un moment potrivit.
E drept ca sunt doar 4 pesti prinsi in aceeasi zi nu 6 cum a prins Ilie, dar sunt prinsi cu mono.

da de ce sa iti fie jena mai Tavi ? ai dus si tu niste fosfor la copilasi ! faini clenocii prinsi cu mono :D :D

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 19 Iul 2008, 04:12

Tavi scrie:Sincer mi-o fost jena sa bag poza asta pana acum, dar cred ca e un moment potrivit.

:D :D :D :D :D :D :D Ai facut macel pe mushama Ilie! Pardon. Tavi!
Imi place titlul de pe ziarul pe care-s asezatzi pestii.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 19 Iul 2008, 06:55

Si mie... :D

Numai bine...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Iul 2008, 08:07

onesti scrie:

:D :D :D :D :D :D :D Ai facut macel pe mushama Ilie! Pardon. Tavi!
Imi place titlul de pe ziarul pe care-s asezatzi pestii.
Poate ca e mai bine ca poza aia sa nu mai apara pe aici.

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 19 Iul 2008, 14:35

:roll:
.
.
.
.