orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
kuin tauti
- veteran

Musti scrie:Pai tocmai ca pledez pt. revenire, si asta la modul serios!
In "arena" n-am intrat pt. ca era inutil. Omul traia liber, isi exprima personalitatea. Era doar de citit, in masura in care discutia nu degenera in trivialitate. Ce aveam eu de intervenit? N-as fi avut ce cuvinte sa schimb cu individul. Am incercat pe un topic la tema, dar nu le intelege sensul. Efort inutil...
Acuma, insa, cred ca am avut ceva sa va spun voua, celorlalti: lasati-l sa traiasca! Daca ii luati bucuria unui duel verbal, il omorati. Cum se poate el raporta la Univers, daca ii luati exact sensul existentei: scandalul?
Omul, dealtfel, cred ca e inofensiv, iar gestul cu pistolul o fanfaronada care, culmea, i se potriveste.
Hai, fratilor, nu fiti atata de pudibonzi! Relaxati-va!
Si lasati-l slobod...

mai Musti... vad ca iar repeti cuvintul scandal...
ce facea el pt tine si alti poate e scandal iar pt alti e mishto ... depinde de cum vrei sa o vezi
sau poate aici se rezuma tot ! cind faci mishto de altu .... te simti bine... glumesti... iar cind altu face mishto de tine... nashpa... cauta scandal...
ps : pe multi i-am auzit plinginduse ca nu mai e pe forum aceiasi atmosfera mishto ca acu vreo citva ani... si io cre ca tocmai aici ii baiu... pe vreme aia se facea mishto dar lumea nu se lua in serios ca acuma
-
shootgun
- veteran

-
Tavi scrie: Daca deconteaza adminu deplasarea, ma fac moderator de teren. Da-mi trebe si o pusca mai lunga.
Te ajut eu cu un Heckler&Koch MSG90 A1.....are 1,16 m... cred ca e destul de lunga...are si o luneta 10x42 asa ca poti sa-l dilesti pe Gerula de pe malul alalalt al Rogojestiului...

m-a servit bine...

-
DidelPro
- veteran

Fratilor ,vorba multa saracia omului.Putea sa se duca si cu AG-ul, ce era nelegal, era interzis? Orice om face ce vrea! De unde, ati dedus ca a luat pistolul, ca sa faca rau cuiva?Toti, va dati cu presupusul si va expuneti punctul de vedere prin prisma relatilor bune sau rele pe care le ati avut cu el pe site.Nimeni nu isi risca libertatea ,pentru nimic!O sa va fie dor de el ,cu siguranta!!...........si oricum asteptam rezultatele................!
-
SF
- veteran

shootgun scrie:Tavi scrie: Daca deconteaza adminu deplasarea, ma fac moderator de teren. Da-mi trebe si o pusca mai lunga.
Te ajut eu cu un Heckler&Koch MSG90 A1.....are 1,16 m... cred ca e destul de lunga...are si o luneta 10x42 asa ca poti sa-l dilesti pe Gerula de pe malul alalalt al Rogojestiului...

m-a servit bine...

Stai linistit , singura arma pe care o sa o vezi la Tavi ii eventual o vesta antiglont

si o casca din tabla model prusac , dinaintea primului razbel mondial , sau din timpu lui

, din aia cu tep in crestet
Fir Intins!!!
-
Musti
- veteran

kuintautti scrie:...mai Musti... vad ca iar repeti cuvintul scandal...
ce facea el pt tine si alti poate e scandal iar pt alti e mishto ... depinde de cum vrei sa o vezi
sau poate aici se rezuma tot ! cind faci mishto de altu .... te simti bine... glumesti... iar cind altu face mishto de tine... nashpa... cauta scandal...
ps : pe multi i-am auzit plinginduse ca nu mai e pe forum aceiasi atmosfera mishto ca acu vreo citva ani... si io cre ca tocmai aici ii baiu... pe vreme aia se facea mishto dar lumea nu se lua in serios ca acuma
Mai kuintautti ... A repeta un cuvant inseamna a-l folosi de mai multe ori. Nu-i cazul aici.
De fapt ce doresti sa-mi transmiti?
-
Jedi
- veteran

O sa apara din nou sa striveasca libarci sau arici cu fundul gol.Chestie de timp.Forumul asta e cea mai importanta activitate din viata lui.In ultimul sejur a bagat citeva sute de postari,inclusiv din concediul din Turcia,precum si de pe balta cu concursul.Am dedus ca s-a milogit foarte mult de Danr sa fie primit din nou pe forum.Doua saptamini cit am avut concediu,am urmarit mai mult forumul si ma tot chinuiam sa inteleg ce se intimpla cu el si pentru ce se zbate si zbuciuma atit.Am impresia ca nu a putut trece peste traumele provocate de Adelin,mai ales in topicul in care Gerula cerea recomandare pentru echipament de stiuca. Oricum eu mi-am adus cateaua din Romania,care latra ca naiba daca vine negrul cu ziarele si am si o maceta cit Casa Scanteii ,ascutita de mine ,ca briciul,pe care o tin sub pat.O sa pun si poza la galerie in caz ca-i vine vreunuia ideea sa ma viziteze cu ginduri necurate.Maceta adevarata Cold Steel din Africa de Sud .Avelo grija. Aaaa si un PeSeu: Poate ne lamureste Adi ,Vijelie,Calone si cine a mai pescuit pe vremuri cu amicul Gerula:domle ...a fost sau n-a fost un episod Brokeback Mountain.Sau deja sint obraznic si intru in intimitati...hehehe.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
Michael
- Moderator

Tavi scrie:
Pai fac si io ce pot de la tastatura. Daca deconteaza adminu deplasarea, ma fac moderator de teren. Da-mi trebe si o pusca mai lunga.
ce inaltime ai? ai macar 1.85?

dar sa presupunem ca tu ai fi din sibiu....
pt asta meriti sa-ti dau de baut cand ne-om intalni vreodata, de cate ori imi aduc aminte, rad cu pofta.
-
Michael
- Moderator

kuintautti scrie:
depinde si de mishto, daca e finut/amical si de bun gust, fara a jigni...e altceva.
Ultima oară modificat 06 Sep 2008, 09:10 de către
Michael, modificat 1 dată în total.
-
luci_t
- veteran

-
Musti scrie:Sincer, mie mi-ar fi placut sa ramana printre noi... Material didactic.
Desi am avut si eu un subtil clinci cu individul, ma amuza teribil. De mult nu mi-a fost dat sa intalnesc un specimen atat de aproape de perfectiune, in infantilismul lui patologic. Stie tot, are o parere competenta despre indiferent ce subiect, plin de el, absolut imun la ironie, dar gata oricand sa-si masoare "orice-ul" cu al oricui, fara a se abtine de la un schimb de injurii, atunci cand argumentele i se epuizeaza. Un aplomb (altii ii spun tupeu) incredibil, ajutat de o abilitate remarcabila de a se exprima in scris... Un deliciu!
Ar fi pacat sa-l pierdem... Life must be funny!
Eu votez contra suspendarii sale (de parca asta ar conta

).
P.S. oi fi eu mai relaxat, avand in vedere ca indeplinesc "baremul" de 1,85m si, as mai adauga, "cum laudae": + 125kg!

musti daca vrei sa vezi exemplare ca gerula, da-mi un buzz si o sa te duc la plimbare printr-un sat intreg in care oamenii au felul lui de a fi si nici macar nu e departe de oradea

Aproppo femeile parca is mai ceva decat e gerula. Alea stiu tot, absolut tot. Si nu-i poti scoate din ideile lor. Sunt un fel de super oameni(in opinia lor).
In realitate sunt niste persoane marginite si pline de complexe care doresc sa-si arate superioritatea prin orice mijloace. Aici se poate incadra fara probleme si gerula
Cat despre faza cu pistolul, ii admir rabdarea lui adelin. Nu stiu daca s-a blocat cand l-a vazut pe asta ca apare cu pishtolu` dar eu tot i-as fi servit o vasla asa amical. Episodul rogojesti-gerula e un fel de bomboana pe coliva sportivitatii intr-o competitie de pescuit. Pacat ca s-a ajuns aici din cauza unor neintelegeri pe forum
P.S. vin si eu cu o propunere: sa nu mai fie banat gerula, dar sa fie ignorat de ceilalti membrii de pe forum cand debiteaza aiureli, mistouri sau alte bazaconii. si cand spun ignorat ma refer la faza sa nu i se raspunda indiferent de ce comentarii ar posta si unde le-ar posta. Dau o galeata de vin din ala negru(Cadarca de Minis) sau cat trebe daca nu se lasa de postat aiurea pe forum in 30-45 de zile.
-
Musti
- veteran

luci_t scrie:musti daca vrei sa vezi exemplare ca gerula, da-mi un buzz si o sa te duc la plimbare printr-un sat intreg in care oamenii au felul lui de a fi si nici macar nu e departe de oradea

Aproppo femeile parca is mai ceva decat e gerula. Alea stiu tot, absolut tot. Si nu-i poti scoate din ideile lor. Sunt un fel de super oameni(in opinia lor).
In realitate sunt niste persoane marginite si pline de complexe care doresc sa-si arate superioritatea prin orice mijloace. Aici se poate incadra fara probleme si gerula
Cat despre faza cu pistolul, ii admir rabdarea lui adelin. Nu stiu daca s-a blocat cand l-a vazut pe asta ca apare cu pishtolu` dar eu tot i-as fi servit o vasla asa amical. Episodul rogojesti-gerula e un fel de bomboana pe coliva sportivitatii intr-o competitie de pescuit. Pacat ca s-a ajuns aici din cauza unor neintelegeri pe forum
P.S. vin si eu cu o propunere: sa nu mai fie banat gerula, dar sa fie ignorat de ceilalti membrii de pe forum cand debiteaza aiureli, mistouri sau alte bazaconii. si cand spun ignorat ma refer la faza sa nu i se raspunda indiferent de ce comentarii ar posta si unde le-ar posta. Dau o galeata de vin din ala negru(Cadarca de Minis) sau cat trebe daca nu se lasa de postat aiurea pe forum in 30-45 de zile.
Competenta analiza, luci_t.
Tratamentul asta ar trebui sa functioneze, atata timp cat, intelegand personajul, refuzi sa raspunzi unei provocari. Been there, done that! Singurul meu schimb de opinii cu Gerula s-a incheiat cu "victoria" lui

. N-am orgolii (prea mari

) de gadilat...
Pe Gerula il privesc cu aceeasi curiozitate amuzata pe care o incerc cand, butonand telecomanda, dau peste vreun videoclip cu manelisti. Aceeasi perfectiune, altfel manifestata. E drept, exista multe altele (e suficient sa privesti in jur cu detasare), dar pe forumul asta Gerula e o pata de culoare. O mascota, nebunul regelui, cum vreti sa-i spuneti

!
Nu-mi lua, Dane, bucuria asta!
Serios.