Rogojesti/Gerula
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu cred ca Gerula a lansat subliminal un tackle-challenge: cine va fi urmatorul care-si va afisa un gun mai JDM decat al sau?!
Sunt sigur ca cei ce s-au simtzitzi amenintzatzi sau provocatzi de gluma lui isi vor rupe din bugetul de veliere si-si vor aloca fonduri pentru departamentul apararii. La ambitzie!
PEACE!
Sunt sigur ca cei ce s-au simtzitzi amenintzatzi sau provocatzi de gluma lui isi vor rupe din bugetul de veliere si-si vor aloca fonduri pentru departamentul apararii. La ambitzie!
PEACE!
Pai tocmai ca pledez pt. revenire, si asta la modul serios!
In "arena" n-am intrat pt. ca era inutil. Omul traia liber, isi exprima personalitatea. Era doar de citit, in masura in care discutia nu degenera in trivialitate. Ce aveam eu de intervenit? N-as fi avut ce cuvinte sa schimb cu individul. Am incercat pe un topic la tema, dar nu le intelege sensul. Efort inutil...
Acuma, insa, cred ca am avut ceva sa va spun voua, celorlalti: lasati-l sa traiasca! Daca ii luati bucuria unui duel verbal, il omorati. Cum se poate el raporta la Univers, daca ii luati exact sensul existentei: scandalul?
Omul, dealtfel, cred ca e inofensiv, iar gestul cu pistolul o fanfaronada care, culmea, i se potriveste.
Hai, fratilor, nu fiti atata de pudibonzi! Relaxati-va!
Si lasati-l slobod...
In "arena" n-am intrat pt. ca era inutil. Omul traia liber, isi exprima personalitatea. Era doar de citit, in masura in care discutia nu degenera in trivialitate. Ce aveam eu de intervenit? N-as fi avut ce cuvinte sa schimb cu individul. Am incercat pe un topic la tema, dar nu le intelege sensul. Efort inutil...
Acuma, insa, cred ca am avut ceva sa va spun voua, celorlalti: lasati-l sa traiasca! Daca ii luati bucuria unui duel verbal, il omorati. Cum se poate el raporta la Univers, daca ii luati exact sensul existentei: scandalul?
Omul, dealtfel, cred ca e inofensiv, iar gestul cu pistolul o fanfaronada care, culmea, i se potriveste.

Hai, fratilor, nu fiti atata de pudibonzi! Relaxati-va!
Si lasati-l slobod...

Tavi , daca-ti spun ca am dormit cu o grenada sub cap mai vorbesti cu mine
, io cred ca prea te sperii la asta cu arma , cred si io ca-i jucarie , altfel cu ce-i pe forum plus Rogojesti , ii destul sa ramina fara permis daca-i vero , cea ce nu cred , ori un diliu nu poate avea arma ,deci nici permis , deci stai calm .
Oricum , nu stiu daca o sesizat careva comicu situatiei
, adica Tavi inchide topicu pentru atac la persoana in internet world si aia in real world is fata-n fata
Daca il mai scot si din concurs ii bambilici curat
.Oricum , Gerula mai are vreme sa prinda vreo doua bucati in bot pe acolo , ii cam previzibil .
Pin la urma tot un fault tehnic , am presimtit ca nu vedem finalu
Fir Intins!!!

Oricum , nu stiu daca o sesizat careva comicu situatiei

Daca il mai scot si din concurs ii bambilici curat

Pin la urma tot un fault tehnic , am presimtit ca nu vedem finalu

Fir Intins!!!

Sper ca grenada era sub perna ca daca era direct sub cap cred ca nu te-ai odihnit bine.
Ma repet ca sa fie clar, eu i-am inchis topicul pentru atac la persoana in afara arenei, si aici ma refer la ce si cum a scris, nu pentru port de arma si povesti vanatoresti de la Rogojesti.
In rest e corect ce zici, e posibil sa excluda din concurs. Nu de alta dar s-ar putea sa fie usor subiectivi arbitrii cand o sa-i numere pestii domnului cu pistolul.

Iar cu eventualele bucati in bot, tu de ce crezi ca si-a luat pistol? A simtit ca e riscu mare, dar mare sa si-o ia pe coaja.

Din punctul asta de vedere chiar regret ca si-a luat ban, il tot intrebam de ce si-a luat arma da nu-mi raspundea nici sa-l pici cu ceara. Asa raman fara raspunsul pe care-l stiu

- Mugurstefan
- veteran
@SFSF scrie:Tavi , daca-ti spun ca am dormit cu o grenada sub cap mai vorbesti cu mine, io cred ca prea te sperii la asta cu arma , cred si io ca-i jucarie , altfel cu ce-i pe forum plus Rogojesti , ii destul sa ramina fara permis daca-i vero , cea ce nu cred , ori un diliu nu poate avea arma ,deci nici permis , deci stai calm .
Oricum , nu stiu daca o sesizat careva comicu situatiei, adica Tavi inchide topicu pentru atac la persoana in internet world si aia in real world is fata-n fata
![]()
![]()
Daca il mai scot si din concurs ii bambilici curat.Oricum , Gerula mai are vreme sa prinda vreo doua bucati in bot pe acolo , ii cam previzibil .
Pin la urma tot un fault tehnic , am presimtit ca nu vedem finalu![]()
![]()
Fir Intins!!!
Unii au sesizat comicul situatiei, dar cei care au dat shpaga sa nu faca armata au pamparshii pe pozitie !
dehh, nu le poti avea pe toate...

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Mi se pare doar comica situatia , il inchizi pe net da ei se afla fata-n fata pe baltaTavi scrie: Ma repet ca sa fie clar, eu i-am inchis topicul pentru atac la persoana in afara arenei, si aici ma refer la ce si cum a scris, nu pentru port de arma si povesti vanatoresti de la Rogojesti.

Fir Intins!!!
Nu mai imi amintesc , insa odata , in perioada heavy a copilariei , am dormit cu fata pe o mulineta , bine ca nu o avut nimeni aparat cind m-am trezitTavi scrie:![]()
![]()
Sper ca grenada era sub perna ca daca era direct sub cap cred ca nu te-ai odihnit bine.

Fir Intins!!!
Pai fac si io ce pot de la tastatura. Daca deconteaza adminu deplasarea, ma fac moderator de teren. Da-mi trebe si o pusca mai lunga.SF scrie:Mi se pare doar comica situatia , il inchizi pe net da ei se afla fata-n fata pe baltaTavi scrie: Ma repet ca sa fie clar, eu i-am inchis topicul pentru atac la persoana in afara arenei, si aici ma refer la ce si cum a scris, nu pentru port de arma si povesti vanatoresti de la Rogojesti.![]()
![]()
Fir Intins!!!