Rogojesti/Gerula
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu sunt pro ban.
Exceptand faza freaky de la Rogojesti, Gerula a incalcat conditiile "eliberarii conditionate" in repetate randuri, a generat si intretinut flame-uri in afara ringului. Asta a fost bomboana pe coliva, erau deja suficiente motive sa fie banat demultisor.
Revenind la Rogojesti, se naste intrebarea de ce a crezut ca e necesar sa puna pistolul la galerie inainte de concurs si chiar sa defileze acolo cu el la cingatoare? Asta e pe bune, se confirma si din alte surse, omu s-a dus la concurs de pescuit inarmat.
Voi chiar vreti sa va contrati pe forum cu cineva care in eventualitatea unei intalniri face to face vine inarmat? Prea multa adrenalina pt. mine, no, thanks.
Desi a fost apreciata latura psycho din toata povestea cu Gerula, acum a devenit prea reala, cel putin pentru mine.
Asa ca...

Exceptand faza freaky de la Rogojesti, Gerula a incalcat conditiile "eliberarii conditionate" in repetate randuri, a generat si intretinut flame-uri in afara ringului. Asta a fost bomboana pe coliva, erau deja suficiente motive sa fie banat demultisor.
Revenind la Rogojesti, se naste intrebarea de ce a crezut ca e necesar sa puna pistolul la galerie inainte de concurs si chiar sa defileze acolo cu el la cingatoare? Asta e pe bune, se confirma si din alte surse, omu s-a dus la concurs de pescuit inarmat.

Voi chiar vreti sa va contrati pe forum cu cineva care in eventualitatea unei intalniri face to face vine inarmat? Prea multa adrenalina pt. mine, no, thanks.
Desi a fost apreciata latura psycho din toata povestea cu Gerula, acum a devenit prea reala, cel putin pentru mine.
Asa ca...

- kuin tauti
- veteran
devine mai mult decit comica situatia
sigur Adelin sa simtit intimidat e numa datorita chistolului ...
eu sint mai mult decit convins ca chestia cu chistolu la briu a fo in spirit de gluma ... cine stie... poate Gerula sa gindit ca in felul asta mai spulbera si alte speculatii care bintuiec aici precum ca-i pi gaz sau di plastic jucaria
daca Gerula ( cu statura lui
) vroia sa-l ameninte pe Adelin era indeajuns daca se uita urit la el
cind ma gindesc la cite prostii fac alti pescari pe malul apei mi se pare oarecum deplasat sa se baneze pe forum unu pt ce se intimplat la Rogojesti... ( mai ales numai pe cuvintul unuia dintre ei... )
asa ca : sefu... cre ca te-ai pripit !
sigur Adelin sa simtit intimidat e numa datorita chistolului ...

eu sint mai mult decit convins ca chestia cu chistolu la briu a fo in spirit de gluma ... cine stie... poate Gerula sa gindit ca in felul asta mai spulbera si alte speculatii care bintuiec aici precum ca-i pi gaz sau di plastic jucaria

daca Gerula ( cu statura lui

cind ma gindesc la cite prostii fac alti pescari pe malul apei mi se pare oarecum deplasat sa se baneze pe forum unu pt ce se intimplat la Rogojesti... ( mai ales numai pe cuvintul unuia dintre ei... )
asa ca : sefu... cre ca te-ai pripit !

Era si timpul sa-si ia Gerula ban definitiv... atmosfera pe forum s-a deteriorat considerabil din cauza lui in mare masura, dar si a celor care i-au facut jocul... Iar la faza cu pistolul la concurs... ce pot sa zic? comportament de pustan de 10 ani... Pistolul ala oricum nu este cu glont, crede-ti-ma ca stiu ce spun... dupa 12 ani de armata si un pic de razboi prin Orientul Mijlociu cred ca pot deosebi o arma adevarata de un fake...
Eu unu ma mir ca nu s-a gasit inca unu sa-i inmoaie putin oasele lui Gerula, asa intre doua atacuri in Arena... dar daca o tine asa cred ca-i vine randul... Adelin trebuia sa-i ia pistolul ala si sa i-l vare in ***...
Eu unu ma mir ca nu s-a gasit inca unu sa-i inmoaie putin oasele lui Gerula, asa intre doua atacuri in Arena... dar daca o tine asa cred ca-i vine randul... Adelin trebuia sa-i ia pistolul ala si sa i-l vare in ***...
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
si eu am zis de la bun inceput ca aparitia armei in galerie denota un comportament infantil, in situatia in care urma un concurs de pescuit...intimidare fatzisha.
ca sa nu mai zic ca un om adult care incepe prin a se intrece in care e mai inalt, mai greu, mai tare-n bataie si ajunge chiar la arma (cu orice ar fi ea)....mai are nevoie de muuuult timp sa se maturizeze.
ori mai e varianta sa-l fi luat la el de frica, simtindu-se in colimator?
oricum...postul de reporter de ziar de scandal i se potriveste de minune, oriunde apare el, apare scandalul, cu oricine, pe orice tema.
atentie cei din bucuresti ce scrieti pe forum...poate va asteapta in fata casei cu arma la cingatoare
oricum, sa aveti minim 1,85m altfel va face pitici
ca sa nu mai zic ca un om adult care incepe prin a se intrece in care e mai inalt, mai greu, mai tare-n bataie si ajunge chiar la arma (cu orice ar fi ea)....mai are nevoie de muuuult timp sa se maturizeze.
ori mai e varianta sa-l fi luat la el de frica, simtindu-se in colimator?
oricum...postul de reporter de ziar de scandal i se potriveste de minune, oriunde apare el, apare scandalul, cu oricine, pe orice tema.
atentie cei din bucuresti ce scrieti pe forum...poate va asteapta in fata casei cu arma la cingatoare

oricum, sa aveti minim 1,85m altfel va face pitici

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Sincer, mie mi-ar fi placut sa ramana printre noi... Material didactic.
Desi am avut si eu un subtil clinci cu individul, ma amuza teribil. De mult nu mi-a fost dat sa intalnesc un specimen atat de aproape de perfectiune, in infantilismul lui patologic. Stie tot, are o parere competenta despre indiferent ce subiect, plin de el, absolut imun la ironie, dar gata oricand sa-si masoare "orice-ul" cu al oricui, fara a se abtine de la un schimb de injurii, atunci cand argumentele i se epuizeaza. Un aplomb (altii ii spun tupeu) incredibil, ajutat de o abilitate remarcabila de a se exprima in scris... Un deliciu!
Ar fi pacat sa-l pierdem... Life must be funny!
Eu votez contra suspendarii sale (de parca asta ar conta
).
P.S. oi fi eu mai relaxat, avand in vedere ca indeplinesc "baremul" de 1,85m si, as mai adauga, "cum laudae": + 125kg!
Desi am avut si eu un subtil clinci cu individul, ma amuza teribil. De mult nu mi-a fost dat sa intalnesc un specimen atat de aproape de perfectiune, in infantilismul lui patologic. Stie tot, are o parere competenta despre indiferent ce subiect, plin de el, absolut imun la ironie, dar gata oricand sa-si masoare "orice-ul" cu al oricui, fara a se abtine de la un schimb de injurii, atunci cand argumentele i se epuizeaza. Un aplomb (altii ii spun tupeu) incredibil, ajutat de o abilitate remarcabila de a se exprima in scris... Un deliciu!
Ar fi pacat sa-l pierdem... Life must be funny!
Eu votez contra suspendarii sale (de parca asta ar conta

P.S. oi fi eu mai relaxat, avand in vedere ca indeplinesc "baremul" de 1,85m si, as mai adauga, "cum laudae": + 125kg!

- kuin tauti
- veteran
ba frate ... cit a fo printre noi cam putin ii bilbiiau vreo 2 vorbe la arena iar acu "cazut " cam multi iar da cite un sut in burta... ce mai ... adevarati viteji...
zau ! nici nu sa racit bine corpul ca se cam invirt cam multi " condori " sa-i scoata ochii...
sa vezi faza... ce va faceti voi daca totul a fo la mishto si va raspunde Gerula miine pi rind la toti ?

Gerula este simpatic ! sper sa revina printre noi !
zau ! nici nu sa racit bine corpul ca se cam invirt cam multi " condori " sa-i scoata ochii...
sa vezi faza... ce va faceti voi daca totul a fo la mishto si va raspunde Gerula miine pi rind la toti ?

- Mugurstefan
- veteran
si mie mi se pare o deliberare in pripa si subiectiva..
Faza cu pistolul tine de organizatorii de concurs si nu de forum.
Si nu e nici o lege care sa-ti interzica a-l purta daca ai permis de portarma !
Banam pentru fapte extraforum, pai asta e subiectivism zic eu !
omul si-a atras antipatii de pe arena, ori acolo citeste cine vrea , celelalte topicuri de pescuit fiind curatate astfel de polemici la mijto samd.
Si eu mi-am luat contre de la Gerula la prima lui aparitie, dar nu ma bucur acum ca i se pune pumnul in gura arbitrar .
Ex-Empthy-Cluster m-a injurat fara sa ii fi zis nimic nepoliticos si nici un moderator nu s-a sesizat !
Treaba ii asta ?
Faza cu pistolul tine de organizatorii de concurs si nu de forum.
Si nu e nici o lege care sa-ti interzica a-l purta daca ai permis de portarma !
Banam pentru fapte extraforum, pai asta e subiectivism zic eu !
omul si-a atras antipatii de pe arena, ori acolo citeste cine vrea , celelalte topicuri de pescuit fiind curatate astfel de polemici la mijto samd.
Si eu mi-am luat contre de la Gerula la prima lui aparitie, dar nu ma bucur acum ca i se pune pumnul in gura arbitrar .
Ex-Empthy-Cluster m-a injurat fara sa ii fi zis nimic nepoliticos si nici un moderator nu s-a sesizat !
Treaba ii asta ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Io zic ca-s chiar curajosi baietii care continua sa-l faulteze.kuintautti scrie:ba frate ... cit a fo printre noi cam putin ii bilbiiau vreo 2 vorbe la arena iar acu "cazut " cam multi iar da cite un sut in burta... ce mai ... adevarati viteji...
sa vezi faza... ce va faceti voi daca totul a fo la mishto si va raspunde Gerula miine pi rind la toti ?![]()
![]()
![]()
Cred ca o raspandit frica pe-aici de cand si-o pozat pistolu si fix de atunci altii s-au gandit ca de fapt is fani Gerula.
Acu poate nu e cazu tau kuintautti, te crezi in siguranta pentru ca nu va ajunge cowboyu inarmat tocmai in reniland.
Dar nu se stie niciodata.