Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Rogojesti/Gerula

Mesaj de Gerula » 04 Sep 2008, 21:46

Voi incerca sa va tin la curent cu intamplarile (interesante :lol:) de la concursul cu pricina.

In primul rand o dezamagire totala: recenta viitura a facut praf pista de concurs: pestele s-a dus la vale, apa e tulbure pe coada lacului etc. Colac peste pupaza, cei de la ape il scad cat pot, in asteptarea unei noi viituri de la ucrainieni :shock:. Ovidiu 14, care e de marti aici, zicea ca in 2 zile a scazut vreo jumatate de metru.

In aceste conditii, se prinde mai nimic. In vreo 3 ore si ceva am luat 3 bibani, dintre care doar doi punctabili :shock:, si rezultatul este foarte bun :lol:. Din vreo 30 de barci aflate azi pe apa, multi au luat cate unul, doi sau chiar nimic.

Acum, la partea care intereseaza pe toata lumea, respectiv distractia cu Alois Smeagol: omul e ca un pui de gaina speriat, sta numai pe langa nevasta-sa si celalat tip cu care a venit :lol: ( el zicea, intr-o poza postata aici, ca-i e elev :lol:, pare mai degraba angajatul unei firme de bodyguarzi :lol:, dar e posibil sa ma insel). Ajunsese ceva mai devreme decat mine pe garla, si-a dat barca la apa, s-a plimbat nitel, si cand a vazut ca-mi dau si eu barca la apa s-a bagat repede langa nenea ala :lol:. Evident, m-am plimbat nitel pe malul celalalt, am lasat hamsterul sa se relaxeze, iar dupa vreo ora, cand paznicul iesise pe mal, am venit langa Alois sa discutam niste aspecte.

La indemnul "hai Alois sa discutam niste aspecte" :lol: a bagat capul intre urechi si a sunat-o pe nevasta-sa :lol:, sa-i spuna ca am venit langa el si sa se uite ce se intampla :lol: Asa ca am montat camera video pe trepied, incercand sa fac un filmulet de neuitat :lol:. Din nefericire, batea vantul destul de tare si erau valuri, asa ca figura n-a tinut. Am inceput sa aranjez, la 3-4 metri de barca lui, gripul, briceagul, "pistolul "cu gaze" :lol:. Alois parca incerca sa se ascunda in sine :lol:. Pana la urma i-am zis ca n-are rost sa-i fac vreo goanga asa fara martori si am plecat.

Cea mai tare faza s-a consumat pe urma: Alois s-a dus la Tudose sa se planga ca l-am amenintat :lol:. A venit omul la mine sa-mi spuna ca are responsabilitati si ca ma roaga sa- nu mai port pistolul "cu gaze" :lol: la vedere, asa ca serifii :lol:, ca "oamenii se simt amenintati" :lol:. Desigur, nu a vrut sa precizeze cine altcineva se mai simte amenintat, in afara de Alois. :lol:

Una peste alta, va jur ca daca detinerea de surdine nu era ilegala, si aveam una la mine s-o insurubez in gura "jucariei" :lol: acolo pe balta, cand eram doar eu cu Alois, asta se scapa in chiloti la propriu :lol:, s-ar fi dus la nevasta-sa cu cod maro :lol:.n Si asta in conditiile in care ar trebui sa-i fie clar oricarui om care nu e un hamster cacacios ca nu sunt genul care sa se duca o buna bucata la mititica doar ca sa-i faca felul unui gurist de internet :lol:.

Voi reveni maine cu noi amanunte :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Sep 2008, 21:57

ce sa zic...daca pistolul te face mai barbat...no comment.
grow up!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Sep 2008, 22:21

Michael, esti realmente pe nicaierea :lol:, omul se bagase in sine si nu mai putea ingaima o vorba nici cand m-am dus civilizat la el sa discutam :lol:. Astia-s marii viteji ai forumului gen Alois, insi care in viata reala merg pe langa pereti :lol:

Despre lucruri serioase: daca ai o barca solida de 3 m te biiip pe el de motor electric. Un Maxxum 55Lbs nou-nout impinge Areca mea la modul absolut letargic, pe o balta care practic nu are curent. Nu mai zic cum se taraie cei cu motoare de 30. La Bucuresti o sa-l incerc si pe barcuta de 2.40, si daca merge tot in halul asta cred ca scurta mea colaborare cu motoarele electrice va lua sfarsit :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Sep 2008, 23:01

Te afisezi la galerie cu arme si performante de tragator de elita tocmai inaintea concursului, asa ca sa stie toata lumea cu cine are de-a face.
Te prezinti la concurs( de pescuit :!: ) cu pistolul (cred ca vei face istorie in turneul AVP). Tocmai cand sa discuti si tu civilizat si pasnic (cu pistolul la vedere, normal) supriza, oamenii nu vor sa poarte conversatii cu tine si te mai si miri de acst aspect.
Ma intreb totusi cine-i fricosul aici?
Topicul se inchide pentru atac la persoana.

P.S. Ia-ti o barca cu chila gonflabila daca vrei viteza.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Sep 2008, 11:15

asa adauga un singur aspect, si fara comentarii sau polemici pe tema asta
forumul asta trebuie sa fie placut, si sa ne simtim bine

la urmatoarea discutie, tendinta, tentativa sau orice de a se scrie pe forum chestii de genul asta cei impricinati zboara definitiv

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 05 Sep 2008, 13:32

considera ca ai primit al doilea avertisment, asta dupa ce te-am facut atent de mai multe ori. cu tine nu se pot face concesii, ori totul(sa iti stea la dispozitie tot forumul pentru ce "rafuieli" ai tu de dus) ori nimik(ban)
Imagine

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Sep 2008, 16:27

am vorbit acum cu Adelin la telefon
Gerula l-a amenintat fatis pe Adelin cu un pistol
cu gaze sau ne cu gaze, in gluma sau in serios, cred ca situatia a degenerat si eu nu am de gand sa tolerez pe forum oameni iresponsabili, si nici sa tolerez certuri care pot denatura, asta ar fi culmea sa ajunga sa se agreseze oameni datorita unor glume sau polemici pe acest forum
gerula este exclus de pe forum
subiectul este deschis pentru discutie

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Sep 2008, 17:15

Chiar ma intrebam inca de aseara, inainte sa inchida Tavi topicul, cum naiba se ajunge aici, si mai ales de ce se permite asa ceva? :D

Vitejii prostesti...si alte tampenii ce pot degenera...
Asa ca Dan, ai procedat corect si la timp.

Eu unul imi amintesc foarte bine cum era atmosfera si atitudinea membrilor pe forum cand m-am inscris acum aproape 4 ani.
Si chiar daca s-au spus multe, despre pescuit despre stiluri... fire , moronete , bete si alte prostii hai sa le repetam... decat sa ne dam cocosi cu arme si expresii de kk.

:!: "Prescriptie speciala: orice manifestare de concurenta care, asa cum s-a mai constatat in diverse alte ocazii invenineaza atmosfera de destindere activa, de refacere psihica este cu desavarsire interzisa :!: "
"Operatiunea Monstrul"

Dane pe asta (de mai sus) sa o bagi la regulament!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Sep 2008, 17:24

"Exceptie: cel care va captura montrul are dreptul la o tigara de foi , o sticla de sampanie si va fi inconjurat cu respect de intreaga expeditie ca omul a carei experienta, pricepere si talent.... sunt eidente!" :D

eu inca nu am prins montrul...

fum din tambur va doresc...

Dan, RNR de 7cm zici? Ma duc pe parcela 289 sa-mi incerc norocul, sau talentul sau prieperea... :wink:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Sep 2008, 18:00

tare faza, clar e mai sus in top decat moartea caprioarei. ce ti-e cu spiritu' asta de competitie dom'le :))

una peste alta, nu mi se pare corect sa-si ia ban gerula pe cuvantul lui adelin, poate doar a interpretat gresit un misto grobian.

daca era sa ia cineva masuri, era treaba alora care au organizat concursul unde s-a intamplat evenimentul. situl nu e responsabil pentru meciul lor. daca se intalnesc doi pustani la discoteca si se lasa cu un kinder, doar nu plateste patronu clubului pensia alimentara...

dati oamenilor timp sa clarifice situatia, sa-si zica fiecare punctul de vedere, civilizat. zic si eu, poate nu am dreptate. da' parca prea va grabiti sa le dati ban.

o sa-l sun pe stefan ca-s curios de detalii picante..:)

PS_misto avat, acu am vazut si eu pozna. noroc ca am dat zoom si se vede clar ca era chior, altfel ma ofticam nasol. he he

ciao

Închis