Voi incerca sa va tin la curent cu intamplarile (interesante

) de la concursul cu pricina.
In primul rand o dezamagire totala: recenta viitura a facut praf pista de concurs: pestele s-a dus la vale, apa e tulbure pe coada lacului etc. Colac peste pupaza, cei de la ape il scad cat pot, in asteptarea unei noi viituri de la ucrainieni

. Ovidiu 14, care e de marti aici, zicea ca in 2 zile a scazut vreo jumatate de metru.
In aceste conditii, se prinde mai nimic. In vreo 3 ore si ceva am luat 3 bibani, dintre care doar doi punctabili

, si rezultatul este foarte bun

. Din vreo 30 de barci aflate azi pe apa, multi au luat cate unul, doi sau chiar nimic.
Acum, la partea care intereseaza pe toata lumea, respectiv distractia cu Alois Smeagol: omul e ca un pui de gaina speriat, sta numai pe langa nevasta-sa si celalat tip cu care a venit

( el zicea, intr-o poza postata aici, ca-i e elev

, pare mai degraba angajatul unei firme de bodyguarzi

, dar e posibil sa ma insel). Ajunsese ceva mai devreme decat mine pe garla, si-a dat barca la apa, s-a plimbat nitel, si cand a vazut ca-mi dau si eu barca la apa s-a bagat repede langa nenea ala

. Evident, m-am plimbat nitel pe malul celalalt, am lasat hamsterul sa se relaxeze, iar dupa vreo ora, cand paznicul iesise pe mal, am venit langa Alois sa discutam niste aspecte.
La indemnul "hai Alois sa discutam niste aspecte"

a bagat capul intre urechi si a sunat-o pe nevasta-sa

, sa-i spuna ca am venit langa el si sa se uite ce se intampla

Asa ca am montat camera video pe trepied, incercand sa fac un filmulet de neuitat

. Din nefericire, batea vantul destul de tare si erau valuri, asa ca figura n-a tinut. Am inceput sa aranjez, la 3-4 metri de barca lui, gripul, briceagul, "pistolul "cu gaze"

. Alois parca incerca sa se ascunda in sine

. Pana la urma i-am zis ca n-are rost sa-i fac vreo goanga asa fara martori si am plecat.
Cea mai tare faza s-a consumat pe urma: Alois s-a dus la Tudose sa se planga ca l-am amenintat

. A venit omul la mine sa-mi spuna ca are responsabilitati si ca ma roaga sa- nu mai port pistolul "cu gaze"

la vedere, asa ca serifii

, ca "oamenii se simt amenintati"

. Desigur, nu a vrut sa precizeze cine altcineva se mai simte amenintat, in afara de Alois.
Una peste alta, va jur ca daca detinerea de surdine nu era ilegala, si aveam una la mine s-o insurubez in gura "jucariei"

acolo pe balta, cand eram doar eu cu Alois, asta se scapa in chiloti la propriu

, s-ar fi dus la nevasta-sa cu cod maro

.n Si asta in conditiile in care ar trebui sa-i fie clar oricarui om care nu e un hamster cacacios ca nu sunt genul care sa se duca o buna bucata la mititica doar ca sa-i faca felul unui gurist de internet

.
Voi reveni maine cu noi amanunte

.