Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 06 Sep 2008, 10:59

din pacate ignorarea lui gerula, cand bate campii, de catre toti colegii de pe forum e practic imposibila :wink:
Si eu m-am mai contrat cu alti colegi colegi pe forum si de obicei m-am retras cand am vazut ca nu am cu cine discuta pe un ton normal. Am incercat sa nu raspund la provocari.
dan a luat o atitudine care cred ca e normala. Incearca sa tina forumul in limita bunului simt
Totusi am o mare curiozitate: cum ar reactiona gerula in real life daca ar fi amenintat cu pistolul :?:

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 06 Sep 2008, 11:22

Mai baieti yo nu inteleg un lucru dc Dan a inlaturat doar o parte a problemei (Gerula) cand e clar ca acesta avea un conflict p fata cu Adelin care prin postarile p care le facea era sa alimenteze conflictul si nu sa-l lase in pace p Gerula?!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Sep 2008, 11:42

Am mentionat de doua ori ca sint useri care cauta sa provoace un fault tehnic , pin la urma au reusit .
Chiar dupa ce DanR o zis ca s-a terminat cu atacurile la galeria , unii au continuat sa provoace cu titluri si dedicatii , fara nici o urmare din partea administratiei . La urma urmei conteaza cine numara voturile :)

Ii destul de greu de digerat faptu ca un singur individ ameninta pe altu cu pistolu intr-un colectiv , la urma urmei aia de la concurs , citi or fi pot fi considerati un colectiv .

Tinind cont ca nu exista vesti de pe front , is curios daca Adelin o facut plingere la politie pt. amenintare cu arma de foc , ii o chestie destul de delicata , sau era mai important sa-i comunice lui Dan faza ?

Fir Intins!!!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 06 Sep 2008, 12:48

SF scrie:...citi ... pot fi considerati un colectiv...
? :mrgreen:
SF scrie:...sau era mai important sa-i comunice lui Dan faza ?...
:lol: :lol: :lol:

Copii mari...

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 06 Sep 2008, 14:23

sau era mai important sa-i comunice lui Dan faza ?
dupa postarea lui Gerula, l-am sunat pe Adelin, nu am crezut ca este posibil sa fie real.Comunicarea eu am facut-o lui Dan.
Imagine

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 06 Sep 2008, 17:31

tali scrie:Mai baieti yo nu inteleg un lucru dc Dan a inlaturat doar o parte a problemei (Gerula) cand e clar ca acesta avea un conflict p fata cu Adelin care prin postarile p care le facea era sa alimenteze conflictul si nu sa-l lase in pace p Gerula?!
Gerula a transformat niste contre de pe net in amenintari cu arma, de jucarie sau nu asta nu mai conteaza. Adelin nu a ajuns la amenintari, el a ramas la stadiul de polemica/caterinca sau cum vrei sa-i spui, in spatiul virtual.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 06 Sep 2008, 17:40

E un pas inainte, nicidecum inapoi. Mie imi era sila in ultimu timp sa mai intru pe forum din cauza a ceea ce vedeam... Poate nu e un cuvant prea usor, da asta e adevarul.

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 06 Sep 2008, 17:51

SF scrie:

o facut plingere la politie pt. amenintare cu arma de foc , ii o chestie destul de delicata.

Fir Intins!!!
Daca e amenintzarea facuta pe forum, eu zic ca nu se " pune" ! Dar nu se stie niciodata cu militzienii astia: angajatzii de la AEST, n-au prea multa scoala.

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 06 Sep 2008, 22:08

Acum nu mai conteaza: am furat-o cu 3-0 ! Felicitari FRF ! :evil:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2008, 16:37

SF scrie:
shootgun scrie:
Tavi scrie: Daca deconteaza adminu deplasarea, ma fac moderator de teren. Da-mi trebe si o pusca mai lunga.
Te ajut eu cu un Heckler&Koch MSG90 A1.....are 1,16 m... cred ca e destul de lunga...are si o luneta 10x42 asa ca poti sa-l dilesti pe Gerula de pe malul alalalt al Rogojestiului... :lol: :lol: m-a servit bine... :lol:
Stai linistit , singura arma pe care o sa o vezi la Tavi ii eventual o vesta antiglont :lol: :lol: :lol: si o casca din tabla model prusac , dinaintea primului razbel mondial , sau din timpu lui :lol: :lol: , din aia cu tep in crestet :lol:

Fir Intins!!!
:lol: :lol: :lol:
Vesta antiglontz? Ce sa fac cu ea?
Dar o casca de-ai ar fi interesanta.
shootgun, no thanks. Ce mai letala arama a mea e un briceag si imediat urmatoarea e unghiera de testile. :P
Si nu ma simt ameninatat ca sa trec la next level.
Conform radio sant, Adelin a castigat concursul de la Rogojesti :twisted:

Închis