e clar, insamna ca Gerula alearga ca turbatu pe mal invartind pistolul in aerTavi scrie:
Conform radio sant, Adelin a castigat concursul de la Rogojesti
Rogojesti/Gerula
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
poate-l salta mascatzii.grebla scrie:e clar, insamna ca Gerula alearga ca turbatu pe mal invartind pistolul in aerTavi scrie:
Conform radio sant, Adelin a castigat concursul de la Rogojesti![]()
![]()
![]()
Michael va recomanda Regulamentul forumului
O sa apara stirea: - Atac armat la farmacia din Rogojesti.Un individ cu fata acoperita de o mustata ,a smuls toate cutiile de Diazepam de pe rafturi si a demarat in tromba in directia Bucuresti,intr-un Suzuki Jimny,urlind intr-una: -Va strivesc ca pe niste libarci, va strivesc ca pe niste libarci....aaaa....libarci vioaie....
O sa trec cu velierul peste voi ,libarci vioaie ce sinteti 
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
asa e, Adelin a castigat. felicitari Adelin! cu rezultatul asta cred ca ai starnit multe dureri de ficatrosu r. scrie:Se confirma stirea de la radio sant !
A castigat Adelin !
eu stiam ca Gerula s-a dus acolo sa ne arate ce bine se va clasa el fata de Adelin
se pare ca nici macar cu ajutorul pistolului nu a reusit performanta
in orice caz, daca Gerula nu ar fi banat, sunt convins ca si acum ar gasi ceva scuze si acuze si ar face praf castigatorul/concursul/clasamentul/arbitrii etc.
astept cu interes lista cu rezultatele sa vad si eu performanta lui Gerula.
radem noi, glumim, dar cred ca treaba a degenerat prea urat... sper ca Adelin va scrie aici ce si cum s-a intamplat. eu am ramas mut cand mi-a povestit la telefon...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Ionut the carp
- veteran

acu' parca-mi pare rau ca e banat gerula, as fi vrut sa aud daca mai avea ceva de zis...Adi_ scrie:
asa e, Adelin a castigat...
dar asa cum bine stim toti, tot el se crede invingator, ca doar are pistol,nu?
Michael va recomanda Regulamentul forumului