orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

crysst scrie:SF scrie:Crysst , esti neam cu Tibanu ? Semanati la fizonomia fetei , privire , probabil mai incolo o sa te ingrasi putin , o sa semeni si mai mult !
da SF probabil ca seaman putin la fizionomie...amandoi suntem mai grasi,......e vre-o problema? sau ai ramas fara carne in frigider si nu stiai cum sa ceri.....ti-am trimis...stai linistit.
Ziceam la fata , nu la burta , da daca te simti , nici o problema
Esti cumva din aia care daca raman cu frigideru gol la jumate le intra un atac de panica , nu inteleg ce te marcheaza in asa fel ca tot o dai cu frigideru inainte

-
crysst
- veteran

SF scrie:crysst scrie:SF scrie:Crysst , esti neam cu Tibanu ? Semanati la fizonomia fetei , privire , probabil mai incolo o sa te ingrasi putin , o sa semeni si mai mult !
da SF probabil ca seaman putin la fizionomie...amandoi suntem mai grasi,......e vre-o problema? sau ai ramas fara carne in frigider si nu stiai cum sa ceri.....ti-am trimis...stai linistit.
Ziceam la fata , nu la burta , da daca te simti , nici o problema
Esti cumva din aia care daca raman cu frigideru gol la jumate le intra un atac de panica , nu inteleg ce te marcheaza in asa fel ca tot o dai cu frigideru inainte

imi este ca ma baneaza pentru cuvinte urate.....ca altfel nu iti mai ziceam cu frigideru.....
-
old_radu
- veteran

crysst scrie:...
imi este ca ma baneaza pentru cuvinte urate.....
...stai relax ca nu te baneaza
...fara tine , peisajul e pustiu

-
crysst
- veteran

old_radu scrie:crysst scrie:...
imi este ca ma baneaza pentru cuvinte urate.....
...stai relax ca nu te baneaza
...fara tine , peisajul e pustiu

sesizez o urma de frustrare in postarile tale.....te-a parasit iubitu?
-
old_radu
- veteran

crysst scrie:...
sesizez o urma de frustrare in postarile tale.....
...sesizezi bine...suntem mai multi aici care tot incercam de ceva vreme sa te cizelam , dar vorba romanului: "din caine nu faci slanina" ... never ever
...daca chiar mai vrei sa postezi poze cu capturi , eventual si altele inafara de traditionalele stiuci "salbatice" (sunt si domestice ?

) , poti lua exemplu privind pozele lui PescarNebun
-
crysst
- veteran

old_radu scrie:crysst scrie:...
sesizez o urma de frustrare in postarile tale.....
...sesizezi bine...suntem mai multi aici care tot incercam de ceva vreme sa te cizelam , dar vorba romanului: "din caine nu faci slanina" ... never ever
...daca chiar mai vrei sa postezi poze cu capturi , eventual si altele inafara de traditionalele stiuci "salbatice" (sunt si domestice ?

) , poti lua exemplu privind pozele lui PescarNebun
voi artistii nu intelgeti un lucru, topicul se numeste "astazi ati prins?" si nicidecum poze artistice cu capturile pe care le-am eliberat....voi astia "multi" , ati fi baieti destepti daca nu ati fi prosti ca noaptea si nu ati mai incerca sa ma mai aduceti pe calea voastra, calea "aia buna" Cu alte cuvinte eu astazi am prins, si am si postat o poza sa nu zica lumea ca mint sau mi stiu eu ce....ia gandeste-te daca eu o data la saptamana postam ceva de genul : azi am fost la stiuca si am prins 8, 6, 13, 16, 9 etc stiuci intre 1 gk si 5kg.....si asta timp de 6 saptamani......la pariu ca tot voi carcotasii....sacalii ma puneati sa pun o poza ceva....si daca va spuneam ca nu am suflet de artist precis imi ziceati sa postez o poza acolo facuta cu tel ca sa dovedesc ca nu vorbesc din carti.....
ASA ca parafrazez: "lasa-ma, lasa-ma......."
-
pikeman
- veteran

-
crysst scrie:....voi astia "multi" , ati fi baieti destepti daca nu ati fi prosti ca noaptea si nu ati mai incerca sa ma mai aduceti pe calea voastra, calea "aia buna"
na vezi ca deja vorbesti la plural si nu e bine/frumos
daca cineva iti zice ca e bine sau frumos sa faci asa nu insamna ca trebuie sa faci , dar acu nu arunca - cu rahat in "acei" cineva...si una peste alta daca vrei poti sa fi mai destept decat cei pe care ii faci prosti folosind diplomatie si alte metode de exprimare, bineinteles ai si varianta folosita mai sus, acum tu decizi daca asta te face mai destept decat prostii ca noaptea sau te incadreaza la prostii 24 din 24
si noaptea ii faina daca sti sa pescui noaptea...nu inteleg de ce e proasta noaptea

-
stefanflorin
- veteran

De fapt de ce va certati voi aici?

nu mai inteleg zau, parca sunteti la gradinita...ei iti dau apa la moara si se distreaza pe seama ta si tu pici in plasa. Cum ziceam mai devreme...invidia....
-
pikeman
- veteran

-
-
pikeman
- veteran

-
stefanflorin scrie:De fapt de ce va certati voi aici?

nu mai inteleg zau, parca sunteti la gradinita...ei iti dau apa la moara si se distreaza pe seama ta si tu pici in plasa. Cum ziceam mai devreme...invidia....
ce bre, refularea pe forum e mijto si pasnica

decat sa dai cu pumnu, dai cu litere