retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Noi 2010, 20:43

crysst scrie:....va trebui sa ma credeti pe cuvant ...
:roll:

barthez0705
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de barthez0705 » 14 Noi 2010, 20:57

crysst scrie:
elias scrie:Barthez,o stiuca prinsa pe salbatic valoreaza cat toate alea prinse-n tzarc.O sa-ti dai seama de asta.Nu se compara.Dar una peste alta,la fel de adevarat e ca tre' sa fi fericit cu ce ti-i se ofera in zona ta.Da,e o partida reusita si asta:wink:
ai sa razi....da balta e salbatica 100%...tot pestele intra atunci cand da dunarea pe afara.......singurul lucru care nu e salbatic e faptul ca balta e a primarului din localitate care si-a arendat-o probabil pe mai nimic si baga plase in ea la greu .....el zicea ca a bagat si puiet de crap....da nu as fi sigur.
Dubios....pentru ca daca ar fi atat de salbatica...si tinand cont de ce ai mai spus tu de ea, cum ca patronul te-ar fi rugat sa ii prinzi toata stiuca in schimbul a unor partide oferite gratuit...si dat fiind faptul ca trebuie sa "cureti" balta inseamna ca retii pestele...nu inteleg cum de prinzi din ce in ce mai mult la fiecare partida.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 14 Noi 2010, 21:14

barthez0705 scrie:
crysst scrie:
elias scrie:Barthez,o stiuca prinsa pe salbatic valoreaza cat toate alea prinse-n tzarc.O sa-ti dai seama de asta.Nu se compara.Dar una peste alta,la fel de adevarat e ca tre' sa fi fericit cu ce ti-i se ofera in zona ta.Da,e o partida reusita si asta:wink:
ai sa razi....da balta e salbatica 100%...tot pestele intra atunci cand da dunarea pe afara.......singurul lucru care nu e salbatic e faptul ca balta e a primarului din localitate care si-a arendat-o probabil pe mai nimic si baga plase in ea la greu .....el zicea ca a bagat si puiet de crap....da nu as fi sigur.
Dubios....pentru ca daca ar fi atat de salbatica...si tinand cont de ce ai mai spus tu de ea, cum ca patronul te-ar fi rugat sa ii prinzi toata stiuca in schimbul a unor partide oferite gratuit...si dat fiind faptul ca trebuie sa "cureti" balta inseamna ca retii pestele...nu inteleg cum de prinzi din ce in ce mai mult la fiecare partida.
probabil ca de la saptamana la saptamana ma perfectionez....iar in balta (imensa 150 -200 ha) este extrem de multa stiuca.......oricum cat de curand nu va mai fi.....erau astazi in afara de vre-o 10 pescari la spin inca 50 la stationar cu pestisor cu cate 5-8 lansete fiecare.....si toti prindeau.......asa ca batem fieru cat e cald.

barthez0705
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de barthez0705 » 14 Noi 2010, 21:33

Naspa cu stationaristii astia :P.

Trebuie sa recunosc ca mi-e ciuda pe tine :D:D

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2010, 12:59

crysst scrie: este extrem de multa stiuca.......
Inca .....
crysst scrie:oricum cat de curand nu va mai fi.....
Bineanteles !
crysst scrie:erau astazi in afara de vre-o 10 pescari la spin inca 50 la stationar cu pestisor cu cate 5-8 lansete fiecare.....si toti prindeau.......
Ce sa va fac , nene ? Nu voi ati dat duma pe forumuri ??? O sa vedeti curand pe garla masini cu numere de BH , MH , sau IS .
crysst scrie:asa ca batem fieru cat e cald.
Vorba lu' Filica Ciutac : ,, In 5 ani de zile o sa vorbim despre stiuci ca despre cravata de pionieri ! "

................................................................

Dar asa e . Daca-i stiuca-n balti , nu-i pacat s-o lasam acolo ? E prea multa . Mult prea multa !!! Trebuieste total exterminata specia asta atat de vorace si atat de daunatoare mediului si altor specii de vietuitoare . Ati vazut ce rau ne zgarie pe maini cand incercam sa-i scoatem naluca din gura ? Mama ei de ........

Asa au facut si aia-n Africa cu elefantii . Cum adica , sa se plimbe ei nestingheriti cu ditamai fildesii sfidand cu nonsalanta tehnologia si progresul speciei dominante ? Pai se compara fildesii lor cu carabina ?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2010, 13:03

Eu , de exemplu , am luat doua zile avat ,, la greu " . ....... Intr-un loc , intr-o apa .

La iesirea de pe apa am varsat juvelnicul si ce misca si parea ca-si va reveni l-am trimis la facut copii . Nu-i ipocrizie , nu-i lauda fortata , nu-i decat adevarul . Din cca 14 kile de avat adus la juvelnic am luat acasa cca 6 - 7 kile . De pescuit am pescuit , sunt mai mult decat satisfacut . Numa' ca mi-ar place sa am ce pescui pana n-oi mai vedea unde arunc si pana nu m-or mai tine picioarele sa ajung pe .... apa aia de care spun mai sus .

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Noi 2010, 13:10

Totusi, intreb si eu .. ca sa ma aflu'n treaba:
AM OARE MAREA PLACERE, SA TE GASESC IN VREO PIATA CU PORTBAGAJUL DESFACUT: PESTE PROASPAT AVEM.... STIUCA DE BALTA SALBATICA, DAR TOTUSI E A UNUI PRIMAR !!!! p.s.: no offence nenicule, dar esti de toata groaza
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Noi 2010, 13:14

Tind sa cred ca topicul asta deschis de tine: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=11302 ... a fost ca o "introducere" a viitoarelor tale "capturi" de pe salbaticiile Romaniei.... adica nu, scuza-ma ..... balta nu e salbatica... ci doar stiuca care intra 'ocazional" in balta.
Nenicule, te intreb iarasi...... Zici ca balta e a unui dobitoc, si "te-a rugat sa-i scoti stiuca", tu fiind al' mai breaz in spinningu' pitoresc...... Cum plm ai sa reusesti tu, mare pescar care te-ai perfectionat atat de mult in ultima vreme, sa scoti toata stiuca, cand ea, saraca, intra "ocazional" in balta aia ? Cand, taticutzule.. CAND ???? cand n-o sa mai fie stiuca in Dunare... si n-are ce sa mai intre in balta aia ? :shock:
Noh.. intreb si eu...... iarasi fara suparare... ca deh.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Noi 2010, 13:24

sunt multe balti de acest gen de-a lungul dunarii.unele seaca de tot.acolo anul asta a fost multa "mortaciune "din cauze naturale ca sa zic asa.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Noi 2010, 13:27

rine, confuzi baltile..... Asta e ditamai balta..... nu e vorba de vreo japsa :?

Scrie răspuns